A kölcsönkapott Prime-ot megtekertem vertikálisan én is, de számottevő különbséget nem észleltem.
Próbáltam vagy 3x ezt-azt vertikálisan megtekerni, de csak a bajom volt vele. Nem adta ki a fizika…
(Anno a Qzi kazán volt “gyárilag” vertikális nekem, amit még égetett fémszövetre tekertünk Spoiler: az sem vált be, túl fiatal voltam hozzá ).
Lehet most kellene, merthogy a Bibliát sem tizenévesen olvassa az ember gyereke.
Jogos (még csak 36 voltam akkor
)
Majd a Stigmata rta-mra leszek kíváncsi (ha még ideér idén…), azt gyárilag vertikálisan kell építeni
Ha jól emlékszem @Gumikacsa -nak van ilyen
Majd ha már nagyon nem bírsz vele, szólj
Érdekes jószág
Ok, köszi
Csak előbb ide is kéne érnie, kici kínai myFriend csak hiteget hetek óta, még fel sem adta…
Nos, ma este ki is próbálom. Ráadásul lapos huzallal. (Mert sima szálhuzal nincs jelenleg nálam ). Jó kell az legyen a kayfun lite plus-ba is.
Esetleg itt egy másik, szintén régi video támpontnak, kb. 15.-ig perctől jön a vertical coil
Nos, jelenleg ott tartok, a héten vett blaze max kazánnal, hogy a oxva arbiter 2, dl kazánom single -ben több és finomabb gőzt az mint a blaze max dual-ban építve… tesztelem már pár napja… de szerintem, “nemgyerebe”…
Bár ahogy nézem és @Arpee is írta, ezek régi Kayfun Lite-ok a videókban, az újak deck-je, palástja már nem ilyen, csak óvatosan nehogy zárlat legyen a vége
Legfeljebb nem csavarom rá teljesen a tetejét…
Vagy használj szigetelt vezetéket
Azt hittem azt írod szigetelő szalagot!!
Opciós ződsárga, szabványos!
Bármi is történjen, a vattát húzd szorosra! Az első 1-2 tekerés hatalmas copóroller lesz, aztán valahogy erre is rááll az ember keze, utána már fel sem tűnik. A tekerést úgy mindenestül ki lehet rántani belőle, ha megszorul az alsó részben, erre figyelj- általában a felső lábat hosszabbra hagyom, hogy picit megszoruljon összerakáskor, úgy nincs vele baj. Mivel baromi sok vatta van benne egy átlagos mtl rta-hoz képest, ezért cserébe pofátlan mennyiségű kokszot tud elnyelni(és valahogy nem is kokszol annyira, még az egész durva levesekkel sem)–>ritkán kell újratekerni
És ha bejön az ilyen IKEA-design, mint pl.dvarw, akkor k…szép kis tank
Addig amíg ideér, relaxálj, pihengess… Az első találkozás megrázó lesz
Köszi, igen, ezekre emléxem. Jegyzeteltem szorgosan, mert pár hete beszéltünk róla Külsőre nincs problémám vele, tetszenek a Dvarw-ok is
Fél éve sztm körbe röhögök bárkit aki azt mondja nekem ,hogy én ezzel fogok szöszölni élvezettel !!
Vattázgatás
A első az itt el lesett Nyílhegy … Ha kicsi a vatta árok..
A másodikat a neten találtam Tauren Solo RDA -hoz … És tényleg jobb mint ha csak simán letömködném
Igen, a vatta mint fogalom sok mindenre jó valamikor a fülembe tettem, ha fájt