Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Mondjuk miért is nem csodálkozom ezen!? :grin:

9 kedvelés

Nekem annyira elcseszett a lábam, 2 pár Vans cipővel próbálkoztam, szétvágta a lábam, véresre a sarkam. (Zokniban :thinking:)

9 kedvelés

Nálunk is a fiam cipőjét én használom, töröm be,(erre jó vagyok még :grimacing:) mert keskenyebb lábfejre való amit vett. Olyan “trahoma” lába van, 6-12 hónap és cipőcsere. :face_with_diagonal_mouth:

5 kedvelés

Én, ha nem veszek párnázottat, a sarkamnak halál…hetekig gyógyuló seb. Dorkoban járok most, vastagabb a szivacsozása. Az ilyen tornacipő cuccok nem működnek sajna :confused:

6 kedvelés

Pont mostan szárad a kölök DRK cipőjének az orrán a ragasztás. 3. éves a lábbeli. :grimacing: :grin:

5 kedvelés

Van egy 30éves Marc gore-tex bakancsom…semmi baja :slightly_smiling_face: Régen még mindent megcsináltak becsületesen és rendes anyagokból.

7 kedvelés

Ez csak egy doboz … Én jobban szeretem a converse-t :heart:

6 kedvelés

Hja, nekem 2 évet bírt ki, de az napi több óra egész évben, amúgy félár akcióban csíptem meg. Kvázi 11 k volt, vettem 2 párat.
Régen persze hogy tartósabb lábbelik voltak… :sad_but_relieved_face:

6 kedvelés

Ismerős helyzet. Pár hónapja 50 eurót adtak ki egy pár munkavédelmi bakancsra,
(román online shop).
2 napig se bírta ki…
A cipő fűzőt tartó kapocs belülről szét ment.

7 kedvelés

Kiba silány majdnem minden, műszaki cikkek, ruhák, kaják. :sad_but_relieved_face:és nem tudhatod előre, mennyit bír. Amúgyis már minden műanyagból meg kikönnyítve van, mert az olcsóbb.
Szétmegy hamar, hát majd vesz a paraxt másikat.
Nem akar szétmenni? Nyírjuk ki szoftveresen, vagy tegyük ódivatúvá mesterségesen.

6 kedvelés

Amúgy milyen márka az a Kiba?:rofl:
Mert még nem hallottam róla…:rofl:

6 kedvelés

:thinking::rofl:

7 kedvelés

Az is van pár pár. :wink:

4 kedvelés

Hiszen fonetikusan jelzi a felirat is “Kiba - sonn - lander”

5 kedvelés

Munkába menet előtt azért beáztatom a Vape-salátát :grin:

12 kedvelés

Milyen dressing lesz hozzá? :thinking: :grimacing: :joy:
Season 6 Food GIF by ABC Network

6 kedvelés

Csak a Koksz … :heart:

7 kedvelés

Valami száraz, mert így köpködni fog … :roll_eyes::rofl:

6 kedvelés

Ne gondoljátok, hogy eltüntem, csak közben tekerek, mert hajnali 3-kor már úton voltam, délután 2-kor megálltam, aludtam egy jót, mert a 9 ora vezetés alatt betoltam 710 km-t. Most meg készülök a holnapi napra… ezúttal a megszokott sima szálhuzal kanthal A1 29ga… persze, hogy mtl-ben…:blush:

Pioneer után soron van az arcana… és következik a valor rta is, meg a taifun gs majd a végén…:grin:
Szerk… ne nézzétek a hátteret… tudom … nagy a kupi a műtő asztalon… de ilyenkor ez mindenkinél megszokott, gondolom…:rofl:

11 kedvelés

Holnap nekem is az Arcana 22 rta biztosítja a jó ízeket. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés