Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Segítettem kicsit,de gondolom a kérdező ezt tudja mennyi kell egy mesh lap alá :wink:

7 kedvelés

Igen ez így szokott lenni … :joy:

6 kedvelés

Nekem is sokat segített az elején. Sőt, még most is nézegetek videót egy egy régen használt kazánról hogy hogy is kellett :thinking:
Jobb ha valaki kérdez, de fogalma sincs az egészről,mert lusta utána járni?:woman_shrugging:

8 kedvelés

Ez a stílus nem a mi stílusunk igaz Robi.(nem kell bántani senkit)

8 kedvelés

Tudom, hogy velem együtt senki nem akar itt megsérteni senkit!!! De már én is megkaptam, hogy nem olvasok és nem nézek utána semminek, pedig ez egyáltalán nem igaz!! Csak tudom ,hogy nem mindenki van mindig jó passzban!!

6 kedvelés

Én is be tudtam annak Robi hozzá szólását tudom korán kelt.De @JasonOpi Írta,hogy utána nézett…

5 kedvelés

Tudod engem mondjuk egy kicsit bosszant az amikor valaki itt van 3-4-5 honapja kap segítséget, nem keveset és már egy újabb tagnak is azt írja ,hogy olvass visszamenőleg!! Inkább ne írna semmit!! Mert egy több éve itt lévő tagtól érthető, hogy egy kicsit már belefáradt, mindig ugyanazt leírni!!

7 kedvelés

Itt megvolt az akarat csak elakadt…

5 kedvelés

Nem is erről beszélek!! Ez kb 1-2 hónapja olvastam és az agyamba égett!!

4 kedvelés

Értelek én.De nem írnék erre semmit…Van aki pár hónap vapelés után már tud mindent és elő is adja magát…sőt még videókat is csínál.Inkább hagyjuk is.

7 kedvelés

Igaz!! Eresszük el a témát!! Videót ?? Én is csinálok!! :grin: :joy:

7 kedvelés

Milyen témakörben lehet nevezni? :grin:
(Inkább nem, soha :open_mouth:)

4 kedvelés

Ha javasolhatom, Jánosnak csinálj egy videót a Dvarwról, hátha megszereti :thinking::joy:

7 kedvelés

Teljesen igazat adok, bár.néha a jó szándékot becsülöm mögötte :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ez a legjobb ötlet amit mostanában hallótam!! :joy: :grin:

4 kedvelés

Egy 117 perceset, rap-aláfestő zenével, citromos levessel :star_struck:

6 kedvelés

Szeretni szeretem…

7 kedvelés

A dobozban nézegetni!! :grin:

4 kedvelés

Dehogy most is itt van a kupiban előttem…

5 kedvelés

Mert szép :blush: az első 5 slukkot még talán szereti is :joy:

7 kedvelés