Nem hiszem hogy ez bármi gondot okozna, ha stabil, és működik. Minden modern mod elektronikája pont így van megtervezve, mindenféle ellenállásokhoz lője be azt a feszültségértéket, amelynél akkora áram alakul ki, hogy pont a beírt, elvárt X Wattot kapd.
Extrémebb vastag huzaloknál jön be esetleg a lustaság, rámpaidő bajok, stb.
Ez nem ugyan az.. ahogy gondoltam
Utolsó eset a lényeg, hogy kezeli szépen.
Remélem látod mit írtam a kép felett!!
Persze … Kicsit meg késve , de olvastam
Mondjuk azzal nekem is ez jött ki, mikor egyszer véletlenül azt rendeltem a 30Ga helyett.
Nálam meg mindig kicsit a 0 felett, most olyan 0.12 körül. Valami dupla Dragon Skin coil.
Sziasztok!
Van egy Vapefly Brunhilde MTL RTA tankom,vandy vape előre tekert coillal és BP Mods Pro vattával használom,csak már egy kicsit unom hogy mindennap vattáznom kell mert kb 2 óra alatt megég a vatta. Tudtok esetleg segíteni hogy mi lehet a baj? esetleg a vatta vagy a coil nem megfelelő lenne?
Szia.
Ott a vattával vagy a keveréseddel lehet a baj,nincs vagy kevés az utánpótlása a liquidednek.
Egy fotó segítene megszakértenünk,milyen arányú a keverésed stb
A vattám az mindig liquides teljesen,vagyis az én gondolataim szerint.
Ez a vattázás ez például tegnapi,és ennyire megég mindennap.
Az is lehet, hogy túl magas watton megy. Milyen beállításokkal használod?
0,68 ohm-os tekerés és 20 watton szívom.
Aroma? Milyen arány? Kokszolós a keverésed ? Natúr dohányos szokott ilyen lenni vagy a tömény édes.
Igaza van Évának a teljesítmény sem mindegy azt kihagytam a képletből
Az baráti hozzá,most látom.
Steam Train longfillt használok szinte mindig,50-50 es alaplével van keverve.
Mivel már a bekötőoszlopon is barna leves maradványait vélem felfedezni, ezért a leves nekem gyanús. Személyes tipp: az ilyen kokszolós liquidekhez én Cotton Bacon Prime-ot használok. Tömör vatta, borzolni kell, és valszeg az sem fog két hetet kihúzni, de a BP modsnál tovább fogja bírni. Nálam a Blendfeel - Dharma egy hetet kihúzott, pedig az frissen keverve is sötétbarna.
És ha csak sima aromát és alaplevet használnék és nem ilyen longfilleket akkor tartósabb lenne a vatta és a coil?
A longfillben is ugyanúgy aroma van, szóval az mindegy.
Sajnos vannak aromák amik kokszolósabbak.
Próbálj ki egy másikat, hogy azzal is csak ennyit bír e a vatta
Köszönöm szépen.