How do you roll, how do you wick? 😊

Erre gondoltam,hogy Te csak erre használod.Hát ja így a legolcsóbb.

6 Likes

Az is, igen…de a költség nem a legfőbb szempont. Inkább a stabil, problémamentesebb alkalmazás. Másban keresem már a változatosságot.

8 Likes

Idézetblokk Ha már nekem is vattáznom kellett!!

11 Likes

Ma az egyik legjobb..

9 Likes

Az első benyomásom a TVGC Voodoo Child-ről, iszonyatos, mármint iszonyú finom :heart_eyes:, de iszonyat kokszgyár :disappointed_relieved: 10ml/tekerés! Tekertem egyet a Just Red OB V2 csodavattámmal is! :wave:

14 Likes

Szomorúan tudatom veletek, ennyi vége kiborított teljesen az aroma, 4ml és új tekerés, na azt már nem, jó nagyon de az idegeimre ment, még jó hogy csak 20ml kevertem be, ment is a lefolyóba a maradék bekevert! :disappointed_relieved: :laughing:
UI: - az aromából még maradt 9ml majd elajándékozom valakinek! :wave: :vaperina:

12 Likes

Veszélyes cucc :grin:

10 Likes

Meg is vesznék ha menet közben elfogyna a tekerésem az aroma miatt :joy:
Inkább szivogatom ezeket az általam kedvelt lónyálakat :grin:

9 Likes

Pedig valaki igen dicsérte ezeket a TVGC aromákat! :thinking: :thinking:

7 Likes

Én szeretem őket.Nem zavar ha tekerni kell.

6 Likes

Majd kipróbálom én is!! :smiling_face:

7 Likes

Finomnak finomak,de nem napi 10-14 óra vezetési stílusomhoz :smiling_face:
Itt taposni kell,nem tekerni​:smiling_face:

9 Likes

Akkor azok ünnepnapi aromák!! :grin: :joy:

6 Likes

Ott vannak nagyon az aromák, de kokszgyárak, valakit fel kell vennem aki 4ml-enként cseréli a tekeréseket a Báááájjjééééááááákkkkbbbaaaa, na ja ez az 4ml/100ft! :wink: :joy:

9 Likes

Én korlátlan idővel rendelkezem!! Ha finom nekem belefér !! Még akár a tied is!! :grin: :grin:

7 Likes

Csináld nagyon lassan, akkor kéccázat is megér szervizóradíj miatt :joy::wink: igen, ami finom, az kokszol :thinking: vagy hizlal, vagy valahogy árt.

7 Likes

Mi lesz ebből srácok, eléggé labilis ez a huzal :grin:

13 Likes

Az de jó…

7 Likes

Bersecker?

6 Likes

Igen, 1,4 pin-el próbálom de nem az igazi

6 Likes