Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Annyira rossz? :smiley:

1 kedvelés

Nekem
más meg szereti nagyon.

Szerintem Ă©n is cserĂ©lem a tekerĂ©st​:grin:

6 kedvelés

Tekerés, hol? :rofl:

2 kedvelés

Mindenhol :joy:

3 kedvelés

Te drĂĄga kenyĂ©r, rĂĄnĂ©zek Ă©s elkezdek szenesedni belĂŒlrƑl!? :smiley:

2 kedvelés

Megondom ƑszintĂ©n,mĂĄr nem volt az igazi az Ă­z :joy:

3 kedvelés

Nem is értem miért?! :thinking:

2 kedvelés

Ezeken annyit nevetek :smiley: De mennyi idƑ alatt jut el ilyen ĂĄllapotba Ă©s mit Ă©rzel ilyenkor? Én mikor azt Ă©rzem hogy cserĂ©lnem kell mert mĂĄr nem olyan az Ă­ze mĂ©g csak sötĂ©t barna a vatta nem pedig korom fekete :smiley: Vagy csak nekem tĂșl Ă©rzĂ©keny az Ă­zlelĂ©sem?

2 kedvelés

Mire cserélnéd? Szakadt akku? 4 éves liquid?

:grin:

2 kedvelés

Íz? Milyen íz? Ennek már tutira nem volt semmi. :grin:

2 kedvelés

Ez egy dohĂĄny kivonatos aroma,szĂłval egy nap alatt is simĂĄn összejön :grin:EgyĂ©bkĂ©nt nem vĂĄrok addig,hogy idĂĄig fajuljon a dolog,csak nem volt idƑm cserĂ©lni.Ízre,mintha kivennĂ©l egy marĂ©k hamut a kĂĄlyhĂĄbĂłl :joy:

2 kedvelés

Minden ajĂĄnlatot meghallgatok :joy:

Én meg fizetek Ă©rte 9 eurot, mĂĄs meg tĂĄbortĂŒzet szĂ­v? :grin:

1 kedvelés

-AjĂĄnlom magamat!
-Ajánljon valami jobbat

:grin:

1 kedvelés

Ha jól emlékszem még olyan ízƱ aroma is van valahol :smiley: Nem kell ahhoz szétégetni

1 kedvelés

Nos akkor egy kis Galaxies vertical coil. :slightly_smiling_face:

Majd meglĂĄtjuk idƑvel milyen lesz. Egy kis gyĂĄri porlasztĂłs feeling. Lapvatta, közĂ©pen fĂșrtam egy lyukat a tekerĂ©snek, egyelƑre körömollĂłval. GƑz van, Ă­zekrƑl majd kĂ©sƑbb, ha az Ă­zvaksĂĄgom csillapodik. Ez 2,5 mm magon SS316. AbbĂłl lett elegem, hogy kettes magon vĂ­zszintesen 90% dryhit szinte mindig, bĂĄrmilyen drĂłttal. Majdnem mindegy, hogy milyen vatta. MĂ©g ez volt oda is a legjobb, de ez nem bĂ­rja a hĂșzĂĄst, könnyen szakad. Ehhez van hasas ĂŒveg, meg egy rakĂĄs tartalĂ©k palĂĄst. By-kĂĄhoz, Dvarwhoz semmi tartalĂ©k palĂĄst, viszont azokal nincs szenvedĂ©s. BĂĄrmely huzallal Ă©s vattĂĄval szĂ©pen dolgoznak, rĂĄadĂĄsul nem kell szĂłrakoznom fĂ©l ĂłrĂĄkig a vattĂĄval, mĂ©gis nagyon jĂł a lĂ©ellĂĄtĂĄsuk.

6 kedvelés

Jó ez még vagy cseréjek tekerést?? :thinking: Pedig az olasz dohånyt vonalra, még tökéletes! :grin: :grin:
Na mindegy inkĂĄbb tekerek egy ujjat! :wink:

2 kedvelés

Hasmenés ellen tökéletes :joy: :joy:

Betesz, rĂĄizzĂ­t, megnyugszik :joy:

2 kedvelés