Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Ezt jó lenne látni :slight_smile:
De az tuti, hogy lesz még alkalmam gyakorolni.

1 kedvelés

Megpróbálok valamit rögtönözni, de most berántottak melózni :woozy_face:
Ma 12ó èjszaka, V- Cs meg de. Ha lesz időm, holnap megpróbálok valamit fényképezni hozzá. Meg ha látom, hogy mit csinálok :grin::grin:

Köszönöm szépen. De egyáltalán nem sürgős. Külön ezért ne szedd szét. Ha majd aktuálissá válik és esetleg eszedbe jut 1-2 kép, akkor megköszönöm. :+1:

Szét kéne. Lusta g… voltam, elég retkes mind a kettő, a gyümisbe 4-5hetes a tekerés, igencsak csereérett. Csak úgy számoltam, keddig ráérek​:smiley:

1 kedvelés

Akkor már majdnem bejárattad a vattát. :rofl:

2 kedvelés

A vattával nincs is baj, csak valami nagy rohadt fekete gombóc van rajta, ami takarja. Pedig én ilyet nem is tettem bele…:triumph:

Az a patina lesz rajta, a természetnek évmilliók kellenek a szén legyártáshoz, inkább legyél büszke rá. :rofl:

1 kedvelés

Magyar brikett gyártó :rofl::rofl:

1 kedvelés

Várj, megláttam benne a piaci rést…! :grin::grin::grin::grin::grin:

1 kedvelés

Nyugi… Idővel rá jössz a dolgokra… Ez nem olyan dolog, h se perc alatt megy… Idő kell hozzá…

1 kedvelés

Na, csak itt, csak most, csak neked
Előtte

Vatta csak borzolva,nincs ritkítva

Itt befordítva a nyitott oldalra

Hogyan szerencsétlenkedjük be a vattát 2,5 óra alvás után(kizárólag erős idegzetűeknek;. 18+tartalom!!)

Eh, ez lett belőle, le van sz…a, marad

És itt is kicsit hosszabb a vatta mint kellene, picivel rövidebb elég

5 kedvelés

Zseni :wink: vattánál számít milyet használ az ember?! Super sorb elég erre a felborzolásra? A hozzá adott claptonba úgy erőszakoltam bele.

1 kedvelés

Akkor ezt a tömködős / szúrkálós megoldást hanyagolom. Ez így még egyszerűbbnek is tűnik…

Nem zseni. Lusta! Nem dolgozunk olyasmivel, amit lehet minimális energiabefektetéssel is. Ez Bp mods 2,5 volt, de ha a coilon át tudtad húzni, bármi is jó lehet. Baromi sok a hely a deckben, elfér. Csak alul feküdjön, felül passzosan. Van egy olyan érzésem,h ha a coil mellett nagy vattagombóc marad fent, akkor úgy csinál, mint anno a Siren v2…

Épp az a zseni benne, ha valamit jóval egyszerűbben is jó működésre lehet bírni. :wink:
Elvagyok én is a tekeréssel / vattázással, de kényszer szülte, szükséges tevékenység ez a gőzölés érdekében. Megúszós megoldások nálam előnyben … ehhe

Èn szeretek vele piszmogni, időm nincs rá. Ja, ha már szóba hoztad, a hozzá adott 28gaA1-re az van írva, h 0.4V/A. Kizárt, el van b…va.

Na látod, nálam egy kicsit ez is megúszósra ment. “Van a csomagban? Kihasználom.”… :smiley:
De úgyis sokszor fogom még vattázni / tekerni. Jó ha meg van az okosság hozzá…

1 kedvelés

Na megnyugodtam, még nem felejtettem el a tekerést :rofl::rofl::rofl:

10 kedvelés

Na, az atamant is pont így kell. :rofl:

Nem éppen, oda nagyobb bumszli kell felülre :laughing: