Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Bevált nekem is

8 kedvelés

Amint láthatod, a Vaperinán még mindig van igény a régi motorosok tapasztalatainak megosztására.
Ès ezt most nem csak Neked írom. :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Ezért is írtam múltnap az egyik topicban, hogy sokszor, százszor is többet ér egy ‘régi motoros tapasztalata’ mint bármilyen videó, de volt aki… sajna… rosszul értelmezte…

6 kedvelés

Engedd el, Robi… Tavalyi hó. :+1:

7 kedvelés

Jól értelmeztem…

6 kedvelés

Te jól!!

5 kedvelés

Amíg a másik szárad, a Reload S clone-al lehet gőzölni.

15 kedvelés

17 kedvelés

Jujj, de szép! :saluting_face:

8 kedvelés

A drótok szépek, mintha csak gyári lenne, a felső watta… hát volt már jobb. Az alsóval elégedett vagyok :smile:

9 kedvelés

Szigorú vagyol, a felső már használatban van véve. :thinking: :sweat_smile: :saluting_face:

10 kedvelés

Az ő érdekében vagyok szigorú :slight_smile:

7 kedvelés

Kegyetlenebb vagy, mint alsó tagozatban a napközis tanárom vót. :joy: :saluting_face:
Tv Land Teacher GIF by Teachers on TV Land

10 kedvelés

Ezt olvastam most PH-n, idézem:

“Egyszer ha lehetőséged nyílik rá, nézz meg egy kínai (Coilology, Geek Vape, Vandy Vape, stb.) huzalt egyheti használat után, mikroszkóp alatt. Azután gondolkodj el azon, hogy a hiányzó fémdarabkák vajon hol lehetnek? A többit gondold hozzá.”

Van erről itt tapasztalat? :thinking:

Remélem csak kavitáció történik a szíváskor kialakuló hirtelen nyomáskülönbség miatt…tehát a hiányzó rész (ha tényleg van ilyen) eltűnik a létezésből. :slightly_smiling_face:
Kb mint a hajók, motorcsónakok propellerein ahogy a gödröcskék keletkeznek.
A huzal esetében csak viccelek, de ez utóbbiak valós szituk.

5 kedvelés

Letöredeznek? Vagy hogy kell elképzelni? Bocs, csak ezt így a használati körülményekkel nehéz összeegyeztetni.

Amúgy szerintem, ha valóban így néz ki az inkább azért van, mert hő hatására lágyul, torzul a szerkezete. Ez csak egy gondolat, én még nem néztem meg, sőt, el sem gondolkodtam még ezen soha.

7 kedvelés

Nekem a dobozos szervizautón belülről (ajtó-oldalfal) neodym mágnesekkel van rögzítve csomó minden. Kívülről két nap után fekete foltok a fehér autón az mind fémrészecske, amit menet közben a mágnes összeszed.

7 kedvelés

És még talán mozgásban is van az autó…
Kipufogó,talaj,levegő stb :grin:

5 kedvelés

Nem tudtam érdemben hozzászolni…még nem hallottam ilyenről és gondoltam rákérdezek itt

7 kedvelés

Nem nagyon foglalkozok ilyennel,mert nagyapám se a mikroműanyagtól meg a szalonnától halt meg,pedig biztosan volt ezelőtt is.
Sok olyan dolog van amiről jobb is ha nem tudunk :smiling_face:

8 kedvelés

Mondjuk ha ez tényleg valós probléma akkor akarnám tudni.

Az MRI vagy CT már kitépte volna a 10+ éve vépelők tüdejét :slightly_smiling_face: …na csak próbálok logikusan gondolkozni :grin:

A vastüdő új értelmet nyerne :grin:

4 kedvelés