Ennyi, mindent is tudsz, menj isten hírével.
Az a mázlid, hogy a v9-et is meg kell építenem, abba jó lesz, szóval megbocsájtok.
A tegnapi hőség meg ártott úgyhogy sokadik nekifutásra 2es mag 32es ss huzal 6vagy 7 karika
(Már össze folyt a kép olyan pici) 0,95ohm 9,5w.
Össze tolva! nem hézagosan (az nem ki hívás)
És tá-dám múkodj!
Nincs fröcsi,pattogás,szörcsögés,th selymes.
Silencio van!
A legfontosabb hogy jön az íz/gőz megfelelően
és nincs melegedés egyáltalán.(lánc slukknál sem)
Kellemes cuppanós ez az expromizer v5.
Mondjuk a 18mg sok volt hígitanom kellett egy picit 9-re mert lórúgást kaptam tőle.
Kezdem megszeretni.
Lehet elkalkulaltam
Ennyi a vattázás hogy kb “odab@szod oszt kész”? Miért nem csinálja így minden gyártó? Mi a negatívum?
Nem teljesen új találmány, a fevekben is ez a technológia. Első tapasztalatok: nem add sok gőzt, nem szereti a láncslukkolást, majd kiprobálom, amit @Elek_Segits javasolt, hogy a vatta tetejét vizszintbe vágom.
Ma elővettem az Innokin Ares 2 LE RTA-t , egy részt mert az egyik kedvencem
Meg rátaláltam a Bleendfel Golden Cavendishre , ami tavaly február óta érlelődik
Kantal A1 28 ga , 2,5 magon 5 tekerés 0.7 ohm. Próba az új vattával Titanium Fiber Elite , ami bizonyította nekem DL-ben mennyit számít ízben a jó vatta.
Elárulom MTL-ben is sokat , sejmesebb , finomabbak az ízek.
Heló. Lenne egy kérdésem… Mi van akkor ha a 28ga-s ni80 huzalbol csinálok egy “twisted” huzalt, és abból tekerek egy coilt, a siegfried dl tankomba… 3 magon, 4-5 menet…
Nagy gond lesz esetleg? Előre is köszi a tippeket…
Esetleg használhatnám szűk dl-re is…
Kinek milyen dl tekerés jött be kb 35-50 watt körül… Vagy milyen fajta dl coil…?
Akkus fúróval szokás, mert amúgy sokáig tartana.
Becsavarsz egy csavart a falba, vagy egy fadarabba, ne szöget, mert az kiugorhat a helyéről. Magadhoz veszel olyan 2.5-3 méter huzalt, félbehajtod, a két végét beleaplikálod a fúrószár helyére, ahol félbehajtottad, azt bedig ráakasztod a csavarra. KB ennyi. Én így csináltam anno, jó volt, tette a dolgát.
Sziasztok!
Nekem így sikerült az első tekerésem és vattázásom.
Kicsit nyomi lett,de működik nem folyat,nem éget Remélem megy ez majd jobban is.
Hát valami mégsem klappol,mert melóban 9 körül már nagyon égett íze volt Pedig jól becsepegtettem lötyivel mielőtt összeraktam. Másikat nem hoztam magammal így már nagyon várom,hogy haza érjek
Egy darabbal sosem szabad munkába menni. Kell a tartalék 2 szett minimum.
Hát most már ezt is tudom
Szia, ha adhatok egy tanácsot vágd rövidebre a vattát, hogy ne érjen ennyire le, mert így nagyon eltömíted az árkot azért ég meg a vattád, kevés levest kap a tekerés! (Először így jártam a thc-vel)
Szia!
Köszönöm! Mindjárt ki is próbálom!
Én mindig egyet viszek magammal. És a telefonon sincs tok. Szeretek veszélyesen élni
Nem minden hős visel köpenyt!!!
Ui: nálam is egy opció van munkában, csak keményen mint Tarzan sarka!
Az én munkaidőm kötetlen (megyek mint a töketlen. .), néha ott alvós a buli, irodám az autó és hibajavításhoz lehetőleg minden (is) van nálam…
…meg három tank
…meg három mod
…meg hat 18650es akku
…meg három 120ml-es flaska
Ja, asz’em kb ennyi. Ha nyaralok, azért nem érem be ezzel a minimál cuccal…
Én ha dolgozni megyek minden vape cucc nálam van. Mert a dolgozószobában tartom őket.