Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Próbáltam 2 éve. sima kanthallal, mtl superfine claptonnal, meg fuseddel is. Az újabb Kayfun liteoknak alapban szűk a kazánterük, a jobb ízképzés miatt, ez részint erre akar ráépíteni, hogy többet befedjen belőle, és még kissebb legyen. Ez egyrészt veszélyes mutatvány, mert ha kellőképp sok menetet feltekersz, akkor a chimney-vel letesteled, annyi volt a coil… Másrészt a tekerés pont a levegőbeömlő felett van, ha microcoillal hajtja az ember, akkor az kifelé pöffenti a vatta irányába a gőzt, Te meg szépen a lukon szívod a jó nagy falsot, liquid lecsapódik a chimney falán, íz semmi. Más kérdés a hézagos cucc, nekem az sem adott észrevehető pluszt, valamivel jobbak voltak az ízek, mint a sima vertical microcoilnál.

Ügyes mérnökök dolgoznak a svoemestonál, kitalálták ők ezt alapban jóra. Ettől függetlenül a kísérletezgetést megéri. :grimacing:

11 kedvelés

A kölcsönkapott Prime-ot megtekertem vertikálisan én is, de számottevő különbséget nem észleltem. :nerd_face: :thinking: :saluting_face:

10 kedvelés

Próbáltam vagy 3x ezt-azt vertikálisan megtekerni, de csak a bajom volt vele. Nem adta ki a fizika…

(Anno a Qzi kazán volt “gyárilag” vertikális nekem, amit még égetett fémszövetre tekertünk Spoiler: az sem vált be, túl fiatal voltam hozzá :grin:).

9 kedvelés

Lehet most kellene, merthogy a Bibliát sem tizenévesen olvassa az ember gyereke. :wink: :thinking:

7 kedvelés

Jogos :+1: (még csak 36 voltam akkor :roll_eyes:)

Tired Baby GIF by San Diego Zoo Wildlife Alliance

9 kedvelés

Majd a Stigmata rta-mra leszek kíváncsi (ha még ideér idén…), azt gyárilag vertikálisan kell építeni :slightly_smiling_face:
Ha jól emlékszem @Gumikacsa -nak van ilyen

7 kedvelés

Majd ha már nagyon nem bírsz vele, szólj​:joy:
Érdekes jószág :thinking:

9 kedvelés

Ok, köszi :+1: :smile:
Csak előbb ide is kéne érnie, kici kínai myFriend csak hiteget hetek óta, még fel sem adta…

6 kedvelés

Nos, ma este ki is próbálom. Ráadásul lapos huzallal. (Mert sima szálhuzal nincs jelenleg nálam :laughing:). Jó kell az legyen a kayfun lite plus-ba is.

7 kedvelés

Esetleg itt egy másik, szintén régi video támpontnak, kb. 15.-ig perctől jön a vertical coil :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Nos, jelenleg ott tartok, a héten vett blaze max kazánnal, hogy a oxva arbiter 2, dl kazánom single -ben több és finomabb gőzt az mint a blaze max dual-ban építve… tesztelem már pár napja… de szerintem, “nemgyerebe”…

8 kedvelés

Bár ahogy nézem és @Arpee is írta, ezek régi Kayfun Lite-ok a videókban, az újak deck-je, palástja már nem ilyen, csak óvatosan nehogy zárlat legyen a vége :smile:

7 kedvelés

Legfeljebb nem csavarom rá teljesen a tetejét…:rofl:

9 kedvelés

Vagy használj szigetelt vezetéket :hugs::rofl:

7 kedvelés

Azt hittem azt írod szigetelő szalagot!! :joy:

5 kedvelés

Opciós :joy:ződsárga, szabványos!

5 kedvelés

Bármi is történjen, a vattát húzd szorosra! Az első 1-2 tekerés hatalmas copóroller lesz, aztán valahogy erre is rááll az ember keze, utána már fel sem tűnik. A tekerést úgy mindenestül ki lehet rántani belőle, ha megszorul az alsó részben, erre figyelj- általában a felső lábat hosszabbra hagyom, hogy picit megszoruljon összerakáskor, úgy nincs vele baj. Mivel baromi sok vatta van benne egy átlagos mtl rta-hoz képest, ezért cserébe pofátlan mennyiségű kokszot tud elnyelni(és valahogy nem is kokszol annyira, még az egész durva levesekkel sem​:thinking:)–>ritkán kell újratekerni​:grinning:
És ha bejön az ilyen IKEA-design, mint pl.dvarw, akkor k…szép kis tank​:smiling_face_with_three_hearts::rofl::rofl:
Addig amíg ideér, relaxálj, pihengess… Az első találkozás megrázó lesz​:joy::joy::joy:

9 kedvelés

Köszi, igen, ezekre emléxem. Jegyzeteltem szorgosan, mert pár hete beszéltünk róla :smile: Külsőre nincs problémám vele, tetszenek a Dvarw-ok is

7 kedvelés

Fél éve sztm körbe röhögök bárkit aki azt mondja nekem ,hogy én ezzel fogok szöszölni élvezettel !! :heart:

Vattázgatás

A első az itt el lesett Nyílhegy … Ha kicsi a vatta árok…

A másodikat a neten találtam Tauren Solo RDA -hoz … És tényleg jobb mint ha csak simán letömködném

15 kedvelés

Igen, a vatta mint fogalom sok mindenre jó :grin: valamikor a fülembe tettem, ha fájt​:roll_eyes:

2 kedvelés