Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Pár nap, és a csapat kifekszik :roll_eyes::joy:

6 kedvelés

Reális 2.5 magon 5 menet ? :thinking:

6 kedvelés

Igen, nálam 2.5 magon 5 menet, 1,ohm = 12,5W hajtva, de ez mér fura számodra? :thinking:

6 kedvelés

Mert neki csak 69 ohm!!

4 kedvelés

Mtl kazánból sub-ohm :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Nekem Ni80-nal 29Ga. 1 ohm, Kanthal 28Ga.1,3ohm

6 kedvelés

Nekem pont az van a kayfun litébe , és ahogy mondod kerek 1 ohm!!

5 kedvelés

Elfelejtettem, ZIVIPF Kanthal A1 28ga 0.32mm! :waving_hand:

7 kedvelés

Ha jó, belefér. Nekem is 2.5 mm, 5 menet, 0.7-1 Ohm közt jönnek ki, huzalfüggően.
Akkor lehet zavaró, ha pl. lassabban izzít.

5 kedvelés

5 menet még elfér benne, nekem igazából az a furcsa ezekkel a huzalokkal 1 Ohm alatt van az ellenállás

3 kedvelés

Szia! A Ni80-ra teljesen ok a 0.6-0.7 közötti érték. Én ezt használom lassan két éve, és 2.5 magon, 5 menet rendre így jön ki, a Dani is ezt szokta mérni.

7 kedvelés

Mindig kicsit 1 ohm alatt vagyok (,0.65-0.8 kb.), a fused claptonok eredő ellenállása kisebb, hiszen 3 vékonyabb huzal “fonása” tulajdonképpen.

4 kedvelés

Látszik a clapton tekercseden, hogy 3,5ohm/láb ez kb: 10,5ohm/m. A kanthal kb.18ohm/m.

2 kedvelés

A Hellvape (2x32G-38G Ni80 ) előretekert tekercs után fura volt

3 kedvelés

Ugyan az a huzal mint @Raven_Head mutat , ugyan az a menet és mag!! Nekem ezt mutatja a Dani!

8 kedvelés

Ugyan az a NI80 Vandy vape superfine
2,5mag 5 karika
Perfect RDL :rofl:

0,60-0,65 közt jön ki mindig :heart:

8 kedvelés

Más a tengerszint feletti magasság :roll_eyes::thinking:

5 kedvelés

Akkor ez van!! Én nem nagyon használom!! Csak ma tettem bele a lite-be mert abban még nem próbáltam!!

2 kedvelés

Biztos ugyan az a huzal ? Ebből 2 fajta van .. a vékonyabb az nekem is 1 Ohm felett van

2 kedvelés

A huzal vastagsága sem mindegy. Ga26-tal az öt tekerés 2,5magon kisebb ellenállást eredményez, mint 30Ga-val.

4 kedvelés