How do you roll, how do you wick? 😊

Ilyen értékek lettek. :slightly_smiling_face:

Hosszabban hagytam a vattĂĄt, kB. 1mm-el, hogy legyen puffer Ă©s tömĂ­tsen rendesen. FĂ©ltem is, hogy kell majd vattagĂĄt. De Ă­gy Ășgy nĂ©z ki, hogy jĂł lett. :slightly_smiling_face: Ízben Ă©rzek javulĂĄst, a gƑz pedig kevesebb lett a 2.5-ös maghoz kĂ©pest. 15 watton mĂĄr dry hit veszĂ©ly van, 16 watton kissĂ© Ă©get mĂĄr. ÖsszessĂ©gĂ©ben Ă©n jobbnak vĂ©lem mint a 2.5ös magra tekertet. A kövi prĂłba kevesebb menet, de vissza 2.5ös magra. MĂ©g folyik a legjobb kitapasztalĂĄsa. :blush:

13 Likes

Elöregedett az alien claptonom, 8 napos intenzív hasznålat utån mår nem azt adta, amit kell.
(EgyĂ©bkĂ©nt nekem nem jött be, iszonyatosan nagy a fĂ©mtömeg, Ă©s hĂĄt
 van gƑze, de olyan furi volt az egĂ©sz.)

PrĂłbakĂ©nt (most elƑször) a Wotofo (26+38ga) 0,50ohmos fused clapton tekerĂ©sĂ©t Ă©pĂ­tettem a kazĂĄnomba.

A kis pufis ténylegesen 0,52 ohmos lett, 15 watton teszi a dolgåt rendesen.

10 Likes

Jól låtom, hogy az MTL clapton? Ne értsd félre, az mindenbe is jó. :blush:

6 Likes

Koszi s visszajelzĂ©st !Akkora beömlƑk,meg olyan vĂĄlyĂș van ezen a tankon hogy Ă©n mindig egy picit hosszabbra vĂĄgom a vattĂĄt ,de eddig mĂ©g nem mertem lemenni 2mm-re​:slightly_smiling_face:Legközelebb tesztelem Ă©n is :+1:

4 Likes

VĂ©konykĂĄnak lĂĄtszik, de nem Ășgy reklĂĄmoztĂĄk. :thinking: EmlĂ©keim szerint az MTL clapton 0,7 ohmtĂłl felfele indul, vagy tĂ©vednĂ©k? Ebben tĂ©nyleg nem vagyok biztos.
A kazån viszont megszokta az ilyen kis tekeréseket, ebben volt a 32ga-s huzalból készített coil is. :rofl:

7 Likes

Nekem nem szörcsög, nem könnyezik. Kívåncsian vårom, Te mit tapasztalsz majd. :slightly_smiling_face:

6 Likes

0.7-1mm között MTL clapton asszem. :thinking: A deckhez kĂ©pest Ășgy nĂ©ztem, hogy az, de akkor elnĂ©zĂ©st :slightly_smiling_face:

4 Likes

HajrĂĄ!
A Trio csĂșcsrajĂĄratva. :100:!!!
TĂŒrelmetlenƱl vĂĄrom a fejlemĂ©nyeket innen a lelĂĄtĂłrĂłl. :face_with_monocle: :+1:

4 Likes

Köszönöm. :blush: Még teszt alatt van, eddíg jónak tƱnik. Ha van valami ehhez a témåhoz írom majd. :slight_smile:

5 Likes

Nem tudom. Ami tényszerƱ tapasztalatom, hogy novemberi ködöt csinål a szobåban 10 slukkból. :thought_balloon: :thought_balloon: :thought_balloon:

Ha MTL, akkor is benne marad, mert a szívembe lopta magåt a teljesítményével :heart_eyes: :rofl: :rofl: :rofl:

6 Likes

Sziasztok. :slightly_smiling_face:

Szia @Paldeak_Attila :slightly_smiling_face:

