Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Nálam a vape csak a nikotinbevitel módjává degradálódott…ezen belül csak a megfelelő th és gőzmennyiség számít. Lehet idővel mások is erre a következtetésre jutnak, vagy nem. Én mindenki elvárását megértem mert végigjártam az utat én is mire ide jutottam. Végsősoron mindenki elégedett lehet mert már nem bagózik…és ez a lagfőbb előnye a vépelésnek.

8 kedvelés

Erre gondoltam,hogy Te csak erre használod.Hát ja így a legolcsóbb.

6 kedvelés

Az is, igen…de a költség nem a legfőbb szempont. Inkább a stabil, problémamentesebb alkalmazás. Másban keresem már a változatosságot.

7 kedvelés

Idézetblokk Ha már nekem is vattáznom kellett!!

10 kedvelés

Ma az egyik legjobb…

8 kedvelés

Az első benyomásom a TVGC Voodoo Child-ről, iszonyatos, mármint iszonyú finom :heart_eyes:, de iszonyat kokszgyár :disappointed_relieved: 10ml/tekerés! Tekertem egyet a Just Red OB V2 csodavattámmal is! :wave:

13 kedvelés

Szomorúan tudatom veletek, ennyi vége kiborított teljesen az aroma, 4ml és új tekerés, na azt már nem, jó nagyon de az idegeimre ment, még jó hogy csak 20ml kevertem be, ment is a lefolyóba a maradék bekevert! :disappointed_relieved: :laughing:
UI: - az aromából még maradt 9ml majd elajándékozom valakinek! :wave: :vaperina:

11 kedvelés

Veszélyes cucc :grin:

9 kedvelés

Meg is vesznék ha menet közben elfogyna a tekerésem az aroma miatt :joy:
Inkább szivogatom ezeket az általam kedvelt lónyálakat :grin:

8 kedvelés

Pedig valaki igen dicsérte ezeket a TVGC aromákat! :thinking: :thinking:

6 kedvelés

Én szeretem őket.Nem zavar ha tekerni kell.

5 kedvelés

Majd kipróbálom én is!! :smiling_face:

6 kedvelés

Finomnak finomak,de nem napi 10-14 óra vezetési stílusomhoz :smiling_face:
Itt taposni kell,nem tekerni​:smiling_face:

8 kedvelés

Akkor azok ünnepnapi aromák!! :grin: :joy:

5 kedvelés

Ott vannak nagyon az aromák, de kokszgyárak, valakit fel kell vennem aki 4ml-enként cseréli a tekeréseket a Báááájjjééééááááákkkkbbbaaaa, na ja ez az 4ml/100ft! :wink: :joy:

8 kedvelés

Én korlátlan idővel rendelkezem!! Ha finom nekem belefér !! Még akár a tied is!! :grin: :grin:

6 kedvelés

Csináld nagyon lassan, akkor kéccázat is megér szervizóradíj miatt :joy::wink: igen, ami finom, az kokszol :thinking: vagy hizlal, vagy valahogy árt.

6 kedvelés

Mi lesz ebből srácok, eléggé labilis ez a huzal :grin:

12 kedvelés

Az de jó…

6 kedvelés

Bersecker?

5 kedvelés