Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Épp itt az ideje hogy csatlakozz :grin:

Én már őstagnak számítok. :grin::sweat_smile:

1 kedvelés

nekem pl gyümisre 2 tankom van egy neeko meg a berserker is jo nekem erre.a neeko ba pl valami krémes eper van a berserkerbe meg kaktusz,babán meg kiwi​:grinning::grin:

6 kedvelés

Valóban, a Berserker is hozza szépen a gyümölcsöt. Ki is ment a fejemből. :confused:

3 kedvelés

Ezt szivesen elfogadnám kipróbálni, sőt ha lenne bekevert gyümis cucc, nikotinnal akkor azt is. Fizetnék érte persze :slight_smile:

Írok privben

1 kedvelés

Aromamizer classic.
Hozzá adott coillal. 1ohm helyett 0.9 clapton.
Valószínűleg nem pont jó méretre vághattam a lábakat. Szemre csináltam coily tool híján.
Vastagon vattázás. Íz viszont még kevésbé jön. 0.5 wattonként megyek felfelé. Meddig mehetek?!

A hozzá adott coil rosszul van cimkézve(mindkettő). Levegőzést mit tettél bele?
Nálam 2x1.0 11-12W
2x2.0 17-18W
Ez a bejáratott, de 28ga szálhuzallal, clapton még sose járt benne​:pensive:

2 kedvelés

2x1,5… legalábbis a legtöbb tesztben ezt láttam, de a bishopnál megszokott mtlhez mérve ez elég szellős nekem. Ezzel mármár szűk dleznék. Hm
Viszont 17,5w-nál jött a szokásos aroma, ami a sima szálhuzalos 28ga 1 ohm esetében kb már 13w-nál kijön.
Érdekes. Még mennék feljebb is csak nem akarom leégetni. :wink:
Amigy én is csak ki akartam próbálni a hozzá adottat. Ha már ott van, gondoltam meglesem.

1 kedvelés

Ne menj feljebb, szűkíts rajta :smiley: Sok az a levegő

2 kedvelés

1essel határozottabban mtlesebb lett a sztori. :wink: Így már tetszik, de 13,5w-on hajtva még nem úgy jönnek az ízek, mint a bishopban. Persze első használatnál még lehet várok kicsit vele. :wink:

Ha nem töltöd túl, nem. Jó lesz az… :grin:

3 kedvelés

Érdekes, hogy nagyon sokaknál olvastam, hogy orrán száján ömlik a liquid. De mielőtt megvettem már annyi videót láttam róla, hogy bevállaltam.
Erre utána is olvasgattam véleményeket (nem kellett volna), mert már kezdtem kicsit megbánni a választást.
Hát elsőre itt sehol sámli nem ömlik.:slight_smile:

Csak akkor ereszt, ha kevés a vatta, nem ér le az aljáig. A kialakítás miatt viszont ezt igazán nem kell se finoman kezelni, se ritkítani. Oldalról bekotrod, azt jólvan az úgy…
Nagyon faék megoldás

1 kedvelés

Nagy wót a pofám. Hm
Rátöltésnél sincs semmi?! Mert akkor a pinen keresztül azért elindult valami…
Na ezt még azért ki kell tapasztalni.

Az a gyümölcs tankom, meg a Dvarw.
Az is remek gyümölcsre :+1: van itt Zoli banánnya, citromja, eperyeah, barackyah.
Meg 2 melon. :grin:

Ha megkívánja a system, adjatok azért neki Wattot. Nem harap. Ez a 11-13 watt nagyon az alja (nálam).

A melon Berserkerből 17.5 watton kezd el úgy qwafinom lenni, hogy megjön TH bácsi is.

1 kedvelés

igaz a dvarw 16 ba pl jok a gyümis ízek is​:blush::wink:

1 kedvelés

Dwarv nekem sütisekre volt befogva. Most a Neeko a gyümis.

3 kedvelés

Na újra töltöttem az aromamizert 1 zsebkendő segítségével. Ahogy az alábbi videóban a csóka is ecseteli (bár ő nem használt semmit az esetleges balesetek elkerülése érdekében), azzal a különbséggel, hogy én az air pineket is befogtam.
A zsepin pár pöttynyi likvid látszódott, de azon kívül oké.

48:50-től…
Jó erre figyelni, főleg ha modon akar tölteni az ember és nem akarja szanaszét locsolni.

Szerintem…

1. Hosszú a vatta
  2. Nem valami szerencsés ez a felülről tömködős megoldás
    Vsz. azért tud ereszteni topcap nélkül, mert az etetőlyukakhoz nem igazán fekszik fel. Oldalról szoktam befésülni, semmi gyömöszölés felülről, max. a végén a sarkokban kis igazítás. A felesleg elfér a coil alatt, a vége pedig biztosan felfekszik a deck alján. És nem folyik, esetleg x hét után, ha már annyira összeesik.