Hosszabban hagytam a vattát, kB. 1mm-el, hogy legyen puffer és tömítsen rendesen. Féltem is, hogy kell majd vattagát. De így úgy néz ki, hogy jó lett. Ízben érzek javulást, a gőz pedig kevesebb lett a 2.5-ös maghoz képest. 15 watton már dry hit veszély van, 16 watton kissé éget már. Összességében én jobbnak vélem mint a 2.5ös magra tekertet. A kövi próba kevesebb menet, de vissza 2.5ös magra. Még folyik a legjobb kitapasztalása.
Elöregedett az alien claptonom, 8 napos intenzív használat után már nem azt adta, amit kell.
(Egyébként nekem nem jött be, iszonyatosan nagy a fémtömeg, és hát… van gőze, de olyan furi volt az egész.)
Koszi s visszajelzést !Akkora beömlők,meg olyan vályú van ezen a tankon hogy én mindig egy picit hosszabbra vágom a vattát ,de eddig még nem mertem lemenni 2mm-reLegközelebb tesztelem én is
Vékonykának látszik, de nem úgy reklámozták. Emlékeim szerint az MTL clapton 0,7 ohmtól felfele indul, vagy tévednék? Ebben tényleg nem vagyok biztos.
A kazán viszont megszokta az ilyen kis tekeréseket, ebben volt a 32ga-s huzalból készített coil is.
Csak gondoltam szólok, így 2 nap intenzívnek mondható használat után, hogy abszolút életképes a dolog. Csak kicsit babrálni kell a levegőzőkkel. Az alsó levegőállítő középen van (az az 1mm-es) a középső az utolsón kötött ki (az az 1.5mm-es), a felsőt pedig elzártam. Ennél a felállásnál állt meg a dolog.
Ugyanis, ha túl sok volt a levegő jobban is szívtam és előfordult, hogy felszívtam a liquidet is. Mikor lejjebb vettem a levegőt és a wattot is akkor nem jöttek az ízek. Ezzen meg most érezni lehet, hogy nincs nyitva a felső, mert nem süvít annyira a levegő, de mégis kellemes, mert a középső van nyitva teljesen, amin több levegő jön be mint az alsón.
Nos Drágáim. Mivel sikertelen volt a legutóbbi aukció, így gondoltam teszek ezzel a tankkal egy próbát. Csupán azért, mert ez egy eredetileg fémszövettel operáló darab, ami nekem ugyebár nincs. Ezért, gondoltam megoldom vattával, hogy lássátok így is lehet. És nagyon is jól muzsikál vele. Így akit még mindig érdekel, aukció lejártától függetlenül, viheti.
Először befűztem a vattát. Féltem, hogy laza lesz, mert ezt nem lehet úgy kézzel igazgatni mint egy sima RTA esetében. Aztán rájöttem mert okos vagyok, hogy le kéne venni az üveget, hogy legalább a vatta végét megborzoljam.
Elnézést a késői válaszért. Köszönöm. Nem tudom, hogy fogalmazzam meg ezt a tankot. Én aki a levegős MTL-eket szereti annak szűk, aki a szűk MTL-eket kedveli annak kicsit levegős lehet, de lehet szűkíteni picit. Mindenesetre ízre, gőzre még mindig WOW!
Amint kifogy elmosom. Csak ennyit szerettem volna.
Sziasztok!
Végre egy ráérősebb Vasárnapom van(ritka pill.eggyike)
Így jutott időm a kis Berserkerel foglalkozni jobban,afc cserélgetések,tekerések,eddig 2.5 magon tekertem meg,1.4afc-vel,na de ma a rég elfeledett(számomra)2-es magon játszadoztam vele,1.2 es majd vissza az 1.4-es afc-vel,1.4 győzött
Első körben ni80 30ga 2-es mag,majd ez nem bizonyúlt nekem megfelelőnek ezért szokásos ss 28ga 2-es mag(ami nem szokásos)
Ha már tekerés vattázás akkor az Artemist is újra vattáztam,azt csak hidegvizes izzításban részesítettem,itt már a ténylegesen szokásos ss 28ga 2.5 mag.
Utolsó műveletként a Shogun rda ami Taifun Btd helyett érkezett anno kínai kolégáktól és egy össze vissza csere bere folytán ismét hozzám vándorolt,próbállkozása szűk dl-re,26ga ss 3as mag 0.75ohm,egész jó lett
Gratulálok Szilárd. Te sem vagy egy elveszett ember. Én még csak most fogom megtekerni a Berserker V2-t, immáron azzal amit küldtél. Mégegyszer köszönöm. Eddig a régi tankokkal jatszadoztam, néha le kell porolni őket.