Annyira rossz?
NekemâŠmĂĄs meg szereti nagyon.
Tekerés, hol?
Mindenhol
Te drĂĄga kenyĂ©r, rĂĄnĂ©zek Ă©s elkezdek szenesedni belĂŒlrĆl!?
Megondom ĆszintĂ©n,mĂĄr nem volt az igazi az Ăz
Nem is értem miért?!
Ezeken annyit nevetek De mennyi idĆ alatt jut el ilyen ĂĄllapotba Ă©s mit Ă©rzel ilyenkor? Ăn mikor azt Ă©rzem hogy cserĂ©lnem kell mert mĂĄr nem olyan az Ăze mĂ©g csak sötĂ©t barna a vatta nem pedig korom fekete
Vagy csak nekem tĂșl Ă©rzĂ©keny az ĂzlelĂ©sem?
Mire cserélnéd? Szakadt akku? 4 éves liquid?
Ăz? Milyen Ăz? Ennek mĂĄr tutira nem volt semmi.
Ez egy dohĂĄny kivonatos aroma,szĂłval egy nap alatt is simĂĄn összejön EgyĂ©bkĂ©nt nem vĂĄrok addig,hogy idĂĄig fajuljon a dolog,csak nem volt idĆm cserĂ©lni.Ăzre,mintha kivennĂ©l egy marĂ©k hamut a kĂĄlyhĂĄbĂłl
Minden ajĂĄnlatot meghallgatok
Ăn meg fizetek Ă©rte 9 eurot, mĂĄs meg tĂĄbortĂŒzet szĂv?
-AjĂĄnlom magamat!
-AjĂĄnljon valami jobbatâŠ
Ha jĂłl emlĂ©kszem mĂ©g olyan ĂzƱ aroma is van valahol Nem kell ahhoz szĂ©tĂ©getni
Nos akkor egy kis Galaxies vertical coil.
Majd meglĂĄtjuk idĆvel milyen lesz. Egy kis gyĂĄri porlasztĂłs feeling. Lapvatta, közĂ©pen fĂșrtam egy lyukat a tekerĂ©snek, egyelĆre körömollĂłval. GĆz van, ĂzekrĆl majd kĂ©sĆbb, ha az ĂzvaksĂĄgom csillapodik. Ez 2,5 mm magon SS316. AbbĂłl lett elegem, hogy kettes magon vĂzszintesen 90% dryhit szinte mindig, bĂĄrmilyen drĂłttal. Majdnem mindegy, hogy milyen vatta. MĂ©g ez volt oda is a legjobb, de ez nem bĂrja a hĂșzĂĄst, könnyen szakad. Ehhez van hasas ĂŒveg, meg egy rakĂĄs tartalĂ©k palĂĄst. By-kĂĄhoz, Dvarwhoz semmi tartalĂ©k palĂĄst, viszont azokal nincs szenvedĂ©s. BĂĄrmely huzallal Ă©s vattĂĄval szĂ©pen dolgoznak, rĂĄadĂĄsul nem kell szĂłrakoznom fĂ©l ĂłrĂĄkig a vattĂĄval, mĂ©gis nagyon jĂł a lĂ©ellĂĄtĂĄsuk.
Jó ez még vagy cseréjek tekerést?? Pedig az olasz dohånyt vonalra, még tökéletes!
Na mindegy inkĂĄbb tekerek egy ujjat!
Hasmenés ellen tökéletes
Betesz, rĂĄizzĂt, megnyugszik