Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Milyen ízesítésű az a Steam Train?

2 kedvelés

Steam Train terminal…banános ízesítésű

3 kedvelés

Akkor próbálj egy másikat vagy szokd meg,hogy gyakran vattázol :blush: bocsánat, csak vicc volt​:blush:
Egyébként a vatta nem.sok kicsit? Vagy csak a koksz miatt tűnik soknak :thinking:

5 kedvelés

Ez elméletileg pod edition? Mennyire édesített-hűsített?

3 kedvelés

Igen az. Hát elég édes,de nem hűs.

3 kedvelés

Milyen a coil? Clapton, fused? Mekkora az ellenállása?

2 kedvelés

Vandy vape előretekert coil,0,68 ohm és 20 watton szívom.

2 kedvelés

Pontosabban szabad tudni? Esetleg a dobozról egy fotó?

1 kedvelés

Remélem látható rendesen​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nem vagyok nagy szakértő,de 99% ,hogy a leves a bűnös. Nálam a kivonatos csinál ilyet 10ml után. Mondjuk annak a kezdetén is füstös dög íze van.:sweat_smile:

7 kedvelés

Ha jól látom, ez Ni80. Gyorsan melegszik. Próbáld meg előszőr egy új tekeréssel-vattával azt, hogy szíváskor egy kicsivel előbb elengeded a tűz gombot, és miközben már a tekercset nem fűtöd, még szívd kicsit. Ezzel a tekercset hűtöd valamelyest, és nem marad meleg, és kevésbé karamellizálja a liquidben levő édesítőt. Ez nem kerül se új vattába, se új tekercsbe. Ha nem hoz eredményt, keressük tovább a hiba faktort.

7 kedvelés

Köszönöm mindenkinek a segítséget. Mit ajánlotok ami minőségibb mint vattában mint coilban?

4 kedvelés

Amíg édesítős liquidet használsz, addig ez, mint faktor, mindig meglesz, egyszerű kémia, a cukor magas hőmérsékleten karamellizálódik. Vattában egy Cotton Bacon Prime kicsivel tartósabb lehet, tekerésben majd a szakavatottabb kollégák segítenek, én 13 éve sima szálhuzalt használok micro coilban. Talán itt, ha az előretekerthez ragaszkodsz, akkor egy MTL Superfine Clapton Kanthal alapú a Ni80 helyett, az lassabban melegszik.

7 kedvelés

Igazából még nem próbáltam magamnak tekerni a huzalt,de már itt lenne az ideje azt hiszem. :slight_smile:

6 kedvelés

Az pofon egyszerű, de nyugodtan kipróbálhatom előre tekert MTL coillal is, ami Kanthal.

6 kedvelés

Az a tekerés pont arra alkalmas amire használod .. egy levegős MTl ..RDL .. sztm a 20w.. tökéletes neki ..

A Liquidnek sem kellene 2 óra alatt ekkora kokszot csinálnia .. azért mind találkoztunk már koksz gyárral ,de a két óra az nagyon rövid idő ..
Én mindenképp a vattázásra gyanakszom és nem a BP mods hibájára, hanem ,hogy valami nem úgy van ahogy annak lennie kell ..

Rég használod ezt a kazánt ?

Esetleg még az jut az eszembe ,hogy a mod nem e boostolja a puff elejét túl

2 kedvelés

Hát kb 1 éve használom ezt a kazánt,de van egy másik geekvape modom is,esetleg próbáljam ki azzal?

3 kedvelés

És az 1 év alatt mindig ilyen volt ? .. akár igen próbát meg ér egy másik mod-on

3 kedvelés

Nem,ezt mostanában kezdte el,most kicseréltem a modomat a másikra :slight_smile:

3 kedvelés

Kíváncsi leszek … Aztán lehet tényleg belenyúltál valami olyan koksz gyárba ami párját vagy is a vattát ritkítja :face_with_peeking_eye:

3 kedvelés