Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Nem hiszem hogy ez bármi gondot okozna, ha stabil, és működik. Minden modern mod elektronikája pont így van megtervezve, mindenféle ellenállásokhoz lője be azt a feszültségértéket, amelynél akkora áram alakul ki, hogy pont a beírt, elvárt X Wattot kapd.
Extrémebb vastag huzaloknál jön be esetleg a lustaság, rámpaidő bajok, stb.

3 kedvelés

Mindenkitől elnézést kérek!! Az enyém 32ga!!

9 kedvelés

Ez nem ugyan az.. ahogy gondoltam :heart:

4 kedvelés

Utolsó eset​:index_pointing_up::rofl::wink: a lényeg, hogy kezeli szépen.

4 kedvelés

Remélem látod mit írtam a kép felett!!

4 kedvelés

Persze …:heart: Kicsit meg késve , de olvastam

4 kedvelés

Mondjuk azzal nekem is ez jött ki, mikor egyszer véletlenül azt rendeltem a 30Ga helyett. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Nálam meg mindig kicsit a 0 felett, most olyan 0.12 körül. Valami dupla Dragon Skin coil.

10 kedvelés

Csak egy hajszállal maradtál le a dobogóról :zany_face:

12 kedvelés

Sziasztok!
Van egy Vapefly Brunhilde MTL RTA tankom,vandy vape előre tekert coillal és BP Mods Pro vattával használom,csak már egy kicsit unom hogy mindennap vattáznom kell mert kb 2 óra alatt megég a vatta. Tudtok esetleg segíteni hogy mi lehet a baj? esetleg a vatta vagy a coil nem megfelelő lenne?

3 kedvelés

Szia.
Ott a vattával vagy a keveréseddel lehet a baj,nincs vagy kevés az utánpótlása a liquidednek.
Egy fotó segítene megszakértenünk,milyen arányú a keverésed stb :blush:

5 kedvelés

A vattám az mindig liquides teljesen,vagyis az én gondolataim szerint.

Ez a vattázás ez például tegnapi,és ennyire megég mindennap.

6 kedvelés

Az is lehet, hogy túl magas watton megy. Milyen beállításokkal használod?

3 kedvelés

0,68 ohm-os tekerés és 20 watton szívom.

6 kedvelés

Aroma? Milyen arány? Kokszolós a keverésed ? Natúr dohányos szokott ilyen lenni vagy a tömény édes.
Igaza van Évának a teljesítmény sem mindegy azt kihagytam a képletből :grin:
Az baráti hozzá,most látom.

4 kedvelés

Steam Train longfillt használok szinte mindig,50-50 es alaplével van keverve.

4 kedvelés

Mivel már a bekötőoszlopon is barna leves maradványait vélem felfedezni, ezért a leves nekem gyanús. Személyes tipp: az ilyen kokszolós liquidekhez én Cotton Bacon Prime-ot használok. Tömör vatta, borzolni kell, és valszeg az sem fog két hetet kihúzni, de a BP modsnál tovább fogja bírni. Nálam a Blendfeel - Dharma egy hetet kihúzott, pedig az frissen keverve is sötétbarna.

5 kedvelés

És ha csak sima aromát és alaplevet használnék és nem ilyen longfilleket akkor tartósabb lenne a vatta és a coil?

1 kedvelés

A longfillben is ugyanúgy aroma van, szóval az mindegy.
Sajnos vannak aromák amik kokszolósabbak.
Próbálj ki egy másikat, hogy azzal is csak ennyit bír e a vatta

6 kedvelés

Köszönöm szépen.

4 kedvelés