Ezt jó lenne látni
De az tuti, hogy lesz még alkalmam gyakorolni.
Megpróbálok valamit rögtönözni, de most berántottak melózni
Ma 12ó èjszaka, V- Cs meg de. Ha lesz időm, holnap megpróbálok valamit fényképezni hozzá. Meg ha látom, hogy mit csinálok
Köszönöm szépen. De egyáltalán nem sürgős. Külön ezért ne szedd szét. Ha majd aktuálissá válik és esetleg eszedbe jut 1-2 kép, akkor megköszönöm.
Szét kéne. Lusta g… voltam, elég retkes mind a kettő, a gyümisbe 4-5hetes a tekerés, igencsak csereérett. Csak úgy számoltam, keddig ráérek
Akkor már majdnem bejárattad a vattát.
A vattával nincs is baj, csak valami nagy rohadt fekete gombóc van rajta, ami takarja. Pedig én ilyet nem is tettem bele…
Az a patina lesz rajta, a természetnek évmilliók kellenek a szén legyártáshoz, inkább legyél büszke rá.
Magyar brikett gyártó
Várj, megláttam benne a piaci rést…!
Nyugi… Idővel rá jössz a dolgokra… Ez nem olyan dolog, h se perc alatt megy… Idő kell hozzá…
Na, csak itt, csak most, csak neked
Előtte
Vatta csak borzolva,nincs ritkítva
Itt befordítva a nyitott oldalra
Hogyan szerencsétlenkedjük be a vattát 2,5 óra alvás után(kizárólag erős idegzetűeknek;. 18+tartalom!!)
Eh, ez lett belőle, le van sz…a, marad
És itt is kicsit hosszabb a vatta mint kellene, picivel rövidebb elég
Zseni vattánál számít milyet használ az ember?! Super sorb elég erre a felborzolásra? A hozzá adott claptonba úgy erőszakoltam bele.
Akkor ezt a tömködős / szúrkálós megoldást hanyagolom. Ez így még egyszerűbbnek is tűnik…
Nem zseni. Lusta! Nem dolgozunk olyasmivel, amit lehet minimális energiabefektetéssel is. Ez Bp mods 2,5 volt, de ha a coilon át tudtad húzni, bármi is jó lehet. Baromi sok a hely a deckben, elfér. Csak alul feküdjön, felül passzosan. Van egy olyan érzésem,h ha a coil mellett nagy vattagombóc marad fent, akkor úgy csinál, mint anno a Siren v2…
Épp az a zseni benne, ha valamit jóval egyszerűbben is jó működésre lehet bírni.
Elvagyok én is a tekeréssel / vattázással, de kényszer szülte, szükséges tevékenység ez a gőzölés érdekében. Megúszós megoldások nálam előnyben … ehhe
Èn szeretek vele piszmogni, időm nincs rá. Ja, ha már szóba hoztad, a hozzá adott 28gaA1-re az van írva, h 0.4V/A. Kizárt, el van b…va.
Na látod, nálam egy kicsit ez is megúszósra ment. “Van a csomagban? Kihasználom.”…
De úgyis sokszor fogom még vattázni / tekerni. Jó ha meg van az okosság hozzá…
Na, az atamant is pont így kell.
Nem éppen, oda nagyobb bumszli kell felülre