Mindig szoktam ritkitani, de még majd próbálkozom vele…tudod, h nem adom fel könnyen… Viszont a 24ga-s huzal hamarabb hevül mint a többi…
Inkább Dl-re való sőt inkább dripperbe…
Igazad van, azt észrevettem, h tekerés után rögtön, intenzívebb volt az íz, (mert, ugye, csöpögtetni kell a friss tekerésre), mint utána, később majd…
Akkor, viszont , új vásárló lista kell. Dripper néven… Ahhoz meg squonk mod, stb… És mindez egy csomag vatta miatt…
Azt viszont nehéz lesz a kaminyonban vezetés közbenmax egy squonkkal
Újra gondoltam a Noi-t. Az első és második tekerésem páratlan lett. Az utána következőktől halványabb ízt kaptam. Nem tudom miért, szokásos 6 menet SS, 2es magon. Úgy tűnt túlhűl. Most 1 menettel többet tekertem (lábakkal 6 és fél menet), és megjött az íz is.
Flavor Art - Graham Crush-al töltve.
Nagyon összenyomtad a meneteket, de egyébként szépen izzik.
Nem nyomtam össze, kicsit szét kellett nyissam a coil lábait,. Úgy kéri a deck. Azért van a két szélső menet kissé feljebb a többitől…
Így már értem. Köszi.
Sajnos nincs nálam most a tekerő aljzatom. Azzal kényelmesebb lenne minden, csakhogy itt a nemet cegnel váltó sofőr vagyok, egyenlőre. (adom a szabadságot a többi sofőrnek, így hetente cserélek kamiont. Így is volt elég csomagom…
Veszhet az ízből, ha sok a vatta? Mert kissé szorult benne…
Alig bírtam be tuszkolni a vájatba…
Igen lehetséges, és dry hit is előfordulhat.
Végül az este a 3ik vattázás lett a tökéletes. Mennyei ízek jönnek ki belőle. Viszont zabálja is a levest rendesen…ahhoz képest hogy single coil, és csak 40 watt…
kipufogócsövön nem lehet egy szép tekerést rittyenteni?
Ez volt az első tekerés az új kazánba. Legközelebb szebbé varázsolom…
Hááát én nagyjából tekerek meg vattázok Az elején minden “építés” után dry hit volt… Azóta ha direkt szeretném elérni ezt, akkor se sikerül. Nem tudom, hogy mit rontok el, hogy nem sikerül dry hit-ezt okozni
Viccet félre téve, bakker, nem hittem el, hogy ennyire egyszerű, hogy automatikus készséggé alakul. Megtaláltam a számomra megfelelő vattát+huzalt és mindig csak találomra csinálom, ahogy kézreesik, megszoktam. Nem is számolom a menetet sem…
Jó, lehet hogy igénytelen is vagyok bizonyos szempontból, és nem tól kifinomult. Én nem érzem a külömbséget, hogy ugyanabból 2 menettel többet vagy kevesebbet tekerek… Én nem érzek külömbséget, megtekerem nagyjából ahogy sikerül, bevattázom ahogy sikerül és mindig ugyanazt kapom Legalább is ahogy az én nem túl finom érzék szerveim érzékelik Jó van az úgy
Az előbb olvastam hogy nincs ízed.
Lehet hogy a tekerésed vattázásod miatt ahogy írod :nagyjából egyforma ízű"
Próbálj ne megszokásból,hanem módszeresen ,egyszer ennyi másszor annyi menetet ,kevés vatta több vatta .
A felhasználón is múlik a jó íz
Hát én próbáltam több féleképpen is, erre én is gondoltam… de nem. Nekem nagyobb “lépcsőfokban” működnek az érzékszerveim Nem csak ebben, pl a zenében is. Nem vagyok vájt fülű, nekem aztán mindegy, hogy egy gagyi cuccot hallgatok, vagy több milliós hifit, nem nagyon veszek észre sok külömbséget… Nem vagyok egy túl kifinomult érzékű…