Pedig te sportember vagy
Változni nem fog a szokásod tőle bármi lesz a huzalból
De most látom már megválaszoltad
Vagy fennakadtál volna a reptéri fémdektektorokon…
Nem írom hogy öreg vagy,hanem tőlem sztem idősebb,de sportolsz,(tutira többet mint én ) több éve szívod,tekered mint én.
10 éve se foglalkoztak vele pedig tuti másabb volt akkor a huzal tisztasága mint a mostani.
Jóvanezígy
A szervezet amúgy is igényli a vasat…almába is szúrtak őseink vasszeget mielőtt megették a vashiányosak. Nálunk szépen van adagolva a coil-ból
Vashiányos vagyok, mégis annyi eszem van, hogy Nicr claptont szívok
Pár év és mi …
Nos, nekem nincs mikroszkópom…de ha lenne akkor nem bírnám ki, hogy le ne csekkoljam a koksztól megtisztított használt coil-t
Ezek kopaszok ? Akkor ez én vagyok
ez csak a cotton clouds
Nem Granpa’s cream?
Én pont úgy vagyok vele mint @Zolika … Pont le … ,de ha bejut legalább épüljön be ide …oda
Olyan anyagok bevitele is lehetségessé válik, melyeket más módon nem, vagy csak nagyon nehezen tudnánk szervezetünkbe juttatni
De szép az élet…!
Én egyszer olvastam egy cikket, ami vape húzalokról szólt, ott tudós emberek azt mondták, hogy a legnagyobb para a szárazon ízzítás, mert ott megváltozik ez az blabla, szóval én inkább ki…szom a 0 forintos húzalt minden cserekor a vattával együtt azt kész.
Meg is van, akit érdekel a cikk:
Szervusztok !
Mindannyian dohányoztunk korábbi életünkben, ahol 4400 elismerten rák keltő anyag került a szervezetünkbe. Akkor most egy kis fém miatt kell aggódnunk ? Peace !
Dehát azt mondták a britt tudósok, hogy ez jó!
Akkor te le sem égeted a friss tekerést?
De, de leveszem a wattot, mondjuk ha 12 watt a cél, akkor 8-ra és csak 3-4 pulzáló lökést adok neki. Néha olyan szaga van, mint amikor gyerekkoromban a disznót pörkölték.