Csak gondoltam szĂłlok, Ă­gy 2 nap intenzĂ­vnek mondhatĂł hasznĂĄlat utĂĄn, hogy abszolĂșt Ă©letkĂ©pes a dolog. Csak kicsit babrĂĄlni kell a levegƑzƑkkel. Az alsĂł levegƑállĂ­tƑ közĂ©pen van (az az 1mm-es) a közĂ©psƑ az utolsĂłn kötött ki (az az 1.5mm-es), a felsƑt pedig elzĂĄrtam. EnnĂ©l a felĂĄllĂĄsnĂĄl ĂĄllt meg a dolog. :slightly_smiling_face:

Ugyanis, ha tĂșl sok volt a levegƑ jobban is szĂ­vtam Ă©s elƑfordult, hogy felszĂ­vtam a liquidet is. Mikor lejjebb vettem a levegƑt Ă©s a wattot is akkor nem jöttek az Ă­zek. Ezzen meg most Ă©rezni lehet, hogy nincs nyitva a felsƑ, mert nem sĂŒvĂ­t annyira a levegƑ, de mĂ©gis kellemes, mert a közĂ©psƑ van nyitva teljesen, amin több levegƑ jön be mint az alsĂłn. :slightly_smiling_face:

Ennyi voltam. Köszönöm a figyelmet és szép estét! :face_blowing_a_kiss:

10 Likes

Koszi Kinga !Igy estere megfaradva mar kicsit sok nekem a technika,de igerem holnap jobban belemelyedek es raprobalok egy tankkal ha tekerni kell​:smiling_face_with_sunglasses::+1:

4 Likes

Nem hajt a tatĂĄr. Vagy ahogy a törtĂ©nelemversenyen hangzott, “Nem ĂŒldöznek Törökök!” :slightly_smiling_face:

Csak mĂĄr volt annyi tapasztalĂĄsom, amit Ășgy Ă©reztem megĂ©ri ĂĄtadni. :heart:

7 Likes

ElƑkerĂŒlt a Vapefly Galaxies. Az örök mtl setup, 2es mag 6 menet. :slightly_smiling_face:

17 Likes

Nekem 4 mm-es tekerĂ©s van a Sirenbe. Kell is bele vatta jĂłcskĂĄn, hogy ne folyjon. CserĂ©be azĂ©rt okĂĄdja a gƑzt, mint egy DL kazĂĄn.

5 Likes

Nos DrĂĄgĂĄim. Mivel sikertelen volt a legutĂłbbi aukciĂł, Ă­gy gondoltam teszek ezzel a tankkal egy prĂłbĂĄt. :slightly_smiling_face: CsupĂĄn azĂ©rt, mert ez egy eredetileg fĂ©mszövettel operĂĄlĂł darab, ami nekem ugyebĂĄr nincs. EzĂ©rt, gondoltam megoldom vattĂĄval, hogy lĂĄssĂĄtok Ă­gy is lehet. És nagyon is jĂłl muzsikĂĄl vele. :slightly_smiling_face: Így akit mĂ©g mindig Ă©rdekel, aukciĂł lejĂĄrtĂĄtĂłl fĂŒggetlenĂŒl, viheti. :smiling_face_with_three_hearts:

Four One Five S61 Genesis MTL RDTA

Itt ahogy lĂĄtszik is, vertikĂĄlis a lefogatĂĄs. És mivel nincs nagy tĂĄv a kĂ©t oszlop vĂ©gei között, ezĂ©rt adja magĂĄt, hogy ebbe nem kell tĂșl sok huzal.

EbbƑl kifolyĂłlag 5 menetet Ă­tĂ©ltem neki, 2.5-ös magon. Így is kissĂ© tĂșllĂłgott. De az nem befolyĂĄsol semmit
 :slightly_smiling_face:

Leizzítottam és kicsit összébbnyomtam.

