Próbáltam 2 éve. sima kanthallal, mtl superfine claptonnal, meg fuseddel is. Az újabb Kayfun liteoknak alapban szűk a kazánterük, a jobb ízképzés miatt, ez részint erre akar ráépíteni, hogy többet befedjen belőle, és még kissebb legyen. Ez egyrészt veszélyes mutatvány, mert ha kellőképp sok menetet feltekersz, akkor a chimney-vel letesteled, annyi volt a coil… Másrészt a tekerés pont a levegőbeömlő felett van, ha microcoillal hajtja az ember, akkor az kifelé pöffenti a vatta irányába a gőzt, Te meg szépen a lukon szívod a jó nagy falsot, liquid lecsapódik a chimney falán, íz semmi. Más kérdés a hézagos cucc, nekem az sem adott észrevehető pluszt, valamivel jobbak voltak az ízek, mint a sima vertical microcoilnál.
Ügyes mérnökök dolgoznak a svoemestonál, kitalálták ők ezt alapban jóra. Ettől függetlenül a kísérletezgetést megéri.
Nos, jelenleg ott tartok, a héten vett blaze max kazánnal, hogy a oxva arbiter 2, dl kazánom single -ben több és finomabb gőzt az mint a blaze max dual-ban építve… tesztelem már pár napja… de szerintem, “nemgyerebe”…
Bár ahogy nézem és @Arpee is írta, ezek régi Kayfun Lite-ok a videókban, az újak deck-je, palástja már nem ilyen, csak óvatosan nehogy zárlat legyen a vége
Bármi is történjen, a vattát húzd szorosra! Az első 1-2 tekerés hatalmas copóroller lesz, aztán valahogy erre is rááll az ember keze, utána már fel sem tűnik. A tekerést úgy mindenestül ki lehet rántani belőle, ha megszorul az alsó részben, erre figyelj- általában a felső lábat hosszabbra hagyom, hogy picit megszoruljon összerakáskor, úgy nincs vele baj. Mivel baromi sok vatta van benne egy átlagos mtlrta-hoz képest, ezért cserébe pofátlan mennyiségű kokszot tud elnyelni(és valahogy nem is kokszol annyira, még az egész durva levesekkel sem)–>ritkán kell újratekerni
És ha bejön az ilyen IKEA-design, mint pl.dvarw, akkor k…szép kis tank
Addig amíg ideér, relaxálj, pihengess… Az első találkozás megrázó lesz