Bevált nekem is
Amint láthatod, a Vaperinán még mindig van igény a régi motorosok tapasztalatainak megosztására.
Ès ezt most nem csak Neked írom.
Ezért is írtam múltnap az egyik topicban, hogy sokszor, százszor is többet ér egy ‘régi motoros tapasztalata’ mint bármilyen videó, de volt aki… sajna… rosszul értelmezte…
Engedd el, Robi… Tavalyi hó.
Jól értelmeztem…
Te jól!!
Jujj, de szép!
A drótok szépek, mintha csak gyári lenne, a felső watta… hát volt már jobb. Az alsóval elégedett vagyok
Szigorú vagyol, a felső már használatban van véve.
Az ő érdekében vagyok szigorú
Kegyetlenebb vagy, mint alsó tagozatban a napközis tanárom vót.
Ezt olvastam most PH-n, idézem:
“Egyszer ha lehetőséged nyílik rá, nézz meg egy kínai (Coilology, Geek Vape, Vandy Vape, stb.) huzalt egyheti használat után, mikroszkóp alatt. Azután gondolkodj el azon, hogy a hiányzó fémdarabkák vajon hol lehetnek? A többit gondold hozzá.”
Van erről itt tapasztalat?
Remélem csak kavitáció történik a szíváskor kialakuló hirtelen nyomáskülönbség miatt…tehát a hiányzó rész (ha tényleg van ilyen) eltűnik a létezésből.
Kb mint a hajók, motorcsónakok propellerein ahogy a gödröcskék keletkeznek.
A huzal esetében csak viccelek, de ez utóbbiak valós szituk.
Letöredeznek? Vagy hogy kell elképzelni? Bocs, csak ezt így a használati körülményekkel nehéz összeegyeztetni.
Amúgy szerintem, ha valóban így néz ki az inkább azért van, mert hő hatására lágyul, torzul a szerkezete. Ez csak egy gondolat, én még nem néztem meg, sőt, el sem gondolkodtam még ezen soha.
Nekem a dobozos szervizautón belülről (ajtó-oldalfal) neodym mágnesekkel van rögzítve csomó minden. Kívülről két nap után fekete foltok a fehér autón az mind fémrészecske, amit menet közben a mágnes összeszed.
És még talán mozgásban is van az autó…
Kipufogó,talaj,levegő stb
Nem tudtam érdemben hozzászolni…még nem hallottam ilyenről és gondoltam rákérdezek itt
Nem nagyon foglalkozok ilyennel,mert nagyapám se a mikroműanyagtól meg a szalonnától halt meg,pedig biztosan volt ezelőtt is.
Sok olyan dolog van amiről jobb is ha nem tudunk
Mondjuk ha ez tényleg valós probléma akkor akarnám tudni.
Az MRI vagy CT már kitépte volna a 10+ éve vépelők tüdejét …na csak próbálok logikusan gondolkozni
A vastüdő új értelmet nyerne