Mindig szoktam ritkitani, de mĂ©g majd prĂłbĂĄlkozom veleâŠtudod, h nem adom fel könnyenâŠ
Viszont a 24ga-s huzal hamarabb hevĂŒl mint a többiâŠ
InkĂĄbb Dl-re valĂł sĆt inkĂĄbb dripperbeâŠ
Igazad van, azt Ă©szrevettem, h tekerĂ©s utĂĄn rögtön, intenzĂvebb volt az Ăz, (mert, ugye, csöpögtetni kell a friss tekerĂ©sre), mint utĂĄna, kĂ©sĆbb majdâŠ
Akkor, viszont , Ășj vĂĄsĂĄrlĂł lista kell. Dripper nĂ©venâŠ
Ahhoz meg squonk mod, stb⊠Ăs mindez egy csomag vatta miatt⊠![]()
Azt viszont nehĂ©z lesz a kaminyonban vezetĂ©s közbenâ
max egy squonkkalâ![]()
Ăjra gondoltam a Noi-t. Az elsĆ Ă©s mĂĄsodik tekerĂ©sem pĂĄratlan lett. Az utĂĄna következĆktĆl halvĂĄnyabb Ăzt kaptam. Nem tudom miĂ©rt, szokĂĄsos 6 menet SS, 2es magon. Ăgy tƱnt tĂșlhƱl. Most 1 menettel többet tekertem (lĂĄbakkal 6 Ă©s fĂ©l menet), Ă©s megjött az Ăz is. ![]()
Flavor Art - Graham Crush-al töltve.
Nagyon összenyomtad a meneteket, de egyébként szépen izzik. ![]()
Nem nyomtam össze, kicsit szĂ©t kellett nyissam a coil lĂĄbait,. Ăgy kĂ©ri a deck. AzĂ©rt van a kĂ©t szĂ©lsĆ menet kissĂ© feljebb a többitĆl..
Ăgy mĂĄr Ă©rtem. Köszi.
Sajnos nincs nĂĄlam most a tekerĆ aljzatom. Azzal kĂ©nyelmesebb lenne minden, csakhogy itt a nemet cegnel vĂĄltĂł sofĆr vagyok, egyenlĆre. (adom a szabadsĂĄgot a többi sofĆrnek, Ăgy hetente cserĂ©lek kamiont. Ăgy is volt elĂ©g csomagom⊠![]()
Veszhet az ĂzbĆl, ha sok a vatta? Mert kissĂ© szorult benneâŠ
Alig bĂrtam be tuszkolni a vĂĄjatbaâŠ
Igen lehetsĂ©ges, Ă©s dry hit is elĆfordulhat.
VĂ©gĂŒl az este a 3ik vattĂĄzĂĄs lett a tökĂ©letes. Mennyei Ăzek jönnek ki belĆle. Viszont zabĂĄlja is a levest rendesenâŠahhoz kĂ©pest hogy single coil, Ă©s csak 40 wattâŠ
kipufogócsövön nem lehet egy szép tekerést rittyenteni? ![]()
Ez volt az elsĆ tekerĂ©s az Ășj kazĂĄnba. Legközelebb szebbĂ© varĂĄzsolom⊠![]()
![]()
Håååt én nagyjåból tekerek meg vattåzok
Az elejĂ©n minden âĂ©pĂtĂ©sâ utĂĄn dry hit volt⊠AzĂłta ha direkt szeretnĂ©m elĂ©rni ezt, akkor se sikerĂŒl. Nem tudom, hogy mit rontok el, hogy nem sikerĂŒl dry hit-ezt okozni ![]()
Viccet fĂ©lre tĂ©ve, bakker, nem hittem el, hogy ennyire egyszerƱ, hogy automatikus kĂ©szsĂ©ggĂ© alakul. MegtalĂĄltam a szĂĄmomra megfelelĆ vattĂĄt+huzalt Ă©s mindig csak talĂĄlomra csinĂĄlom, ahogy kĂ©zreesik, megszoktam. Nem is szĂĄmolom a menetet semâŠ
JĂł, lehet hogy igĂ©nytelen is vagyok bizonyos szempontbĂłl, Ă©s nem tĂłl kifinomult. Ăn nem Ă©rzem a kĂŒlömbsĂ©get, hogy ugyanabbĂłl 2 menettel többet vagy kevesebbet tekerek⊠Ăn nem Ă©rzek kĂŒlömbsĂ©get, megtekerem nagyjĂĄbĂłl ahogy sikerĂŒl, bevattĂĄzom ahogy sikerĂŒl Ă©s mindig ugyanazt kapom
LegalĂĄbb is ahogy az Ă©n nem tĂșl finom Ă©rzĂ©k szerveim Ă©rzĂ©kelik
JĂł van az Ășgy ![]()
Az elĆbb olvastam hogy nincs Ăzed.
Lehet hogy a tekerĂ©sed vattĂĄzĂĄsod miatt ahogy Ărod :nagyjĂĄbĂłl egyforma ĂzƱ"
Próbålj ne megszokåsból,hanem módszeresen ,egyszer ennyi måsszor annyi menetet ,kevés vatta több vatta .
A felhasznĂĄlĂłn is mĂșlik a jĂł Ăz ![]()
HĂĄt Ă©n prĂłbĂĄltam több fĂ©lekĂ©ppen is, erre Ă©n is gondoltam⊠de nem. Nekem nagyobb âlĂ©pcsĆfokbanâ mƱködnek az Ă©rzĂ©kszerveim
Nem csak ebben, pl a zenĂ©ben is. Nem vagyok vĂĄjt fĂŒlƱ, nekem aztĂĄn mindegy, hogy egy gagyi cuccot hallgatok, vagy több milliĂłs hifit, nem nagyon veszek Ă©szre sok kĂŒlömbsĂ©get⊠Nem vagyok egy tĂșl kifinomult Ă©rzĂ©kƱâŠ