Azért írtam hogy elvileg
Az angol nyelvű rész, 9.oldal? Még szaggatott vonallal is be van keretezve
Keresem…
Megvan valóban írja ,akkor az enyém a híbás mert nekem tök mind egy hogy rakom össze.
Össze lehet rakni kétféleképpen, de jön is rajta levegő ha szimplára állítod?
Itt most nem az afc gyűrűről és annak le-fel szereléséről van szó, hanem a tank komplett felső részéről, már nem is tudom hogy mondjam vagy mi a hivatalos neve (már én sem tudom jobban magyarázni ).
Csak egy ilyen móricka ábrával tudom szemléltetni, nyilak mutatják hogy “épp ráhelyezed” a tankot a deck-re és ekkor a szimpla nyílások pont a másik elem zárt részére néznek, blokkolva vannak. Csak a dupla levegő nyílás működik, ott mindegy merre néznek.
Vagy a tiéd lehet egy más kiadás, más széria, nem tudom
Igen !! Minden bizonnyal!! Mert már én is elővettem és úgy van ahogy @Zsee írja!!
Így értelmeztem én is …teszek még egy tesztet… kíváncsi vagyok…
Már én is
Hogy Robi milyen Arcana lavinát indított el
Érdekes …csínálom…
Na a P-ét raktam az A-hoz és van 1x3 és 2x3 és működik van levegő…
Igen, Ha a P teszed az A hoz van levegő, de ha elforgatod a levegő szabályzót, hogy csak 3 lyukat láss akkor nincs!!
Ja nálad van az 1× 3 nál is!! Nekem nincs!
És a tiéden is 3 levegőnyílás van kimarva mind a decken mind a tankon?
Elvileg az ArcanaMods logónál nincs nyílás se a decken, se a tankon.
A “van-e levegő”-t úgy értettem hogy az afc gyűrűt a szimpla állásra tekered, ekkor (ha jól van összerakva) a Pipeline logónál “belátni a deckbe”, ott jön a levegő, másik oldalon a deck fém fala látható.
Másik módon összerakva pedig mindkét oldalon fém falak blokkolják a levegőt, egyik oldalon a deck miatt, másik oldalon a tank miatt.
Legalábbis eddig így gondoltam… de már én sem tudom
Ja ha elzárom a levegőt akkor nincs de lehet állítani ismét írom:1x3 és 2x3 -ra is és van levegő,
Akkor.azon valahol ott.is van lyuk ahol nem kéne
3x3 lyuk van…igen.
Az enyém!! Ha a P az A hoz rakom akkor ha 1×3 nél nincs levegő , ha a legkontrolt elforgatom, hogy 2×3 lyukat lássak van levegő!!
Hát ez nagyon furcsa…
Akkor a rejtély megoldása @Peva71 érdeme, ott valahol van még egy lyuk ha 1x3 állapotban működik vagy már kopottak az o-ringek és beszökik levegő.
Az 510 pin a helyén van? Topcap rajta van?
már semmi értelmes nem jut eszembe honnan kaphat levegőt
Végig játszotam minden beállítást nekem működik.
Színte új alig használtam…