Szervusz Tibor !
A microcoil az izzĂtĂĄs nĂ©lkĂŒl el sem tud kĂ©szĂŒlni, mert mindenĂŒtt hotspot.
@Ispy Ăgy van akkor Ă©g le a szennyezĆdĂ©s amit a kezeddel rĂĄvittĂ©l a huzalra, vagy a gyĂĄrtĂĄsi folyamat sorĂĄn rĂĄ kerĂŒlt szennyezĆ anyagok. ![]()
Szervusz Tibor !
A microcoil az izzĂtĂĄs nĂ©lkĂŒl el sem tud kĂ©szĂŒlni, mert mindenĂŒtt hotspot.
@Ispy Ăgy van akkor Ă©g le a szennyezĆdĂ©s amit a kezeddel rĂĄvittĂ©l a huzalra, vagy a gyĂĄrtĂĄsi folyamat sorĂĄn rĂĄ kerĂŒlt szennyezĆ anyagok. ![]()
SzĂłval csak izzitunk
szĂĄrazon ..is
Fene egye meg .. ezt is hozzĂĄ Ărom a miben halok meg listĂĄra ![]()
![]()
HosszĂș a lista

Igen, tudom Ă©s ezekre mĂ©g inkĂĄbb nem vĂĄgyom, szĂłval marad az oxidĂĄlĂĄs, viszonnt hĂłnapokig hasznĂĄlni Ășjra Ă©s Ășjra ugyanazt a tekerĂ©stâŠannak nem sok Ă©rtelmĂ©t lĂĄtom.
HĂĄt nem tudom, de Ă©n nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal. szeretek pengeĂ©len tĂĄncolni. ImĂĄdom a hasam , szeretek fĆzni, mĂ©g jobban enni, egyszer Ă©lek, nekem ne mondja meg egy orvos sem, hogy diĂ©tĂĄznom kell, amikor orvosok szĂĄndĂ©kosan betegĂtenek meg embereket, lelkiismeret furdalĂĄs nĂ©lkĂŒl a haszonszerzĂ©s miatt. Tisztelet a kivĂ©telnek, mert olyan orvos is van, csak az elveszik korpa közt. ![]()
ElĆvettem a berserker v2 kazĂĄnt. 28ga kanthal lapos huzallal van tekerve, 2 magon, 5 menet, 0.89ohm, 14.7 watton, de nem birom szĂvni, annyira kaparja a torkomat, pedig csak kb 1.5 mm-re van a tekerĂ©s a levegĆzĆtĆl. A leves ugyanaz az a&l phoenix, 4mg nikotinnal, mint a többi kazĂĄnban. A többivel semmi gond.
Szia Robi!
Ăn ezen egyĂĄltalĂĄn nem vagyok meglepve. Ăs bĂĄr az ĂĄltalad emlĂtett lapos kanthal huzalt nem ismerem, illetve nem prĂłbĂĄltam mĂ©g, de ha egy kis karcossĂĄgra vĂĄgyom, akkor egy mĂĄsik fajta huzalbĂłl Ă©n is megĂ©pĂtem a Bersit. ![]()
Szia Robi!
Felsorolok pĂĄr hibafaktort:
A felĂŒlet miatt a kettes magmĂ©retbe hĂșzott vattĂĄbĂłl tĂșl hamar kiporlasztja a liquidet, Ăgy valszeg dry hit közelben vagy, ezĂ©rt lehet kaparĂĄs.
Az 5 menet lehet, hogy sok lesz neki, mert ugyebĂĄr majdnem 4x akkora Ăgy a felĂŒlet mint szĂĄlhuzallal, Ăgy nehĂ©z hƱteni ami miatt annyira felhevĂŒl a huzal, hogy mĂĄr szinte Ă©geti a vattĂĄt, ami kiindulĂł pontja lehet az elsĆ bekezdĂ©sben Ărtaknak.
Az 1.5mm, meg mĂĄr tĂșl tĂĄvol van vĂ©lemĂ©nyem szerint, Ăgy ha tĂșl kevĂ©s a levegĆ akkor szintĂ©n dry hit közeli ĂĄllapot van ami miatt kaparhat.
Ăs egy rĂĄadĂĄs:
A felĂŒletbĆl adĂłdĂłan egyszerre több liquidet porlaszt el aminek köszönhetĆen több nikotinhoz is jutsz a slukkok ĂĄltal ami pedig mĂĄr irritĂĄlhatja a nyĂĄlkahĂĄrtyĂĄt.
Egy tanĂĄcs:
Ne Ășgy kezeled a lapos huzalt mint a szĂĄlhuzalt. Ăn 2.5-ös magra tekernĂ©k 3 menetet, Ă©s adnĂ©k mĂ©g neki levegĆt. Na meg persze lejjebb tennĂ©m az egĂ©szet, 1mm körĂŒlre.
LaposbĂłl sok az 5 menetâ
Hogy fért bele?
Ăsszenyomva..![]()
Köszönöm ..
Fev bf1. Jobb, mint amire szĂĄmĂtottam egy oldalrĂłl levegĆzĆ rda-tĂłl. Meg vagyok elĂ©gedve.
Akkor ma este kanthal tekerĂ©s lesz folyamatban. NagyjĂĄbĂłl minden mtlâ
kazĂĄnomban.. de valahonnan kellene beszereznem 30ga sima kanthal szĂĄlhuzalt is.
VapetĂĄrsak, van mĂ©g valami kĂŒlönbsĂ©g kanthal A1 Ă©s kanthal D között, a hĆmĂ©rsĂ©klet-kĂŒszöbön kĂvĂŒl?
Elvileg a d-nek nagyobb a th-ja. Hallottam, én csak d-t hasznåltam. TC-re egyik sem alkalmas, hasznåld VW módban - ahogy a képen is låtható. ![]()
Ă©n is Ășgy Ă©rzem..
Nem tc-ben hasznĂĄlom. Sima watt ĂŒzemmĂłdban.
Csak azért, mert 30ga huzalból csak a Kanthal D van.
Kanthal A1-bĆl csak 28ga van.
A berserker Kanthal D-t kapott most. A valor meg Kanthal A1-et. Ăzben valamivel jobb a Kanthal A1 mint a D.
Szerk. Viszont 2 kĂŒlönbözĆ kazĂĄnrĂłl van szĂł..
Ez Ăgy nem mĂ©rvadĂł ugyanabban a kazĂĄnban ugyanolyan beĂĄllĂtĂĄsokkal lehet csak eldönteni.