Jól gondolod.
Az arcana-t illetően lenne egy kérdésem.
Amikor teszed a helyere a deck-et, (tekerés után) van 2 lehetőség ahogy illeszkedik egymásba. Ennek van valami jelentősége?
Mert a levegőző gyűrűt lehet állítani hogy mindkét oldalon vagy csak az egyik oldalon levegőzzön. De ha rosszul teszed rá akkor , ha csak egyik oldalon levegőzik, akkor a levegő útja zárt..
Eddig nem túl sokat használtam mèg,sőt az általad említett dolog fel sem tűnt nekem.
De talán más majd megírja a kèrdèsedre a választ.
Írtam az előzőhöz ..
Pill átpakolászom ezt a beszélgetést Robi válasza után.
ez így van ha egyik oldalon van nyitva a levegő…
És igy, ha fordítva teszed, akkor a levegő útja teljesen zárt. Beszélek itt abban az esetben ha a levegőzőtő csak egyik oldalt van nyitva.
A pipeline logó-nál az első képen nyitva van a levegő lyuk. Alatta a másik pipeline logó-nál zárva van a levegő. Ezek szt bem mindegy hogy rakod rá a kazánt a deck-re
Forgatható az afc így mind1 hogy rakod a decket..
Nálam nem mindegy.
Nálam az 1-es képen jól van rá helyezve a kazán a deck-re, viszont a 2-es képen fordítva van (180 fokban). Úgy a levegő zárva van. (Abban az esetben, ha csak egyik oldalon szeretném hogy levegőzön), Lehet hogy akkor az én példányom hibás lenne?
Robi az afc forgatás megoldja a problémád tekergesd a deck tök mindegy hogy van előbb utóbb kiadja ha nem egyik írányba akkor a másikba. A kör az kör a 180fok meg osztható vele ..
@Robertino_daf most esett le mire gondolsz
A deck-en és az afc gyűrűn is 3-3 nyílás van a levegőnek (0 - 90 - 180 foknál) és ha 180 fokkal elforgatva teszed vissza a tank részét, akkor valóban lezárja a szimpla nyílást, de a két szemközti esetén (aki dupla levegőnyílással használja) elvileg nincs jelentősége.
Megoldás nagyon egyszerű, a deck-en és a tank külsején lévő gravírozott logóknak egy irányban kell lenniük (ez elvileg a használati útmutatójában is benne van).
Gányoltam egy képet is, kérem nem fikázni
Nos, erről beszélek… köszönöm
Az enyém nem így működik nekem mindegy ,hogy rakom a decket akkor is van 1x3 illetve 2x3 lehet ez még az első széria hibája.
Végig néztem a kezelésit is nincs benne eről szó.
én így a partvonalról belevauvauzva csak azt nem értem, hogy ha tényleg mindegy lenne melyik pozícióban van rátéve akkor minek rajtuk a jelölés?
Nekem mindkettőnél rajta volt a dobozban lévő leírásban
Mindig figyeltem is rá,hogy úgy rakjam össze, úgyhogy nem tudom fordítva mi lett volna
Nem tudom végig próbáltam minden opciót nincs az a hiba amit @Robertino_daf ír.
A cégek logoja.. és lehet,hogy volt jelentősége de az enyémnél nincs.
Mert te megvetted az elsőt!!
Utána nevezték el?