Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Ti vagytok az oka. Nem akartam én sose Dicodes-ot, de idejöttetek mosatlan kézzel írkålni és elkaptam :sweat_smile:

IgyekszĂŒnk rĂĄvezetni minden jĂłra​:winking_face_with_tongue::winking_face_with_tongue::winking_face_with_tongue:

1 kedvelés

tƑlled veszek ha van eladó @Zolika valami amit meguntál​:grin::sweat_smile::grinning_face:

1 kedvelés

LĂĄthatod, ezekre nem lehet szĂĄmĂ­tani :sweat_smile:

1 kedvelés

Ha megunom adok el Ă©n is..:joy:

1 kedvelés

tƑlled is veszek nyugi majd valamit​:sweat_smile::grin::grinning_face::wink:

1 kedvelés

Én meg tĂșl vagyok egy zsĂĄkutcĂĄn. A kis törpe jĂłl becsapott. :crazy_face: Azt hittem, minden olyan jĂł Ă­zƱ lesz, ha mindig mindet olyanra tekerem. HĂĄt nem kell a nagyobb tankokba ugyanolyan vĂ©konyat Ă©s hosszĂșt tekerni, mert azzal csak szĂ­vok. ElƑször csak 2,5 mm -esre, majd hĂĄrmasra tekertem meg Ƒket. Nem lettek kevesebbek az Ă­zek, viszont nincsen lĂ©pten - nyomon dry hitem a 2 mm -es meg mĂ©g annĂĄl is vĂ©konyabba prĂ©selt vatta miatt. Ekkora ĂĄtmĂ©rƑn mĂĄr elĂ©g 7 menet az 1 ohmhoz, Ă©s akĂĄr a 6 menet is elmegy, lĂ©nyeg, hogy hĂ©zagosra kell tekerni, mert a microcoil szoros meneteit a koksz hamar összefĂŒggƑ rĂ©teggel borĂ­tja be. :wink:

4 kedvelés

Törpébe bele megy a 3-as?

2 kedvelés

Engem az is Ă©rdekelne sikerĂŒlt elintĂ©zni a rendelĂ©sedet ?

Én Ășgy Ă©rtelmezem, hogy mindenbe olyat akart mint a törpĂ©be, de a nagyobbakba jobb a nagyobb tekerĂ©s :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Köszönöm!Nem tudtam értelmezni.. :joy:

1 kedvelés

Ez meg se fordult a fejemben, nekem is csak megerƑsĂ­tĂ©s volt :joy:

2 kedvelés

Akkor ez megoldva.De mi van az US mixel?

Majd megisszuk. Úgy, mint egyesek a pĂĄlpusztai sajtot. Befogott orral. Komolyra fordĂ­tva Ășgy 0,5% körĂŒl keverve mĂĄs dohĂĄnyoshoz, kezd olyan lenni, mint az Óbester Cherry pipadohĂĄny. MĂ©g kĂ­vĂĄncsi vagyok az ĂĄtkozottul hosszĂș Ă©rlelĂ©si idƑre, mit hoz ki belƑle? Mert 5 % körĂŒl keverve Ă©melyĂ­tƑen Ă©des, Ă©s bĂŒdös. De ez lehet csak annak a jele, hogy tĂșladagoltak benne valamit. Mert nem lehet igaz, a többinek olyan semmi Ă­ze, fƑleg az 555 gold olyan, mint a PG ĂŒresen.
Ui. Ha az összes Inawera ilyen, akkor nincs mire becserélni. Lehet kísérletezgetni.

1 kedvelés

Én szeretem az IW aromákat az 555 most is be van keverve. Hát kinek mi.

3 kedvelés

TalĂĄn az Ă©rlelĂ©s tesz vele csodĂĄt. Az RY4 -en 1 hĂ©t utĂĄn kezd Ă©rzƑdni a vanĂ­lia.

1 kedvelés

valószínƱ én 40-napig nem piszkålom..

3 kedvelés

Nofene Ch -val kell Ă­rni, mert a Sherry valami spanyol fehĂ©r bor. Cherrys aromĂĄm mĂ©g Ășgyse volt. majd bebeszĂ©lem magamnak, hogy az US mix az az.

1 kedvelés

5% sok az InawerĂĄnak. PrĂłbĂĄld meg 3%-ba. Ott a tuti!

3 kedvelés

Sziasztok!

Ez most Ă­gy sikerĂŒlt a mĂĄr majdnem eldobĂłs, “nemszeretemsoseszerettem” XRP RTA tankomban :grin:
24ga SS316, 3mm ĂĄtmĂ©rƑ, dr coil vatta. Nem ritkĂ­tva, csak felborzolva, aljĂĄig Ă©ppenhogy letolva.

8 kedvelés