Akkor tudták, hogy profihoz kerül, kaptál plusz lyukat!!
Én is ugyanezt az eredményt vártam, erre gondoltam
De János készüléke nem akarja tudomásul venni a fizikai valóságot, fura
Szét szedem az egészet újra rakok mindent…már nagyon érdekel a titok…
Most már aztán piszkálja a fantáziád!!
Eddig csak állt a vítrinben…
Most van okod á-tól cettig átnézni!!
Van egy gondolatom…az alja van fordítva benne…szét szedem és nézem a könyvet…is…
Vagy az alja jó…de akkor az összes többi van fordítva
Hát ,kíváncsi leszek!!
ez tév út volt :minden gyárinak néz ki…
Akkor a tied ilyen és kész!!
na ja de hol a hiba?
Hát ,ez az amit neked kell megoldanod!! Valahogyan rá kell jönnöd!!
Ha a decken az A betű allat vannak lyukak, tömd be, és kész!!
Minden esetre én a helyedben nem aludnék, még rá nem jövők!!
Holnap kerékcsapágy csere így jó lenne de nem fogok…
Csalódtam!!
Bár ez Jánosnak most nem segítség, de miközben guglizgattam, keresgéltem, ezt találtam a Pipeline store oldalán.
Rémlik valami, mintha @Ispy írt volna olyat, számára nem highend az Arcana mert
szorult, nehezen tudta forgatni(?), csak a nyűg volt vele. Lehet ennyi lett volna a megoldás?
“A pótalkatrész csomag tartalmaz mind 15x1, mind 16x1 O-gyűrűket. A 15x1 O-gyűrűkkel a Liquid-Control nagyon könnyen mozog, míg a 16x1 O-gyűrűkkel feszesebb. Ha két 15x1 O-gyűrűvel túl laza, de két 16x1 O-gyűrűvel túl szoros, akkor a deck-en kombinálhat egy 15x1 (felül) és egy 16x1 O-gyűrűt (alul).”
U.i.: csak eszembe jutott erről, a klónjaim óta én már hozzászoktam hogy o-ringekkel érdemes játszani, próbálgatni más méretet, anyagtípust (nbr, szilikon), mert talán nem is volt olyan, amin legalább 1-2 gyűrűt ne cseréltem volna hogy úgy működjön ahogy elvileg kéne. Kínai barátaink szerintem azt adják hozzá, amiből épp sok van…
Legutóbb pedig az eredeti Bishop 2-vel szórakoztam, most már passzentos a tank, nem mozdul le a deck-ről könnyen de nem is túl szoros hogy le tudjam húzni.
De lehet most feltaláltam a spanyol viaszt mert Ti ezt már rég tudtátok
Az az Arcana 22 már nálam van, és semmi baja!! Azt ,hogy Ipsinek szorult azt betudtam a műszerész baba kezeinek!!
Ha megveszek egy jobb rta-t,ne kelljen már nekem megoldani a “hibákat” nem lego ez !!!