ElƑször befƱztem a vattĂĄt. FĂ©ltem, hogy laza lesz, mert ezt nem lehet Ășgy kĂ©zzel igazgatni mint egy sima RTA esetĂ©ben. AztĂĄn rĂĄjöttem mert okos vagyok, hogy le kĂ©ne venni az ĂŒveget, hogy legalĂĄbb a vatta vĂ©gĂ©t megborzoljam. :sweat_smile:

VĂĄgtam a tetejĂ©bƑl is, hogy Ășgy nĂ©zzen ki mint Mr. T a SzupercsapatbĂłl. :joy:

Beliquideztem, összeraktam Ă©s felöntöttem azon a pici lyukon jobb oldalt. És nem ment fĂ©lre a liquid! :wink:

Visszatettem elƑbb a bordĂĄt majd a levegƑgyƱrƱt. Ezzel tulajdonkĂ©ppen meg is volnĂ©k. :slightly_smiling_face:

Én levegƑsebb MTL-eket hasznĂĄlok. De ez sem tĂșl szƱk teljesen kinyitott levegƑvel, viszont szƱkĂ­teni mĂ©g lehet egy picit. :slightly_smiling_face:

Ízre, gƑzre WOW! :heart_eyes: Vegyed, vigyed! :grin::wink::heart:

16 Likes

Eeeeezzzzz aztĂĄn ĂŒgyesssss :winking_face_with_tongue:
Klassz lett ,gratulålok a leleményességedhez :victory_hand:

3 Likes

ElnĂ©zĂ©st a kĂ©sƑi vĂĄlaszĂ©rt. Köszönöm. :smiling_face_with_three_hearts: Nem tudom, hogy fogalmazzam meg ezt a tankot. :thinking: Én aki a levegƑs MTL-eket szereti annak szƱk, aki a szƱk MTL-eket kedveli annak kicsit levegƑs lehet, de lehet szƱkĂ­teni picit. Mindenesetre Ă­zre, gƑzre mĂ©g mindig WOW! :heart_eyes:

Amint kifogy elmosom. Csak ennyit szerettem volna. :hugs:

6 Likes

Sziasztok!
VĂ©gre egy rĂĄĂ©rƑsebb VasĂĄrnapom van(ritka pill.eggyike​:slightly_smiling_face:)
Így jutott idƑm a kis Berserkerel foglalkozni jobban,afc cserĂ©lgetĂ©sek,tekerĂ©sek,eddig 2.5 magon tekertem meg,1.4afc-vel,na de ma a rĂ©g elfeledett(szĂĄmomra)2-es magon jĂĄtszadoztam vele,1.2 es majd vissza az 1.4-es afc-vel,1.4 gyƑzött​:slightly_smiling_face:
ElsƑ körben ni80 30ga 2-es mag,majd ez nem bizonyĂșlt nekem megfelelƑnek ezĂ©rt szokĂĄsos ss 28ga 2-es mag(ami nem szokĂĄsos​:slightly_smiling_face:)

Ha mĂĄr tekerĂ©s vattĂĄzĂĄs akkor az Artemist is Ășjra vattĂĄztam,azt csak hidegvizes izzĂ­tĂĄsban rĂ©szesĂ­tettem,itt mĂĄr a tĂ©nylegesen szokĂĄsos ss 28ga 2.5 mag.

UtolsĂł mƱveletkĂ©nt a Shogun rda ami Taifun Btd helyett Ă©rkezett anno kĂ­nai kolĂ©gĂĄktĂłl Ă©s egy össze vissza csere bere folytĂĄn ismĂ©t hozzĂĄm vĂĄndorolt,prĂłbĂĄllkozĂĄsa szƱk dl-re,26ga ss 3as mag 0.75ohm,egĂ©sz jĂł lett​:slightly_smiling_face:

ÖszvĂ©r Pico csak rĂĄadĂĄs,aku kupak Ă©s 510es csati hibĂĄjĂĄbĂłl adĂłdoan,ilyen lett szerencsĂ©tlen,de mĂ©g jĂł,hogy volt itthon alapanyag a mƱvelethez​:slightly_smiling_face:

14 Likes

GratulĂĄlok SzilĂĄrd. Te sem vagy egy elveszett ember. :blush: Én mĂ©g csak most fogom megtekerni a Berserker V2-t, immĂĄron azzal amit kĂŒldtĂ©l. MĂ©gegyszer köszönöm. :face_blowing_a_kiss: Eddig a rĂ©gi tankokkal jatszadoztam, nĂ©ha le kell porolni Ƒket. :slightly_smiling_face:

5 Likes