Mondjuk miért is nem csodálkozom ezen!?
Nekem annyira elcseszett a lábam, 2 pár Vans cipővel próbálkoztam, szétvágta a lábam, véresre a sarkam. (Zokniban )
Nálunk is a fiam cipőjét én használom, töröm be,(erre jó vagyok még ) mert keskenyebb lábfejre való amit vett. Olyan “trahoma” lába van, 6-12 hónap és cipőcsere.
Én, ha nem veszek párnázottat, a sarkamnak halál…hetekig gyógyuló seb. Dorkoban járok most, vastagabb a szivacsozása. Az ilyen tornacipő cuccok nem működnek sajna
Pont mostan szárad a kölök DRK cipőjének az orrán a ragasztás. 3. éves a lábbeli.
Van egy 30éves Marc gore-tex bakancsom…semmi baja Régen még mindent megcsináltak becsületesen és rendes anyagokból.
Ez csak egy doboz … Én jobban szeretem a converse-t
Hja, nekem 2 évet bírt ki, de az napi több óra egész évben, amúgy félár akcióban csíptem meg. Kvázi 11 k volt, vettem 2 párat.
Régen persze hogy tartósabb lábbelik voltak…
Ismerős helyzet. Pár hónapja 50 eurót adtak ki egy pár munkavédelmi bakancsra,
(román online shop).
2 napig se bírta ki…
A cipő fűzőt tartó kapocs belülről szét ment.
Kiba silány majdnem minden, műszaki cikkek, ruhák, kaják. és nem tudhatod előre, mennyit bír. Amúgyis már minden műanyagból meg kikönnyítve van, mert az olcsóbb.
Szétmegy hamar, hát majd vesz a paraxt másikat.
Nem akar szétmenni? Nyírjuk ki szoftveresen, vagy tegyük ódivatúvá mesterségesen.
Amúgy milyen márka az a Kiba?
Mert még nem hallottam róla…
Az is van pár pár.
Hiszen fonetikusan jelzi a felirat is “Kiba - sonn - lander”
Milyen dressing lesz hozzá?
Csak a Koksz …
Valami száraz, mert így köpködni fog …
Ne gondoljátok, hogy eltüntem, csak közben tekerek, mert hajnali 3-kor már úton voltam, délután 2-kor megálltam, aludtam egy jót, mert a 9 ora vezetés alatt betoltam 710 km-t. Most meg készülök a holnapi napra… ezúttal a megszokott sima szálhuzal kanthal A1 29ga… persze, hogy mtl-ben…

Pioneer után soron van az arcana… és következik a valor rta is, meg a taifun gs majd a végén…

Szerk… ne nézzétek a hátteret… tudom … nagy a kupi a műtő asztalon… de ilyenkor ez mindenkinél megszokott, gondolom…

Holnap nekem is az Arcana 22 rta biztosítja a jó ízeket.