Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Merhogy aza Newton, minek fedezte fel a gravitácijót?!-szoktam mondani olyankor :nerd_face: :joy:

5 kedvelés

Ugyanez…ráadásul nagy csipesz :roll_eyes:én a segéddel tömködök, meg ami épp van.

6 kedvelés

Ami van :joy:
axe GIF

7 kedvelés

Hegyes, hosszú dolgok :grin: (de ráadásul egy 40+ éves csipesz, kedvenc, jó masszív :pleading_face:)

5 kedvelés

A te eseted könnyű…felszívtad a porszívóval valamelyik vasárnap :grin:

8 kedvelés

Igazából minden kazánomhoz videót néztem és sikerült is megépítenem, rendesen ki van ritkítva csak az a kérdés hogy ami vattával próbálkoztam az jó-e vagy csak speciális kell hozzá ? A grincs vape azt írta hogy csak és kizárólag hozzávaló vattával lehet építeni. ( Mert ki gyulladhat a tank ) Ezért kérdeztem itt.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és a védelmet ! De tényleg egy hónapig készültem arra hogy megépítem. Itt is rengeteget kerestem , de azt hogy milyen vad tehát használhatók hozzá arról nem találtam semmit. Az összes mesh lapos bejegyzéstel olvastam.
Köszönöm
Sajnos egyes hozzászólások miatt gondolkodtam ilyen sokáig hogy itt kérdezzek.

10 kedvelés

Nem is bántásnak szántam, de ha jobban belegondolok, nekem is sokszor segítettetek, ami milliószor többet ért mint bármilyen videó.

5 kedvelés

Javítottam a bejegyzést, így egészen más értelme van…

5 kedvelés

És főleg ha nem magyar nyelvű a videó az nem igazán jó!! Mert bekapcsolod hozzá a fordítást, hát az meg sok eseteben semmi haszna!!

5 kedvelés

Itt én sohasem tapasztaltam olyat, hogy egy 'esetleges segítség alapján ’ valaki belefáradt volna… Nem egy esetet tudok, h kerdez valaki valamit 10-szer, 20-szor… es ugyanannyiszor segítenek neki…:blush:

7 kedvelés

É nagyon sok segítséget kaptam ,az biztos!! Amit nem feledek!!

5 kedvelés

Használj olyan színű lepedőt amilyen színű a lötyid…:rofl:

4 kedvelés

Nem úgy jött le !

6 kedvelés

Ez szubjektív. Ki hogy gondolja. Értelmezni lehet sokféleképpen…:slightly_smiling_face::melting_face:
Szerk.
De ha hibáztam, akkor esetleg nézzétek el nekem…:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Amikor én ide beléptem, mint egyszerű tag, és zöldfülű… még nem tudtam szinte semmit sem az rta vonalról. De az évek során sokan segítettek. Ezt próbálom tovább adni másoknak is, akiknek szükségük lenne rá.

5 kedvelés

Ez pár hónap alatt teljesülni fog :roll_eyes::rofl: amúgy igyekszem figyelni, túl csutora driptipeket lecserélni, stb.

3 kedvelés

Csak a döbbenet rózsaszint ne!! :joy:

3 kedvelés

Neem, anélkül félember a Dwarv :grin:

3 kedvelés

Én észreveszem magamon, hogy ritkábban pattanok segíteni…mondjuk ennek a elszaporodó vpn-es oldal is oka. Ez persze a naponta többszörihez képest ritkább csak. Kb úgy állok már hozzá, hogy más is hozzáférjen :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Szia @JasonOpi

Engedd meg, hogy elmagyarázzam. :slightly_smiling_face:

Maga a tank és használat közben a tekerés nem tud kigyulladni. Magas watton a szanaszét fehérített vatták valóban néha be szoktak lobbanni, de erre manapság olyan kicsi az esély, hogy nagyon. Anno a Cotton Bacon-el jártak így néhányan, de csakis akkor mikor beliquidezték a vattát, majd ráizzítottak 40-50 wattokon a claptonokra mielőtt összerakták a tankot. Egyszer láttam, pici halványkék lángja van amit lazán el lehet fújni, tehát konkrét kigyulladásról szó sincs, használat közben pedig végképp nem lehetséges a liquid mint hűtőközeg miatt, másfelől pedig eleve ahogy szívod hűtöd is a tekerést ami miatt szintén nem tud lángra kapni. Bármilyen vattát tehetsz a Profile X-be, nem fog semmi történni ami veszélyes lehet Rád nézve.:slightly_smiling_face:

12 kedvelés