Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Pedig te sportember vagy :smiling_face:
Változni nem fog a szokásod tőle bármi lesz a huzalból :grin:
De most látom már megválaszoltad :joy:

5 kedvelés

Vagy fennakadtál volna a reptéri fémdektektorokon…

6 kedvelés

Nem írom hogy öreg vagy,hanem tőlem sztem idősebb,de sportolsz,(tutira többet mint én :crazy_face:) több éve szívod,tekered mint én.
10 éve se foglalkoztak vele pedig tuti másabb volt akkor a huzal tisztasága mint a mostani.
Jóvanezígy :joy:

7 kedvelés

A szervezet amúgy is igényli a vasat…almába is szúrtak őseink vasszeget mielőtt megették a vashiányosak. Nálunk szépen van adagolva a coil-ból :grin:

6 kedvelés

Vashiányos vagyok, mégis annyi eszem van, hogy Nicr claptont szívok :roll_eyes::joy:

5 kedvelés

Pár év és mi …

terminator GIF

:thinking::joy:

5 kedvelés

Nos, nekem nincs mikroszkópom…de ha lenne akkor nem bírnám ki, hogy le ne csekkoljam a koksztól megtisztított használt coil-t :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

open knowledge footage GIF

8 kedvelés

Ezek kopaszok ? Akkor ez én vagyok :crazy_face:

10 kedvelés

ez csak a cotton clouds :rofl:

7 kedvelés

Nem Granpa’s cream? :joy:

6 kedvelés

Én pont úgy vagyok vele mint @Zolika … Pont le :poop: … ,de ha bejut legalább épüljön be :joy: ide …oda

7 kedvelés

Olyan anyagok bevitele is lehetségessé válik, melyeket más módon nem, vagy csak nagyon nehezen tudnánk szervezetünkbe juttatni :grin:

5 kedvelés

De szép az élet…! :rofl:

7 kedvelés

Én egyszer olvastam egy cikket, ami vape húzalokról szólt, ott tudós emberek azt mondták, hogy a legnagyobb para a szárazon ízzítás, mert ott megváltozik ez az blabla, szóval én inkább ki…szom a 0 forintos húzalt minden cserekor a vattával együtt azt kész.

9 kedvelés

Meg is van, akit érdekel a cikk:

9 kedvelés

Szervusztok !

Mindannyian dohányoztunk korábbi életünkben, ahol 4400 elismerten rák keltő anyag került a szervezetünkbe. Akkor most egy kis fém miatt kell aggódnunk ? :rofl: :rofl: :rofl: Peace !

8 kedvelés

Dehát azt mondták a britt tudósok, hogy ez jó! :rofl:

7 kedvelés

Akkor te le sem égeted a friss tekerést?

6 kedvelés

De, de leveszem a wattot, mondjuk ha 12 watt a cél, akkor 8-ra és csak 3-4 pulzáló lökést adok neki. Néha olyan szaga van, mint amikor gyerekkoromban a disznót pörkölték. :sweat_smile:

7 kedvelés