Annyira rossz?
Nekem…más meg szereti nagyon.
Tekerés, hol?
Mindenhol
Te drága kenyér, ránézek és elkezdek szenesedni belülről!?
Megondom őszintén,már nem volt az igazi az íz
Nem is értem miért?!
Ezeken annyit nevetek De mennyi idő alatt jut el ilyen állapotba és mit érzel ilyenkor? Én mikor azt érzem hogy cserélnem kell mert már nem olyan az íze még csak sötét barna a vatta nem pedig korom fekete Vagy csak nekem túl érzékeny az ízlelésem?
Mire cserélnéd? Szakadt akku? 4 éves liquid?
Íz? Milyen íz? Ennek már tutira nem volt semmi.
Ez egy dohány kivonatos aroma,szóval egy nap alatt is simán összejön Egyébként nem várok addig,hogy idáig fajuljon a dolog,csak nem volt időm cserélni.Ízre,mintha kivennél egy marék hamut a kályhából
Minden ajánlatot meghallgatok
Én meg fizetek érte 9 eurot, más meg tábortüzet szív?
-Ajánlom magamat!
-Ajánljon valami jobbat…
Ha jól emlékszem még olyan ízű aroma is van valahol Nem kell ahhoz szétégetni
Nos akkor egy kis Galaxies vertical coil.
Majd meglátjuk idővel milyen lesz. Egy kis gyári porlasztós feeling. Lapvatta, középen fúrtam egy lyukat a tekerésnek, egyelőre körömollóval. Gőz van, ízekről majd később, ha az ízvakságom csillapodik. Ez 2,5 mm magon SS316. Abból lett elegem, hogy kettes magon vízszintesen 90% dryhit szinte mindig, bármilyen dróttal. Majdnem mindegy, hogy milyen vatta. Még ez volt oda is a legjobb, de ez nem bírja a húzást, könnyen szakad. Ehhez van hasas üveg, meg egy rakás tartalék palást. By-kához, Dvarwhoz semmi tartalék palást, viszont azokal nincs szenvedés. Bármely huzallal és vattával szépen dolgoznak, ráadásul nem kell szórakoznom fél órákig a vattával, mégis nagyon jó a léellátásuk.
Jó ez még vagy cseréjek tekerést?? Pedig az olasz dohányt vonalra, még tökéletes!
Na mindegy inkább tekerek egy ujjat!
Hasmenés ellen tökéletes
Betesz, ráizzít, megnyugszik