Épp itt az ideje hogy csatlakozz
Én már őstagnak számítok.
nekem pl gyümisre 2 tankom van egy neeko meg a berserker is jo nekem erre.a neeko ba pl valami krémes eper van a berserkerbe meg kaktusz,babán meg kiwi
Valóban, a Berserker is hozza szépen a gyümölcsöt. Ki is ment a fejemből.
Ezt szivesen elfogadnám kipróbálni, sőt ha lenne bekevert gyümis cucc, nikotinnal akkor azt is. Fizetnék érte persze
Írok privben
Aromamizer classic.
Hozzá adott coillal. 1ohm helyett 0.9 clapton.
Valószínűleg nem pont jó méretre vághattam a lábakat. Szemre csináltam coily tool híján.
Vastagon vattázás. Íz viszont még kevésbé jön. 0.5 wattonként megyek felfelé. Meddig mehetek?!
A hozzá adott coil rosszul van cimkézve(mindkettő). Levegőzést mit tettél bele?
Nálam 2x1.0 11-12W
2x2.0 17-18W
Ez a bejáratott, de 28ga szálhuzallal, clapton még sose járt benne
2x1,5… legalábbis a legtöbb tesztben ezt láttam, de a bishopnál megszokott mtlhez mérve ez elég szellős nekem. Ezzel mármár szűk dleznék. Hm
Viszont 17,5w-nál jött a szokásos aroma, ami a sima szálhuzalos 28ga 1 ohm esetében kb már 13w-nál kijön.
Érdekes. Még mennék feljebb is csak nem akarom leégetni.
Amigy én is csak ki akartam próbálni a hozzá adottat. Ha már ott van, gondoltam meglesem.
Ne menj feljebb, szűkíts rajta Sok az a levegő
1essel határozottabban mtlesebb lett a sztori. Így már tetszik, de 13,5w-on hajtva még nem úgy jönnek az ízek, mint a bishopban. Persze első használatnál még lehet várok kicsit vele.
Ha nem töltöd túl, nem. Jó lesz az…
Érdekes, hogy nagyon sokaknál olvastam, hogy orrán száján ömlik a liquid. De mielőtt megvettem már annyi videót láttam róla, hogy bevállaltam.
Erre utána is olvasgattam véleményeket (nem kellett volna), mert már kezdtem kicsit megbánni a választást.
Hát elsőre itt sehol sámli nem ömlik.
Csak akkor ereszt, ha kevés a vatta, nem ér le az aljáig. A kialakítás miatt viszont ezt igazán nem kell se finoman kezelni, se ritkítani. Oldalról bekotrod, azt jólvan az úgy…
Nagyon faék megoldás
Nagy wót a pofám. Hm
Rátöltésnél sincs semmi?! Mert akkor a pinen keresztül azért elindult valami…
Na ezt még azért ki kell tapasztalni.
Az a gyümölcs tankom, meg a Dvarw.
Az is remek gyümölcsre van itt Zoli banánnya, citromja, eperyeah, barackyah.
Meg 2 melon.
Ha megkívánja a system, adjatok azért neki Wattot. Nem harap. Ez a 11-13 watt nagyon az alja (nálam).
A melon Berserkerből 17.5 watton kezd el úgy qwafinom lenni, hogy megjön TH bácsi is.
igaz a dvarw 16 ba pl jok a gyümis ízek is
Dwarv nekem sütisekre volt befogva. Most a Neeko a gyümis.
Na újra töltöttem az aromamizert 1 zsebkendő segítségével. Ahogy az alábbi videóban a csóka is ecseteli (bár ő nem használt semmit az esetleges balesetek elkerülése érdekében), azzal a különbséggel, hogy én az air pineket is befogtam.
A zsepin pár pöttynyi likvid látszódott, de azon kívül oké.
48:50-től…
Jó erre figyelni, főleg ha modon akar tölteni az ember és nem akarja szanaszét locsolni.
Szerintem…
- Hosszú a vatta
- Nem valami szerencsés ez a felülről tömködős megoldás
Vsz. azért tud ereszteni topcap nélkül, mert az etetőlyukakhoz nem igazán fekszik fel. Oldalról szoktam befésülni, semmi gyömöszölés felülről, max. a végén a sarkokban kis igazítás. A felesleg elfér a coil alatt, a vége pedig biztosan felfekszik a deck alján. És nem folyik, esetleg x hét után, ha már annyira összeesik.