Ilyen értékek lettek. 
Hosszabban hagytam a vattĂĄt, kB. 1mm-el, hogy legyen puffer Ă©s tömĂtsen rendesen. FĂ©ltem is, hogy kell majd vattagĂĄt. De Ăgy Ășgy nĂ©z ki, hogy jĂł lett.
Ăzben Ă©rzek javulĂĄst, a gĆz pedig kevesebb lett a 2.5-ös maghoz kĂ©pest. 15 watton mĂĄr dry hit veszĂ©ly van, 16 watton kissĂ© Ă©get mĂĄr. ĂsszessĂ©gĂ©ben Ă©n jobbnak vĂ©lem mint a 2.5ös magra tekertet. A kövi prĂłba kevesebb menet, de vissza 2.5ös magra. MĂ©g folyik a legjobb kitapasztalĂĄsa. 
13 Likes
Kabak
(KĂłsa AndrĂĄs)
50
Elöregedett az alien claptonom, 8 napos intenzĂv hasznĂĄlat utĂĄn mĂĄr nem azt adta, amit kell.
(EgyĂ©bkĂ©nt nekem nem jött be, iszonyatosan nagy a fĂ©mtömeg, Ă©s hĂĄt⊠van gĆze, de olyan furi volt az egĂ©sz.)
PrĂłbakĂ©nt (most elĆször) a Wotofo (26+38ga) 0,50ohmos fused clapton tekerĂ©sĂ©t Ă©pĂtettem a kazĂĄnomba.
A kis pufis ténylegesen 0,52 ohmos lett, 15 watton teszi a dolgåt rendesen.
10 Likes
Jól låtom, hogy az MTL clapton? Ne értsd félre, az mindenbe is jó. 
6 Likes
Koszi s visszajelzĂ©st !Akkora beömlĆk,meg olyan vĂĄlyĂș van ezen a tankon hogy Ă©n mindig egy picit hosszabbra vĂĄgom a vattĂĄt ,de eddig mĂ©g nem mertem lemenni 2mm-reâ
Legközelebb tesztelem én is 
4 Likes
Kabak
(KĂłsa AndrĂĄs)
53
VĂ©konykĂĄnak lĂĄtszik, de nem Ășgy reklĂĄmoztĂĄk.
Emlékeim szerint az MTL clapton 0,7 ohmtól felfele indul, vagy tévednék? Ebben tényleg nem vagyok biztos.
A kazĂĄn viszont megszokta az ilyen kis tekerĂ©seket, ebben volt a 32ga-s huzalbĂłl kĂ©szĂtett coil is. 
7 Likes
Nekem nem szörcsög, nem könnyezik. KĂvĂĄncsian vĂĄrom, Te mit tapasztalsz majd. 
6 Likes
0.7-1mm között MTL clapton asszem.
A deckhez kĂ©pest Ășgy nĂ©ztem, hogy az, de akkor elnĂ©zĂ©st 
4 Likes
Köszönöm.
MĂ©g teszt alatt van, eddĂg jĂłnak tƱnik. Ha van valami ehhez a tĂ©mĂĄhoz Ărom majd. 
5 Likes
Kabak
(KĂłsa AndrĂĄs)
58
6 Likes
Sziasztok. 
Szia @Paldeak_Attila 
Csak gondoltam szĂłlok, Ăgy 2 nap intenzĂvnek mondhatĂł hasznĂĄlat utĂĄn, hogy abszolĂșt Ă©letkĂ©pes a dolog. Csak kicsit babrĂĄlni kell a levegĆzĆkkel. Az alsĂł levegĆĂĄllĂtĆ közĂ©pen van (az az 1mm-es) a közĂ©psĆ az utolsĂłn kötött ki (az az 1.5mm-es), a felsĆt pedig elzĂĄrtam. EnnĂ©l a felĂĄllĂĄsnĂĄl ĂĄllt meg a dolog. 
Ugyanis, ha tĂșl sok volt a levegĆ jobban is szĂvtam Ă©s elĆfordult, hogy felszĂvtam a liquidet is. Mikor lejjebb vettem a levegĆt Ă©s a wattot is akkor nem jöttek az Ăzek. Ezzen meg most Ă©rezni lehet, hogy nincs nyitva a felsĆ, mert nem sĂŒvĂt annyira a levegĆ, de mĂ©gis kellemes, mert a közĂ©psĆ van nyitva teljesen, amin több levegĆ jön be mint az alsĂłn. 
Ennyi voltam. Köszönöm a figyelmet és szép estét! 
10 Likes
Koszi Kinga !Igy estere megfaradva mar kicsit sok nekem a technika,de igerem holnap jobban belemelyedek es raprobalok egy tankkal ha tekerni kellâ

4 Likes
Nem hajt a tatĂĄr. Vagy ahogy a törtĂ©nelemversenyen hangzott, âNem ĂŒldöznek Törökök!â 
Csak mĂĄr volt annyi tapasztalĂĄsom, amit Ășgy Ă©reztem megĂ©ri ĂĄtadni. 
