Ti vagytok az oka. Nem akartam én sose Dicodes-ot, de idejöttetek mosatlan kézzel írkálni és elkaptam
Igyekszünk rávezetni minden jóra
tőlled veszek ha van eladó @Zolika valami amit meguntál
Láthatod, ezekre nem lehet számítani
Ha megunom adok el én is…
tőlled is veszek nyugi majd valamit
Én meg túl vagyok egy zsákutcán. A kis törpe jól becsapott. Azt hittem, minden olyan jó ízű lesz, ha mindig mindet olyanra tekerem. Hát nem kell a nagyobb tankokba ugyanolyan vékonyat és hosszút tekerni, mert azzal csak szívok. Először csak 2,5 mm -esre, majd hármasra tekertem meg őket. Nem lettek kevesebbek az ízek, viszont nincsen lépten - nyomon dry hitem a 2 mm -es meg még annál is vékonyabba préselt vatta miatt. Ekkora átmérőn már elég 7 menet az 1 ohmhoz, és akár a 6 menet is elmegy, lényeg, hogy hézagosra kell tekerni, mert a microcoil szoros meneteit a koksz hamar összefüggő réteggel borítja be.
Törpébe bele megy a 3-as?
Engem az is érdekelne sikerült elintézni a rendelésedet ?
Én úgy értelmezem, hogy mindenbe olyat akart mint a törpébe, de a nagyobbakba jobb a nagyobb tekerés
Köszönöm!Nem tudtam értelmezni…
Ez meg se fordult a fejemben, nekem is csak megerősítés volt
Akkor ez megoldva.De mi van az US mixel?
Majd megisszuk. Úgy, mint egyesek a pálpusztai sajtot. Befogott orral. Komolyra fordítva úgy 0,5% körül keverve más dohányoshoz, kezd olyan lenni, mint az Óbester Cherry pipadohány. Még kíváncsi vagyok az átkozottul hosszú érlelési időre, mit hoz ki belőle? Mert 5 % körül keverve émelyítően édes, és büdös. De ez lehet csak annak a jele, hogy túladagoltak benne valamit. Mert nem lehet igaz, a többinek olyan semmi íze, főleg az 555 gold olyan, mint a PG üresen.
Ui. Ha az összes Inawera ilyen, akkor nincs mire becserélni. Lehet kísérletezgetni.
Én szeretem az IW aromákat az 555 most is be van keverve. Hát kinek mi.
Talán az érlelés tesz vele csodát. Az RY4 -en 1 hét után kezd érződni a vanília.
valószínű én 40-napig nem piszkálom…
Nofene Ch -val kell írni, mert a Sherry valami spanyol fehér bor. Cherrys aromám még úgyse volt. majd bebeszélem magamnak, hogy az US mix az az.
5% sok az Inawerának. Próbáld meg 3%-ba. Ott a tuti!