How do you roll, how do you wick? 😊

Mindig szoktam ritkitani, de mĂ©g majd prĂłbĂĄlkozom vele
tudod, h nem adom fel könnyen
 :grin: Viszont a 24ga-s huzal hamarabb hevĂŒl mint a többi

1 Like

Inkább Dl-re való sƑt inkább dripperbe

2 Likes

Igazad van, azt Ă©szrevettem, h tekerĂ©s utĂĄn rögtön, intenzĂ­vebb volt az Ă­z, (mert, ugye, csöpögtetni kell a friss tekerĂ©sre), mint utĂĄna, kĂ©sƑbb majd

Akkor, viszont , Ășj vĂĄsĂĄrlĂł lista kell. Dripper nĂ©ven
 :grin: Ahhoz meg squonk mod, stb
 És mindez egy csomag vatta miatt
 :joy:

1 Like

Azt viszont nehĂ©z lesz a kaminyonban vezetĂ©s közben​:grin:max egy squonkkal​:winking_face_with_tongue:

2 Likes

Újra gondoltam a Noi-t. Az elsƑ Ă©s mĂĄsodik tekerĂ©sem pĂĄratlan lett. Az utĂĄna következƑktƑl halvĂĄnyabb Ă­zt kaptam. Nem tudom miĂ©rt, szokĂĄsos 6 menet SS, 2es magon. Úgy tƱnt tĂșlhƱl. Most 1 menettel többet tekertem (lĂĄbakkal 6 Ă©s fĂ©l menet), Ă©s megjött az Ă­z is. :blush:

Flavor Art - Graham Crush-al töltve.

6 Likes

Dead Rabbit v2, 26ga :rofl:. 2.5 mag.
Ez volt kéznél.

Bakker nincs vattås kép?!? :flushed_face::downcast_face_with_sweat:

8 Likes

Ízre kissĂ© lemarad a siegfried mellett, de mĂ©g tanulmĂĄnyozom idƑvel

6 Likes

Nagyon összenyomtad a meneteket, de egyébként szépen izzik. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Nem nyomtam össze, kicsit szĂ©t kellett nyissam a coil lĂĄbait,. Úgy kĂ©ri a deck. AzĂ©rt van a kĂ©t szĂ©lsƑ menet kissĂ© feljebb a többitƑl..

2 Likes

Így mĂĄr Ă©rtem. Köszi.

3 Likes

Sajnos nincs nĂĄlam most a tekerƑ aljzatom. Azzal kĂ©nyelmesebb lenne minden, csakhogy itt a nemet cegnel vĂĄltĂł sofƑr vagyok, egyenlƑre. (adom a szabadsĂĄgot a többi sofƑrnek, Ă­gy hetente cserĂ©lek kamiont. Így is volt elĂ©g csomagom
 :grin:

6 Likes

Veszhet az Ă­zbƑl, ha sok a vatta? Mert kissĂ© szorult benne

Alig bírtam be tuszkolni a vájatba

2 Likes

Igen lehetsĂ©ges, Ă©s dry hit is elƑfordulhat.

3 Likes

VĂ©gĂŒl az este a 3ik vattĂĄzĂĄs lett a tökĂ©letes. Mennyei Ă­zek jönnek ki belƑle. Viszont zabĂĄlja is a levest rendesen
ahhoz kĂ©pest hogy single coil, Ă©s csak 40 watt

4 Likes

kipufogócsövön nem lehet egy szép tekerést rittyenteni? :smiley:

4 Likes

Ez volt az elsƑ tekerĂ©s az Ășj kazĂĄnba. Legközelebb szebbĂ© varĂĄzsolom
 :grin::joy:

2 Likes

HĂĄĂĄĂĄt Ă©n nagyjĂĄbĂłl tekerek meg vattĂĄzok :rofl: Az elejĂ©n minden â€œĂ©pĂ­tĂ©s” utĂĄn dry hit volt
 AzĂłta ha direkt szeretnĂ©m elĂ©rni ezt, akkor se sikerĂŒl. Nem tudom, hogy mit rontok el, hogy nem sikerĂŒl dry hit-ezt okozni :rofl:

Viccet fĂ©lre tĂ©ve, bakker, nem hittem el, hogy ennyire egyszerƱ, hogy automatikus kĂ©szsĂ©ggĂ© alakul. MegtalĂĄltam a szĂĄmomra megfelelƑ vattĂĄt+huzalt Ă©s mindig csak talĂĄlomra csinĂĄlom, ahogy kĂ©zreesik, megszoktam. Nem is szĂĄmolom a menetet sem

JĂł, lehet hogy igĂ©nytelen is vagyok bizonyos szempontbĂłl, Ă©s nem tĂłl kifinomult. Én nem Ă©rzem a kĂŒlömbsĂ©get, hogy ugyanabbĂłl 2 menettel többet vagy kevesebbet tekerek
 Én nem Ă©rzek kĂŒlömbsĂ©get, megtekerem nagyjĂĄbĂłl ahogy sikerĂŒl, bevattĂĄzom ahogy sikerĂŒl Ă©s mindig ugyanazt kapom :rofl: LegalĂĄbb is ahogy az Ă©n nem tĂșl finom Ă©rzĂ©k szerveim Ă©rzĂ©kelik :slight_smile: JĂł van az Ășgy :rofl:

6 Likes

Az elƑbb olvastam hogy nincs ízed.
Lehet hogy a tekerésed vattåzåsod miatt ahogy írod :nagyjåból egyforma ízƱ"
Próbålj ne megszokåsból,hanem módszeresen ,egyszer ennyi måsszor annyi menetet ,kevés vatta több vatta .
A felhasznĂĄlĂłn is mĂșlik a jĂł Ă­z :winking_face_with_tongue:

6 Likes

HĂĄt Ă©n prĂłbĂĄltam több fĂ©lekĂ©ppen is, erre Ă©n is gondoltam
 de nem. Nekem nagyobb “lĂ©pcsƑfokban” mƱködnek az Ă©rzĂ©kszerveim :slight_smile: Nem csak ebben, pl a zenĂ©ben is. Nem vagyok vĂĄjt fĂŒlƱ, nekem aztĂĄn mindegy, hogy egy gagyi cuccot hallgatok, vagy több milliĂłs hifit, nem nagyon veszek Ă©szre sok kĂŒlömbsĂ©get
 Nem vagyok egy tĂșl kifinomult Ă©rzĂ©kƱ 

3 Likes