7 Likes
ElĆkerĂŒlt a Vapefly Galaxies. Az örök mtl setup, 2es mag 6 menet. 
17 Likes
Mefeca
(Mester Ferenc)
63
Nekem 4 mm-es tekerĂ©s van a Sirenbe. Kell is bele vatta jĂłcskĂĄn, hogy ne folyjon. CserĂ©be azĂ©rt okĂĄdja a gĆzt, mint egy DL kazĂĄn.
5 Likes
Nos DrĂĄgĂĄim. Mivel sikertelen volt a legutĂłbbi aukciĂł, Ăgy gondoltam teszek ezzel a tankkal egy prĂłbĂĄt.
CsupĂĄn azĂ©rt, mert ez egy eredetileg fĂ©mszövettel operĂĄlĂł darab, ami nekem ugyebĂĄr nincs. EzĂ©rt, gondoltam megoldom vattĂĄval, hogy lĂĄssĂĄtok Ăgy is lehet. Ăs nagyon is jĂłl muzsikĂĄl vele.
Ăgy akit mĂ©g mindig Ă©rdekel, aukciĂł lejĂĄrtĂĄtĂłl fĂŒggetlenĂŒl, viheti. 
Four One Five S61 Genesis MTL RDTA
Itt ahogy lĂĄtszik is, vertikĂĄlis a lefogatĂĄs. Ăs mivel nincs nagy tĂĄv a kĂ©t oszlop vĂ©gei között, ezĂ©rt adja magĂĄt, hogy ebbe nem kell tĂșl sok huzal.
EbbĆl kifolyĂłlag 5 menetet ĂtĂ©ltem neki, 2.5-ös magon. Ăgy is kissĂ© tĂșllĂłgott. De az nem befolyĂĄsol semmitâŠ
LeizzĂtottam Ă©s kicsit összĂ©bbnyomtam.
ElĆször befƱztem a vattĂĄt. FĂ©ltem, hogy laza lesz, mert ezt nem lehet Ășgy kĂ©zzel igazgatni mint egy sima RTA esetĂ©ben. AztĂĄn rĂĄjöttem mert okos vagyok, hogy le kĂ©ne venni az ĂŒveget, hogy legalĂĄbb a vatta vĂ©gĂ©t megborzoljam.
VĂĄgtam a tetejĂ©bĆl is, hogy Ășgy nĂ©zzen ki mint Mr. T a SzupercsapatbĂłl.
Beliquideztem, összeraktam Ă©s felöntöttem azon a pici lyukon jobb oldalt. Ăs nem ment fĂ©lre a liquid!
Visszatettem elĆbb a bordĂĄt majd a levegĆgyƱrƱt. Ezzel tulajdonkĂ©ppen meg is volnĂ©k.
Ăn levegĆsebb MTL-eket hasznĂĄlok. De ez sem tĂșl szƱk teljesen kinyitott levegĆvel, viszont szƱkĂteni mĂ©g lehet egy picit.
Ăzre, gĆzre WOW!
Vegyed, vigyed! 

16 Likes
Zolika
(Czeglédi Zoltån)
65
Eeeeezzzzz aztĂĄn ĂŒgyesssss 
Klassz lett ,gratulålok a leleményességedhez 
3 Likes
blini80
(SzilĂĄrd)
67
Sziasztok!
VĂ©gre egy rĂĄĂ©rĆsebb VasĂĄrnapom van(ritka pill.eggyikeâ
)
Ăgy jutott idĆm a kis Berserkerel foglalkozni jobban,afc cserĂ©lgetĂ©sek,tekerĂ©sek,eddig 2.5 magon tekertem meg,1.4afc-vel,na de ma a rĂ©g elfeledett(szĂĄmomra)2-es magon jĂĄtszadoztam vele,1.2 es majd vissza az 1.4-es afc-vel,1.4 gyĆzöttâ
ElsĆ körben ni80 30ga 2-es mag,majd ez nem bizonyĂșlt nekem megfelelĆnek ezĂ©rt szokĂĄsos ss 28ga 2-es mag(ami nem szokĂĄsosâ
)
Ha mĂĄr tekerĂ©s vattĂĄzĂĄs akkor az Artemist is Ășjra vattĂĄztam,azt csak hidegvizes izzĂtĂĄsban rĂ©szesĂtettem,itt mĂĄr a tĂ©nylegesen szokĂĄsos ss 28ga 2.5 mag.
Utolsó mƱveletként a Shogun
rda ami Taifun Btd helyett Ă©rkezett anno kĂnai kolĂ©gĂĄktĂłl Ă©s egy össze vissza csere bere folytĂĄn ismĂ©t hozzĂĄm vĂĄndorolt,prĂłbĂĄllkozĂĄsa szƱk
dl-re,26ga ss 3as mag 0.75
ohm,egĂ©sz jĂł lettâ
ĂszvĂ©r Pico csak rĂĄadĂĄs,aku kupak Ă©s 510es csati hibĂĄjĂĄbĂłl adĂłdoan,ilyen lett szerencsĂ©tlen,de mĂ©g jĂł,hogy volt itthon alapanyag a mƱvelethezâ
14 Likes