Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Én inkább a méret miatt veszem mert pont jó a minijeim eladtam mindig ki akart esni a kezemből mert kicsi és béna nagy kezem van…

@Janos_Groszeibl megkérdezhetem milyen áron adtad a miniket?

1 kedvelés

50-60 között pár éve ha jól emlékszem…használt is jó alternatíva…

3 kedvelés

Használtnál esetleg mire kell nagyon figyelni?

Mindenre…kitől veszed…2évnél fiatalabbra még van gari…ha az első danid én csak garisat vennék.Ha a sokadik akkor az állapot.

3 kedvelés

Bár mondjuk elektronikai dolgoknál ugy vagyok hogy inkább egy kicsit drágábban uj,minthogy utána baj legyen a használtnál

Bizony inkább új az a tutititituti

1 kedvelés

Bízom én mindenkiben, csak a bennünk rejtőző ördögben nem.

1 kedvelés

Láttam már sok haszáltat egy sráctól bizonyos oldalakon de tőle sem vennék semmit :wink:

@Zolika Besenyei -re gondolsz egy másik oldalon?

Na tőle én sem vennék semmit

1 kedvelés

Igen,van hogy azt sem tudja milyen rendezvényen van :rofl::rofl::rofl:ennyi,mégse inkább annyi …én kihagyom inkább .

én is csak magamtól vennék használtan…

Én is magamtól,de nem adja el egyiket sem :rofl::rofl::rofl:
Viszont tényleg megvigyázott darabjaim vannak,vagy lesznek :grin:

2 kedvelés

eladni se adok el én se többet…volt amelyiket vissza vettem mert mint később a szervizbe kiderült valami belefolyt…

@Janos_Groszeibl szerinted a One Box-ban lévő chip mennyit bírna úgy kb? vagy ez hülye kérdés?

1 kedvelés

Van amit nem használok ,de ne fikázza senki hogy ugyan ilyet olcsóbban is lehet kapni,lehet biztos de nem patika állapotút :blush:innentől megszűnt​:stuck_out_tongue_winking_eye:el van itthon dobozában ,és ha gebasz van,van mihez nyúlnom.:blush:

3 kedvelés

nem olyan rosszak és a mod kompatibilis dna60 és dicodes bf60 deszkával…

2 kedvelés

Ó, pedig milyen rég várok rátok srácok :sweat_smile:
Most öszetörtétek a szívem.

Sajnálom :grin:
Azt szoktam mondani kenyerem még van itthon,nem arra kell :rofl::rofl::rofl:
Majd ha felhagyok a vapeléssel,beszélhetünk róla :rofl::rofl::rofl: