Csak mondom, hogy @Zolika - tól ezt biztosan nem fogadnám el
Picit vékony, de finom ízek jönnek vele.
ha végkép nem válik be, ss és 28ga-s akkor szívesen átveszem azt a “laposvasat”
Jó az a lapos drót, csak dolgozni sz@r vele A BSKR meg kifejezetten kényes a melegedésre, nagyon hamar tompulnak az ízek. Kevesebb menet-kisebb P-több levegő irányba tudsz vele mozdulni. De jó lesz
Csak egy próba volt, de a sima szálhuzal valamiért finomabb a beskiben.
5 tanknyi liquid elgőzölèse után,megfolyásnak,kondeznek nyoma sincs.
Ami viszont zavaró, az az,hogy nagyon könnyen dry hit lehet,ha nem vagyok rèsen.
Ez látszik is a vatta jobb oldali részèn.(kissè már kiszáradt).
Összegezve:eddig nagyon elègedett vagyok ezzel az rta val,ízvisszaadás,ès gőzmennyisèg szempontjából is.
Szervusz Tivadar !
Dribbon, még nekem is van belőle , már nem sok, de igen jól adja …
Nekem valahogy nem az igazi a B3-ban. Sima szálhuzalt szoktam bele rakni 27GA-t 2-es magon. Ennél ez jött be.
Valamikor a kezdetek hajnalán a genesis rendszerekben a mesh szövetre ez volt a tuti, de próbáltam vattával is, de nem akarom pazarolni. Kb. szűk 2 méter maradhatott nekem…
Ha kell szívesen átadom.
Nem nem semmiképp nem szeretném, nemigen térek én már oda vissza …
De köszönöm szépen , hogy felajánlottad.
Az imént azért elgondolkodtam egy dolgon. Jólesően szívogatom itt az Expromizert, BpMods vatta, 5 menet clapton…a bevált setup.
Igen, de már a hatodik tank Gold America-t tolom át rajta. Már a harmadik után elkezdett a liquid-lyukakon visszaszínezni, a frissen beöntött halványbarnába húzta a sötétbarna csíkot. És még mindig van th, és valamiért így jobban ízlik. Olyan simma, karcos is, tahóbb íz, nem olyan mint friss nyersen - ami még ennél a jellemzően jóféle dohánykivonatnál is nyersnek hat, az első 1-2 ml nem az igazi. (Nem a vatta miatt, hanem a jelenség).
Lenne mire cserélni, 5-6 tank felújítva várakozik.
(És lusta sem vagyok, 360 nap múlva karácsony, és már áll a fa!)
Ezt egyébként mostanában rendszeresen csinálom.
Fel is merült bennem,.hogy ahogy kinézhet már a deck…szóval ennyi szén az veszélyes már, vagy pont hogy aktív szénként szűri a káros cuccomat más is szokta ezt így, kivonatossal?
Gondolom, ezért ízlenek a kivonatok is nekem több hónaposan. Mellesleg a kifújt gőz is realisztikusabb illatú kocsmásabb, szofis…
(Nem merem lecsavarni a decket, lehet hogy már le se jön könnyen )
Különben félig félretéve a viccet, valószínűleg nem egészséges már…
Igen.
Nálam is előfordul, bár merő lustaságból.
Melyik mondatokhoz társítsam?
Én kerülöm a szenes coil használatát…ezért cserélek sűrűn (hetente) vattát és 2-3 hetente coil-t. A vatta és a coil is kb ennek a dupláját bírná, de már a minimális koksz leégetésénél zavar a ráfújáskor elszálló parázs látványa
Olyan témán gondolkodtál el, amire a szokásos válasz érkezne a brit tudósoktól: E-cigaretta még viszonylag új jelenség, nincs elegendő hosszútávú kutatási eredmény a koksz hatásáról
Ha ráguglizol, szerintem találsz mindkét végletig különböző írásokat, a kiesik a fogad, lehámlik a bőröd-től a nem káros az-ig.
Amúgy kétlem, hogy aktív szénként működne, hiszen csak egy magas hőfokon lerakódott, nagyon sokszor újrahevített (égett) kicsapódásról beszélünk. És kajában sem túl egészséges ami már kezd megégni vagy megégett.
“elkezdett a liquid-lyukakon visszaszínezni” - ekkor szoktam én is elgondolkodni hogy cserélni kéne, de annyira jó íze van még… és inkább rá sem merek nézni a deck-re
Ezt is megértük…
Ezen a tekerésen 60(!) mili Azhad - East Granate ment át… nem elírás, egy komplett 60-as longfill, vattacsere nélkül… Azhadnál valamit nagyon eltalálhattak az aroma kotyvasztásánál, igaz csak 11 watton pörköltem, de akkor is…
Great job!
Ezesetben ez Azhadék.legszelídebb levese a legtöbb 12 ml után már magasnyomásúval megy át…
A legszelídebb, de sztem az egyik legbüdösebb is… bekeverés után közölte az asszony, hogy ennek konkrétan büdös cipő szaga van… Ízre viszont… atyaég… És a liquid egyáltalán nem szineződött 2 hónap alatt…
Az a baj, hogy kb 25 fajta ízt táraztam be a masterről a végakció miatt, most még nem ütötte át az ingerküszöböt, hogy olaszból rendeljek egy 6-7 üveggel… de simán év íze lett nálam. (Török dohány - gránátalma kombó)