Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Kipróbáltam a Dl törpèben is. Teljesen jól működik, kicsit kevesebb lett a levegő, de jól működik.

8 kedvelés

De ha megfordítod a kepet fejjel lefelé akkor már mindjárt mosolyog is…:grin:

5 kedvelés

Ez egy új kezelési módszer lehetne a depressziósoknak is :roll_eyes::joy:

5 kedvelés

Így, így Herr Robertino, csak pozitívan! :+1::grinning:

5 kedvelés

Mert akármilyen fáradt is vagyok, tekerés nélkül nincs jó alvás…
Bpmods pioneer v1.5 rta
Kanthal A1 30ga, lapos huzal, 2 magon, 8 menet, 2.32 ohm, 7.5 watt.
Ez aztán jó szűk mtl lett…:blush:

11 kedvelés

@Janos_Groszeibl igazad volt… tényleg jó lesz a valor. Viszont a felete driptip is eléggé kicsike.
Nos, akkor összegezve…
Cthulhu valor mtl rta. Fürdés után kapott tekerés, kanthal A1 28ga lapos huzal. 2 magon, 6 menet, 0.9 ohm, 13.5 watton. Leves, tpa m-type bitter nut egy kis a&l phoenix-el keverve, (csupán egy enyhe hűsítő miatt). A leves már csak a próbára várt. A tekerés 1.5mm-re emelve a levegőzéstől. 1.0 air pin. Ízeket adja nagyon jól. Van egy enyhe th-ja is, mivel kicsit fel van emelve a tekerés. Szívás után a buborékok jönnek lassan felfele a levesben. Ezek szerint jól lett tekerve, levegőzik rendesen. Több infót későbbiekben írok még, tesztelés után…de így elsőre elég jó lett…

13 kedvelés

Jó ízü kazán, de a driptipet én is menesztettem!!

6 kedvelés

Ezzel mintha jobban passzolna…

9 kedvelés

Szebb is és gondolom jóbb is!!

6 kedvelés

Még nagyon új a kicsike. Sok tesztelés vár még rá…:grin:

6 kedvelés

Remélem meg szereted!!

6 kedvelés

Egy kis Boro Aio tekerés vattázás… … Fused clapton van benne … Szerintetek érdemes lenne más huzallal is próbálkozni ? RDL felhasználásra

10 kedvelés

Még azaszép, hogy igen. :wink:
A sima lapos amit @Robertino_daf tekert az előbb, az nagyon adja a Boroban. :yum:

6 kedvelés

Hol tudom beszerezni ? :joy::joy::joy::joy:… Megint bele keverem magam valami bizniszben …

7 kedvelés

Tök királyul.megvagyok a claptonommal, erre most nekem is ficcent ettől a lapos huzaltól, hogy ez mi a manó :roll_eyes:

Nem veszek semmit, rámrohad a hűtő is :roll_eyes::joy:

5 kedvelés

Innen rendeltem.

7 kedvelés

Zivipf !!

6 kedvelés

Gyere Cibakra, adok 2 méter lapos huzalt. :smirk:

7 kedvelés

Ha nincs huzal akkor fixen rád… Semmi presszó

6 kedvelés

Igazából nekem is csak próbára kellene … Megnézem. Mennyit adnak minimálba :joy:

5 kedvelés