Ăpp itt az ideje hogy csatlakozz ![]()
Ăn mĂĄr Ćstagnak szĂĄmĂtok. ![]()
![]()
nekem pl gyĂŒmisre 2 tankom van egy neeko meg a berserker is jo nekem erre.a neeko ba pl valami krĂ©mes eper van a berserkerbe meg kaktusz,babĂĄn meg kiwiâ![]()
![]()
ValĂłban, a Berserker is hozza szĂ©pen a gyĂŒmölcsöt. Ki is ment a fejembĆl. ![]()
Ezt szivesen elfogadnĂĄm kiprĂłbĂĄlni, sĆt ha lenne bekevert gyĂŒmis cucc, nikotinnal akkor azt is. FizetnĂ©k Ă©rte persze ![]()
Ărok privben
Aromamizer classic.
HozzĂĄ adott coillal. 1ohm helyett 0.9 clapton.
ValĂłszĂnƱleg nem pont jĂł mĂ©retre vĂĄghattam a lĂĄbakat. Szemre csinĂĄltam coily tool hĂjĂĄn.
Vastagon vattĂĄzĂĄs. Ăz viszont mĂ©g kevĂ©sbĂ© jön. 0.5 wattonkĂ©nt megyek felfelĂ©. Meddig mehetek?!
A hozzĂĄ adott coil rosszul van cimkĂ©zve(mindkettĆ). LevegĆzĂ©st mit tettĂ©l bele?
NĂĄlam 2x1.0 11-12W
2x2.0 17-18W
Ez a bejĂĄratott, de 28ga szĂĄlhuzallal, clapton mĂ©g sose jĂĄrt benneâ![]()
2x1,5⊠legalĂĄbbis a legtöbb tesztben ezt lĂĄttam, de a bishopnĂĄl megszokott mtlhez mĂ©rve ez elĂ©g szellĆs nekem. Ezzel mĂĄrmĂĄr szƱk dleznĂ©k. Hm
Viszont 17,5w-nål jött a szokåsos aroma, ami a sima szålhuzalos 28ga 1 ohm esetében kb mår 13w-nål kijön.
Ărdekes. MĂ©g mennĂ©k feljebb is csak nem akarom leĂ©getni. ![]()
Amigy én is csak ki akartam próbålni a hozzå adottat. Ha mår ott van, gondoltam meglesem.
Ne menj feljebb, szƱkĂts rajta
Sok az a levegĆ
1essel hatĂĄrozottabban mtlesebb lett a sztori.
Ăgy mĂĄr tetszik, de 13,5w-on hajtva mĂ©g nem Ășgy jönnek az Ăzek, mint a bishopban. Persze elsĆ hasznĂĄlatnĂĄl mĂ©g lehet vĂĄrok kicsit vele. ![]()
Ha nem töltöd tĂșl, nem. JĂł lesz az⊠![]()
Ărdekes, hogy nagyon sokaknĂĄl olvastam, hogy orrĂĄn szĂĄjĂĄn ömlik a liquid. De mielĆtt megvettem mĂĄr annyi videĂłt lĂĄttam rĂłla, hogy bevĂĄllaltam.
Erre utåna is olvasgattam véleményeket (nem kellett volna), mert mår kezdtem kicsit megbånni a vålasztåst.
HĂĄt elsĆre itt sehol sĂĄmli nem ömlik.![]()
Csak akkor ereszt, ha kevĂ©s a vatta, nem Ă©r le az aljĂĄig. A kialakĂtĂĄs miatt viszont ezt igazĂĄn nem kell se finoman kezelni, se ritkĂtani. OldalrĂłl bekotrod, azt jĂłlvan az ĂșgyâŠ
Nagyon faék megoldås
Nagy wĂłt a pofĂĄm. Hm
RĂĄtöltĂ©snĂ©l sincs semmi?! Mert akkor a pinen keresztĂŒl azĂ©rt elindult valamiâŠ
Na ezt még azért ki kell tapasztalni.
Az a gyĂŒmölcs tankom, meg a Dvarw.
Az is remek gyĂŒmölcsre
van itt Zoli banĂĄnnya, citromja, eperyeah, barackyah.
Meg 2 melon. ![]()
Ha megkĂvĂĄnja a system, adjatok azĂ©rt neki Wattot. Nem harap. Ez a 11-13 watt nagyon az alja (nĂĄlam).
A melon BerserkerbĆl 17.5 watton kezd el Ășgy qwafinom lenni, hogy megjön TH bĂĄcsi is.
igaz a dvarw 16 ba pl jok a gyĂŒmis Ăzek isâ![]()
![]()
Dwarv nekem sĂŒtisekre volt befogva. Most a Neeko a gyĂŒmis.
Na Ășjra töltöttem az aromamizert 1 zsebkendĆ segĂtsĂ©gĂ©vel. Ahogy az alĂĄbbi videĂłban a csĂłka is ecseteli (bĂĄr Ć nem hasznĂĄlt semmit az esetleges balesetek elkerĂŒlĂ©se Ă©rdekĂ©ben), azzal a kĂŒlönbsĂ©ggel, hogy Ă©n az air pineket is befogtam.
A zsepin pĂĄr pöttynyi likvid lĂĄtszĂłdott, de azon kĂvĂŒl okĂ©.
48:50-tĆlâŠ
JĂł erre figyelni, fĆleg ha modon akar tölteni az ember Ă©s nem akarja szanaszĂ©t locsolni.
SzerintemâŠ
- HosszĂș a vatta
- Nem valami szerencsĂ©s ez a felĂŒlrĆl tömködĆs megoldĂĄs
Vsz. azĂ©rt tud ereszteni topcap nĂ©lkĂŒl, mert az etetĆlyukakhoz nem igazĂĄn fekszik fel. OldalrĂłl szoktam befĂ©sĂŒlni, semmi gyömöszölĂ©s felĂŒlrĆl, max. a vĂ©gĂ©n a sarkokban kis igazĂtĂĄs. A felesleg elfĂ©r a coil alatt, a vĂ©ge pedig biztosan felfekszik a deck aljĂĄn. Ăs nem folyik, esetleg x hĂ©t utĂĄn, ha mĂĄr annyira összeesik.