Ti vagytok az oka. Nem akartam Ă©n sose Dicodes-ot, de idejöttetek mosatlan kĂ©zzel ĂrkĂĄlni Ă©s elkaptam
IgyekszĂŒnk rĂĄvezetni minden jĂłraâ
tĆlled veszek ha van eladĂł @Zolika valami amit meguntĂĄlâ
LĂĄthatod, ezekre nem lehet szĂĄmĂtani
Ha megunom adok el Ă©n is..
tĆlled is veszek nyugi majd valamitâ
Ăn meg tĂșl vagyok egy zsĂĄkutcĂĄn. A kis törpe jĂłl becsapott. Azt hittem, minden olyan jĂł ĂzƱ lesz, ha mindig mindet olyanra tekerem. HĂĄt nem kell a nagyobb tankokba ugyanolyan vĂ©konyat Ă©s hosszĂșt tekerni, mert azzal csak szĂvok. ElĆször csak 2,5 mm -esre, majd hĂĄrmasra tekertem meg Ćket. Nem lettek kevesebbek az Ăzek, viszont nincsen lĂ©pten - nyomon dry hitem a 2 mm -es meg mĂ©g annĂĄl is vĂ©konyabba prĂ©selt vatta miatt. Ekkora ĂĄtmĂ©rĆn mĂĄr elĂ©g 7 menet az 1 ohmhoz, Ă©s akĂĄr a 6 menet is elmegy, lĂ©nyeg, hogy hĂ©zagosra kell tekerni, mert a microcoil szoros meneteit a koksz hamar összefĂŒggĆ rĂ©teggel borĂtja be.
Törpébe bele megy a 3-as?
Engem az is Ă©rdekelne sikerĂŒlt elintĂ©zni a rendelĂ©sedet ?
Ăn Ășgy Ă©rtelmezem, hogy mindenbe olyat akart mint a törpĂ©be, de a nagyobbakba jobb a nagyobb tekerĂ©s
Köszönöm!Nem tudtam értelmezni..
Ez meg se fordult a fejemben, nekem is csak megerĆsĂtĂ©s volt
Akkor ez megoldva.De mi van az US mixel?
Majd megisszuk. Ăgy, mint egyesek a pĂĄlpusztai sajtot. Befogott orral. Komolyra fordĂtva Ășgy 0,5% körĂŒl keverve mĂĄs dohĂĄnyoshoz, kezd olyan lenni, mint az Ăbester Cherry pipadohĂĄny. MĂ©g kĂvĂĄncsi vagyok az ĂĄtkozottul hosszĂș Ă©rlelĂ©si idĆre, mit hoz ki belĆle? Mert 5 % körĂŒl keverve Ă©melyĂtĆen Ă©des, Ă©s bĂŒdös. De ez lehet csak annak a jele, hogy tĂșladagoltak benne valamit. Mert nem lehet igaz, a többinek olyan semmi Ăze, fĆleg az 555 gold olyan, mint a PG ĂŒresen.
Ui. Ha az összes Inawera ilyen, akkor nincs mire becserĂ©lni. Lehet kĂsĂ©rletezgetni.
Ăn szeretem az IW aromĂĄkat az 555 most is be van keverve. HĂĄt kinek mi.
TalĂĄn az Ă©rlelĂ©s tesz vele csodĂĄt. Az RY4 -en 1 hĂ©t utĂĄn kezd Ă©rzĆdni a vanĂlia.
valĂłszĂnƱ Ă©n 40-napig nem piszkĂĄlom..
Nofene Ch -val kell Ărni, mert a Sherry valami spanyol fehĂ©r bor. Cherrys aromĂĄm mĂ©g Ășgyse volt. majd bebeszĂ©lem magamnak, hogy az US mix az az.
5% sok az InawerĂĄnak. PrĂłbĂĄld meg 3%-ba. Ott a tuti!