Haladjon kérem szépen
Mi az amiből 5 db van ?
Expromizer v4
7, csak kettő használatban
Nem ismertem ( nem meglepő) de csupa jót olvastam hirtelen róla…
Úgy kezdődőtt, hogy bő 3 éve kaptam egyet, mikor újrakezdtem a vape-t. Annyira bevált, hogy nem gondoltam volna
Jó ,ha eszköz és felhasználó így egymásra talál … Főleg amikor ekkora a kínálat
Csak ugye az van, hogy már egy ideje nem lehet kapni. Az utóda nem vált be annyira.
Egyrészt jó dolog a fejlődés, de másrészt viszont a pörgés miatt eltűnnek a bevált, jó dolgok.
(Vehettem volna 10-et is pluszba, elrakni, de semmi értelme, álltában is megnyúvad pár év után a gumigyűrű).
És h0nnan tudod melyik deck hova jár, vagyis melyiknek melyik a párja…
Van 5 brushed, 2 polished, szóval némi szemmeresztéssel összepárosodnak kb. mindig egyformán tekerek.
Szóval nem olyan bonyolult mint a nők kiismerése
Melyik kötet…?
Csak ciccelek… nehogy valaki itt még szívre vegye…
Kb.egy hónapja vettem egy Wotofo profile x-et. Eddig csak nézegettem nem mertem neki állni a mesh lap építésének . Két napja rá vettem magam , hogy meg építem. Az elmúlt 1 hónapban cca 50 videót néztem az építésről , mindegyiket legalább 2x meg néztem , gondoltam megy ez . De nem . Eddig 2x építettem meg elsőre felül vágtam 45 fokban . Tíz slukkig ok utánna majdnem meg fulladtam tőle , olyan volt , mintha el égett volna .( Szét szedem a vatta fehér nem égett , semmi nyom nincs rajta )
Másodszor alulról vágtam fokba, ugyan úgy jól ritkitottam 3 slukk ugyan az , majdnem ki koptem a tüdőm .
A mesh -hez csak speciális vattát lehet használni ?
Gondoltam a hozzá adott vattával sporolok, nem azt használtam . Az egyik építésnél Cloud9–et a másiknál Cotton bacon v2 -öt használtam .
Ez lehet a hiba , ha igen tudtok ajánlani valamit a cipő fűzősön kívül? Vagy csak az jó hozzá ?
Köszönöm
Nem (csak) videókat kellene nézegetni róla, elég lett volna ha itt kérsz segítséget. Szerintem azzal többre mentél volna.
Régebben volt mesh lappal működő kazánom. Először lefogattam az egyik felét a mesh-nek, majd alá fordítottam a vattát szépen óvatosan, majd a lefogatott része fele húztam enyhén, és úgy fogattam le a másik felét aztán.
Esetedben, nem a vatta vágással van a gond. Jól meg kell ritkítani a vatta végeit, hogy szállítsa könnyen a levest. Mert, gondolom nem mtl-ben tolod vele.
Cotton clouds 3 mm.
Még mielőtt valaki leszólna,összehajtva 6 mm.
Én azt használom benne mert filléres cucc.
Nem 4 száll kellene , hogy ,6X6 mm legyen ?