Ez a th jó példa. Vagy 1-2 kolléga meg családtag is eltorzult arccal nézett rám, amikor beleslukkoltak egy setupomba, egy általam jónak ítélt, 18 mg-os 22 Wattos, leégett hentesbolt-ízű levesembe. Én meg erre a th-ra vágytam.
Dehogy gondolom. Csak ahogy mondtad is mások vagyunk. Te sokkal elfogultabb és elnézőbb vagy az általad preferált gyártóval ill. a kiválasztott eszlözzel. Én nem ilyen vagyok. És ennek ellenére mégis sok mindenben egyetértünk. Ezért szép ez!
Ez igaz.Tényleg elnézőbb vagyok…
Ennyi. Nálad belefér, nálam nem. Én elmondom a részemről feltárt hibát ami szerintem az adott eszköznél az adott árba belefér vagy nem és nyugodt szívvel mondom hogy vegyed vagy ne. Te inkább el fogadod és molyolsz vele. És a molyolós részt nem prezentálod kellőképp.
Engem meg az érdekel hogy a 20000 Vaperina tagból mennyi AKTÍV tagnak vannak ilyen rta-i amiket ITT megosztott János,vagy bárki.
Lehet mi nem hagyjuk szóhoz jutni őket vagy nekem nem megy a matek…
Nekem ezek a molyolós részek nem okoznak gondot és csak magamból indulok ki amikor valamit ajánlok ha én be tudom üzemelni jól akkor más is.
Hozzáteszem, aki még nem mélyedt el elég időt benne, az ne várja, hogy mindig sikerül egyből minden. Én is megadtam az időt neki, a magam módján coptam is eleget.
Addig a jó, amíg van pár ember, aki lelkesen kommunikál és segít (tiszteletem pár tagunknak) de arany recept nincsen.
Kialakult az eszközparkom és az ízvilágom. Sokunknak nem ez lenne a zsánere…
Ez nagyon igaz …
Optimista látásmód. Lsd @Ispy …
Ő is faca gyerek, csak megvan a maga kellemes humora, de nem kezdő már. Csak nem szeret copni én senem, teszem hozzá.
Bennem is ez a vélemény alakult ki a Vaperina olvasgatása közben. 2 ember van itt, akinek a véleményét gondolkodás nélkül elfogadom, az egyik ő.
Beszélgetünk. Nem szorul senki védelemre. Jani is egy szemszögből nézi a dolgokat és mindenki más is. És ez így van jól.
Nemtudom,hogy kéne hozzá állni szerintem így, én így tartom helyesnek.
Jól csinálod, le a kalappal! És egy kicsit irigylem is azt a tudást, amit ezekkel a molyolásokkal elsajátítottál. Én sajnos nem vagyok ennyire türelmes, vagy talán csak más a hozzáállásom…
Nekem bevált. Sokat szerelek autókat végülis kihagyható 1-2 csavar
Én meg csak arra lennék kíváncsi ,kitől fogadjunk el tanácsot ha nem olyantól aki 15 éve űzi ezt a sportot??
Van más…
Van , persze van!! Én sem csak a te véleményed szokom kikérni!! Van az oldalon pár ember akinek sokat adok a tanácsaira!!
Én is 10+ éve gőzölök és tőlem mindenki úgy és azzal amivel és ahogy akar. Kicsit már a vájtfülű hifi kategóriába csúszik át az aprólékosság ízvisszaadásra törekvés terén…ott sem olcsó móka a tökéletes kergetés. Itt viszont pl a liquid gyártok stabilan egyforma termékének is ki van szolgáltatva a véper. Elég egy nüansznyi eltérés a recepttől valamilyen irányba és ugrott a drága hardverrel megszokott íz. Én ezért is engedtem el az ízeket…minden csalódásnak az volt a melegágya
Van némi igazad…de nem inkább lustaság és spurág ?Vagy neked még mindig segéd eszköz ahoz hogy ne dohányoz?És inkább másra költesz mint erre?Ami nem gond.Csak érdekel…