How do you roll, how do you wick? 😊

Szervusz Tibor !

A microcoil az izzĂ­tĂĄs nĂ©lkĂŒl el sem tud kĂ©szĂŒlni, mert mindenĂŒtt hotspot.

@Ispy Így van akkor Ă©g le a szennyezƑdĂ©s amit a kezeddel rĂĄvittĂ©l a huzalra, vagy a gyĂĄrtĂĄsi folyamat sorĂĄn rĂĄ kerĂŒlt szennyezƑ anyagok. :wink:

8 Likes

SzĂłval csak izzitunk :face_with_peeking_eye: szĂĄrazon ..is
Fene egye meg .. ezt is hozzĂĄ Ă­rom a miben halok meg listĂĄra :squinting_face_with_tongue::grinning_face_with_smiling_eyes:

HosszĂș a lista
list GIF

7 Likes

Igen, tudom Ă©s ezekre mĂ©g inkĂĄbb nem vĂĄgyom, szĂłval marad az oxidĂĄlĂĄs, viszonnt hĂłnapokig hasznĂĄlni Ășjra Ă©s Ășjra ugyanazt a tekerĂ©st
annak nem sok Ă©rtelmĂ©t lĂĄtom.

9 Likes

HĂĄt nem tudom, de Ă©n nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal. szeretek pengeĂ©len tĂĄncolni. ImĂĄdom a hasam , szeretek fƑzni, mĂ©g jobban enni, egyszer Ă©lek, nekem ne mondja meg egy orvos sem, hogy diĂ©tĂĄznom kell, amikor orvosok szĂĄndĂ©kosan betegĂ­tenek meg embereket, lelkiismeret furdalĂĄs nĂ©lkĂŒl a haszonszerzĂ©s miatt. Tisztelet a kivĂ©telnek, mert olyan orvos is van, csak az elveszik korpa közt. :wink:

8 Likes

ElƑvettem a berserker v2 kazĂĄnt. 28ga kanthal lapos huzallal van tekerve, 2 magon, 5 menet, 0.89ohm, 14.7 watton, de nem birom szĂ­vni, annyira kaparja a torkomat, pedig csak kb 1.5 mm-re van a tekerĂ©s a levegƑzƑtƑl. A leves ugyanaz az a&l phoenix, 4mg nikotinnal, mint a többi kazĂĄnban. A többivel semmi gond.

8 Likes

Szia Robi!

Én ezen egyĂĄltalĂĄn nem vagyok meglepve. És bĂĄr az ĂĄltalad emlĂ­tett lapos kanthal huzalt nem ismerem, illetve nem prĂłbĂĄltam mĂ©g, de ha egy kis karcossĂĄgra vĂĄgyom, akkor egy mĂĄsik fajta huzalbĂłl Ă©n is megĂ©pĂ­tem a Bersit. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Szia Robi!

Felsorolok pĂĄr hibafaktort:

A felĂŒlet miatt a kettes magmĂ©retbe hĂșzott vattĂĄbĂłl tĂșl hamar kiporlasztja a liquidet, Ă­gy valszeg dry hit közelben vagy, ezĂ©rt lehet kaparĂĄs.

Az 5 menet lehet, hogy sok lesz neki, mert ugyebĂĄr majdnem 4x akkora Ă­gy a felĂŒlet mint szĂĄlhuzallal, Ă­gy nehĂ©z hƱteni ami miatt annyira felhevĂŒl a huzal, hogy mĂĄr szinte Ă©geti a vattĂĄt, ami kiindulĂł pontja lehet az elsƑ bekezdĂ©sben Ă­rtaknak.

Az 1.5mm, meg mĂĄr tĂșl tĂĄvol van vĂ©lemĂ©nyem szerint, Ă­gy ha tĂșl kevĂ©s a levegƑ akkor szintĂ©n dry hit közeli ĂĄllapot van ami miatt kaparhat.

És egy ráadás:

A felĂŒletbƑl adĂłdĂłan egyszerre több liquidet porlaszt el aminek köszönhetƑen több nikotinhoz is jutsz a slukkok ĂĄltal ami pedig mĂĄr irritĂĄlhatja a nyĂĄlkahĂĄrtyĂĄt.

Egy tanĂĄcs:

Ne Ășgy kezeled a lapos huzalt mint a szĂĄlhuzalt. Én 2.5-ös magra tekernĂ©k 3 menetet, Ă©s adnĂ©k mĂ©g neki levegƑt. Na meg persze lejjebb tennĂ©m az egĂ©szet, 1mm körĂŒlre.

11 Likes

LaposbĂłl sok az 5 menet​:woozy_face: Hogy fĂ©rt bele?

7 Likes

Összenyomva..:grin:

8 Likes

Köszönöm ..

7 Likes

Fev bf1. Jobb, mint amire szĂĄmĂ­tottam egy oldalrĂłl levegƑzƑ rda-tĂłl. Meg vagyok elĂ©gedve.

15 Likes

Akkor ma este kanthal tekerĂ©s lesz folyamatban. NagyjĂĄbĂłl minden mtl​:blush: kazĂĄnomban.. de valahonnan kellene beszereznem 30ga sima kanthal szĂĄlhuzalt is.

8 Likes

És ez a vatta is bevált eddig. :+1:

12 Likes

Jelenleg Ă­gy ĂĄll a helyzet minĂĄlunk..
Berserker v2 kanthal D 30ga, 2.5 magon, 4 menet, 1.41 ohm 11.5 watt.. tekerĂ©s 0.5 mm-re a levegƑzƑtƑl.
Valor mtl rta, kanthal A1 28ga, 2.5 magon, 5 menet, 0.97 ohm, 11 watton. Itt szintĂ©n 0.5 mm a levegƑzƑtƑl. Igy egĂ©szen mĂĄs a helyzet..
MindkettƑben a hagyományos muji vatta.
Ez Ă­gy nagyon jĂł lett.
MĂĄr nem kaparja a torkomat a bersi..:grin:

11 Likes

VapetĂĄrsak, van mĂ©g valami kĂŒlönbsĂ©g kanthal A1 Ă©s kanthal D között, a hƑmĂ©rsĂ©klet-kĂŒszöbön kĂ­vĂŒl?

4 Likes

Kanthal nem alkalmas TC-re 
vagy mire gondolsz.?

5 Likes

Elvileg a d-nek nagyobb a th-ja. Hallottam, én csak d-t hasznåltam. TC-re egyik sem alkalmas, hasznåld VW módban - ahogy a képen is låtható. :+1:

6 Likes

Ă©n is Ășgy Ă©rzem..

6 Likes

Nem tc-ben hasznĂĄlom. Sima watt ĂŒzemmĂłdban.

Csak azért, mert 30ga huzalból csak a Kanthal D van.
Kanthal A1-bƑl csak 28ga van.
A berserker Kanthal D-t kapott most. A valor meg Kanthal A1-et. Ízben valamivel jobb a Kanthal A1 mint a D.
Szerk. Viszont 2 kĂŒlönbözƑ kazĂĄnrĂłl van szĂł..

7 Likes

Ez így nem mérvadó ugyanabban a kazånban ugyanolyan beållítåsokkal lehet csak eldönteni.

7 Likes