Nekem kék lánngal kigyullad néha, mikor a többnapos kivonatos szénrétegeket égetem le a claptonról de az sem üzemszerű működés. Én próbálom is elejét venni.
(Homokkal töltött faládában tekerek )
Nekem kék lánngal kigyullad néha, mikor a többnapos kivonatos szénrétegeket égetem le a claptonról de az sem üzemszerű működés. Én próbálom is elejét venni.
(Homokkal töltött faládában tekerek )
Ez szíven ütött!! Remélem mikor ráteszed, mindig megfolyik!!
A könnyem…hogy milyen szép…a másik Dvarvon meg a telipiros…
Zuhany alatt kell tekerni, az a tuti! Liquidet spórolsz vatta áztatásnál.
Ok, májusban beköttetem
(Old szpájsz Old Captain helyett )
Nagyon szépen köszönöm!
Így világos minden akkor elcsesztem az építést!
Akkor próbálkozók újra . Az lehet akkor , elég vastagra hagyom a vattát a mesh alatt ill töményre , az lehet a gond, azért jön az égett íz ? Mert nem tud bejutni a mesh alá? A széleit jól meg ritkitom a nyílást nem Tömöm agyon.
A coilos kazánok mind mennek , ez az első mesh lapos ezzel szenvedek , fuldoklok .
Köszönöm
Én sem vagyok igazán otthon a mai mesh lapos kazánokban, de ahogy írod is, ha túl tömör alatta akkor nehezen viszi a liquidet. Alakul majd. Ne add fel.
40-45 W-ig ajánlom a 3mm-es cotton clouds vattát én is…az szállítja a nedüt ezerrel és filléres tétel. 45W felett pedig kell a speckó DL vatta
Köszönöm!
Fú akkor ez is baj lehet 50w ről indultam felfelé , mert a mesh doboza 60-80ig írta .
Az ajánlott aljától kezd tesztelni felfelé … aztán valahol oké lesz. A cotton clouds mondjuk így felejtős.
Wotofo turbo mesh -hez akkor milyen vattát ajánlotok ? Mert ebből rendeltem 2 dobozzal .
60-80w között.
Köszönöm
Szia!
Én a Wotofo gyári Mesh vattáját ajánlom! Én is azt használom a Profile RDTA-ba, a gyári Mesh lappal! Én 65 watton használom, nekem ott jó az íz/gőz!https://www.liquid-aroma.hu/en/spd/753955/Wotofo-Xfiber-Cotton-vatta-6mm-10pcs
Ezért is megy folyamatosan a vpn … opera böngészőben … Így már észre sem veszem ,ha van valami új blokkolás … Tok…M kapcsolgassa mindig
Kis türelem. Fog az menni, csak (mint minden kazán esetében), itt is rá kell jönni a titkaira…
Nem feltétlen a vatta a rossz. Nem vagyok rutinos,de kinlódtam én is a pofile RDTA-val. Volt,hogy nekem 100 slukkot sem bírt vadi új vattával. Míg rá nem jöttem,hogy a mesh lap megvolt törve. Ránézésre nem is látszott csak miután vagy 3x újra vattáztam akkor lett gyanús,hogy a vatta mindíg egy apró kis csíkban volt elszíneződve. Nem volt égett csak picit barnás. Akkor gúvasztottam a szemem és alaposan kukucskálva láttam,hogy bizony megtörtem véletlen a mesh lapot.
Ahogy azt lelkes kínai barátunk gyönyörűen szemlélteti is 260W-on
(kb. 2. perctől)
És a jelmondata “…260W csak profi vapereknek…” majd 3 perc után eljut 11W-ra ami már jónak tűnik…
Már 50 wattal a számban sem érezném magam beton stabilan 23 felé nem megyek, mert leég a dohányfa
Bizonyos országokban a profi szó mást jelent.