A legszelídebb, de sztem az egyik legbüdösebb is… bekeverés után közölte az asszony, hogy ennek konkrétan büdös cipő szaga van… Ízre viszont… atyaég… És a liquid egyáltalán nem szineződött 2 hónap alatt…
Az a baj, hogy kb 25 fajta ízt táraztam be a masterről a végakció miatt, most még nem ütötte át az ingerküszöböt, hogy olaszból rendeljek egy 6-7 üveggel… de simán év íze lett nálam. (Török dohány - gránátalma kombó)
Persze, csinálok róla. Sima mezei micro coil 0,3-as Kanthal A1-ből a tekercs 9 menet, kb 1,7-1,8 ohm, Bacon Prime vattával pedig építek neki egy gátat, kvázi fél S alakban behajtom mindkét oldalon a vattát. Lehet még a mai napon meglesz a kérésed, mert amit beleraktam, Full Moon Adam, az még nem ért össze rendesen…
Kissé megkésve, de tessék parancsolni a törpe általam használt vattázási módja:
Jó hosszan meg hagyva, kissé össze sodorva.
Fél S alakban behajtva.
Letömködve a helyükre.
Megitatva. (Jól látható, hol kapja a levegőt.)
És ugye a never forget…
Mióta megvan, így használom, vattagáttal. Jó nagy a puffer belül, egyszer nem szívtam szárazra.
Már látom ahogy most mindenki veszi elő a vape tároló legeldugottabb bugyrából a törpét és leporolás után friss reménnyel nekiáll vattázni. Ha sikerül akkor Árpit a mennybe emeli a vape közösség
Hozzáteszem még, hogy a vatta a kazántérben sok helyet foglal el, és így olyan szinten leszűkíti, hogy kb az édesítő fajtáját, meg a mangó származási helyét meg tudom mondani ízvisszaadás szempontjából. Taifun GT-ben (első széria) kezdtem el ezt a gátas módszert használni jó 10 éve, még Bleki videójából lestem el a technikát.
Ki próbáltam . Ízben nem igazán vettem észre javulást, azon kívül hogy új a tekerés, mivel a régi már kokxos volt. Jó lesz az… Kváncsi vagyok DL-ben hogy fog ez a vattázás működni
Erősen kérdőjeles… én legutoljára egy fúróval felfúrt Nimbussal DL-sztem, ezért ez az en számból pusztán elméleti, de azon a két kis p…ányi résen sztem nem fog elég luftot kapni, max restricted DL… Sztem. Aztán majd kipróbáljátok, és beszámoltok… Max a nagyobb puffer miatt lesz sztem egy fokkal kevésbé leégethető…