Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Mindig szoktam ritkitani, de még majd próbálkozom vele…tudod, h nem adom fel könnyen… :grin: Viszont a 24ga-s huzal hamarabb hevül mint a többi…

1 kedvelés

Inkább Dl-re való sőt inkább dripperbe…

2 kedvelés

Igazad van, azt észrevettem, h tekerés után rögtön, intenzívebb volt az íz, (mert, ugye, csöpögtetni kell a friss tekerésre), mint utána, később majd…

Akkor, viszont , új vásárló lista kell. Dripper néven… :grin: Ahhoz meg squonk mod, stb… És mindez egy csomag vatta miatt… :joy:

1 kedvelés

Azt viszont nehéz lesz a kaminyonban vezetés közben​:grin:max egy squonkkal​:stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

Újra gondoltam a Noi-t. Az első és második tekerésem páratlan lett. Az utána következőktől halványabb ízt kaptam. Nem tudom miért, szokásos 6 menet SS, 2es magon. Úgy tűnt túlhűl. Most 1 menettel többet tekertem (lábakkal 6 és fél menet), és megjött az íz is. :blush:

Flavor Art - Graham Crush-al töltve.

6 kedvelés

Dead Rabbit v2, 26ga :rofl:. 2.5 mag.
Ez volt kéznél.

Bakker nincs vattás kép?!? :flushed::sweat:

8 kedvelés

Ízre kissé lemarad a siegfried mellett, de még tanulmányozom idővel…

6 kedvelés

Nagyon összenyomtad a meneteket, de egyébként szépen izzik. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nem nyomtam össze, kicsit szét kellett nyissam a coil lábait,. Úgy kéri a deck. Azért van a két szélső menet kissé feljebb a többitől…

2 kedvelés

Így már értem. Köszi.

3 kedvelés

Sajnos nincs nálam most a tekerő aljzatom. Azzal kényelmesebb lenne minden, csakhogy itt a nemet cegnel váltó sofőr vagyok, egyenlőre. (adom a szabadságot a többi sofőrnek, így hetente cserélek kamiont. Így is volt elég csomagom… :grin:

6 kedvelés

Veszhet az ízből, ha sok a vatta? Mert kissé szorult benne…
Alig bírtam be tuszkolni a vájatba…

2 kedvelés

Igen lehetséges, és dry hit is előfordulhat.

3 kedvelés

Végül az este a 3ik vattázás lett a tökéletes. Mennyei ízek jönnek ki belőle. Viszont zabálja is a levest rendesen…ahhoz képest hogy single coil, és csak 40 watt…

4 kedvelés

kipufogócsövön nem lehet egy szép tekerést rittyenteni? :smiley:

4 kedvelés

Ez volt az első tekerés az új kazánba. Legközelebb szebbé varázsolom… :grin::joy:

2 kedvelés

Hááát én nagyjából tekerek meg vattázok :rofl: Az elején minden “építés” után dry hit volt… Azóta ha direkt szeretném elérni ezt, akkor se sikerül. Nem tudom, hogy mit rontok el, hogy nem sikerül dry hit-ezt okozni :rofl:

Viccet félre téve, bakker, nem hittem el, hogy ennyire egyszerű, hogy automatikus készséggé alakul. Megtaláltam a számomra megfelelő vattát+huzalt és mindig csak találomra csinálom, ahogy kézreesik, megszoktam. Nem is számolom a menetet sem…

Jó, lehet hogy igénytelen is vagyok bizonyos szempontból, és nem tól kifinomult. Én nem érzem a külömbséget, hogy ugyanabból 2 menettel többet vagy kevesebbet tekerek… Én nem érzek külömbséget, megtekerem nagyjából ahogy sikerül, bevattázom ahogy sikerül és mindig ugyanazt kapom :rofl: Legalább is ahogy az én nem túl finom érzék szerveim érzékelik :slight_smile: Jó van az úgy :rofl:

6 kedvelés

Az előbb olvastam hogy nincs ízed.
Lehet hogy a tekerésed vattázásod miatt ahogy írod :nagyjából egyforma ízű"
Próbálj ne megszokásból,hanem módszeresen ,egyszer ennyi másszor annyi menetet ,kevés vatta több vatta .
A felhasználón is múlik a jó íz :stuck_out_tongue_winking_eye:

6 kedvelés

Hát én próbáltam több féleképpen is, erre én is gondoltam… de nem. Nekem nagyobb “lépcsőfokban” működnek az érzékszerveim :slight_smile: Nem csak ebben, pl a zenében is. Nem vagyok vájt fülű, nekem aztán mindegy, hogy egy gagyi cuccot hallgatok, vagy több milliós hifit, nem nagyon veszek észre sok külömbséget… Nem vagyok egy túl kifinomult érzékű…

3 kedvelés