Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Ez a th jó példa. Vagy 1-2 kolléga meg családtag is eltorzult arccal nézett rám, amikor beleslukkoltak egy setupomba, egy általam jónak ítélt, 18 mg-os 22 Wattos, leégett hentesbolt-ízű levesembe. Én meg erre a th-ra vágytam. :grin:

7 kedvelés

Dehogy gondolom. Csak ahogy mondtad is mások vagyunk. Te sokkal elfogultabb és elnézőbb vagy az általad preferált gyártóval ill. a kiválasztott eszlözzel. Én nem ilyen vagyok. És ennek ellenére mégis sok mindenben egyetértünk. Ezért szép ez!

10 kedvelés

Ez igaz.Tényleg elnézőbb vagyok…

8 kedvelés

Ennyi. Nálad belefér, nálam nem. Én elmondom a részemről feltárt hibát ami szerintem az adott eszköznél az adott árba belefér vagy nem és nyugodt szívvel mondom hogy vegyed vagy ne. Te inkább el fogadod és molyolsz vele. És a molyolós részt nem prezentálod kellőképp.

7 kedvelés

Engem meg az érdekel hogy a 20000 Vaperina tagból mennyi AKTÍV tagnak vannak ilyen rta-i amiket ITT megosztott János,vagy bárki.
Lehet mi nem hagyjuk szóhoz jutni őket :grin:vagy nekem nem megy a matek…

7 kedvelés

Nekem ezek a molyolós részek nem okoznak gondot és csak magamból indulok ki amikor valamit ajánlok ha én be tudom üzemelni jól akkor más is.

9 kedvelés

Hozzáteszem, aki még nem mélyedt el elég időt benne, az ne várja, hogy mindig sikerül egyből minden. Én is megadtam az időt neki, a magam módján coptam is eleget.
Addig a jó, amíg van pár ember, aki lelkesen kommunikál és segít :slightly_smiling_face: (tiszteletem pár tagunknak) de arany recept nincsen.

Kialakult az eszközparkom és az ízvilágom. Sokunknak nem ez lenne a zsánere…

10 kedvelés

Ez nagyon igaz …

7 kedvelés

Optimista látásmód. Lsd @Ispy:rofl:

9 kedvelés

Ő is faca gyerek, csak megvan a maga kellemes humora, de nem kezdő már. Csak nem szeret copni :grin:én senem, teszem hozzá.

7 kedvelés

Bennem is ez a vélemény alakult ki a Vaperina olvasgatása közben. 2 ember van itt, akinek a véleményét gondolkodás nélkül elfogadom, az egyik ő. :+1:

9 kedvelés

Beszélgetünk. Nem szorul senki védelemre. Jani is egy szemszögből nézi a dolgokat és mindenki más is. És ez így van jól.

8 kedvelés

Nemtudom,hogy kéne hozzá állni szerintem így, én így tartom helyesnek.

6 kedvelés

Jól csinálod, le a kalappal! És egy kicsit irigylem is azt a tudást, amit ezekkel a molyolásokkal elsajátítottál. Én sajnos nem vagyok ennyire türelmes, vagy talán csak más a hozzáállásom…

8 kedvelés

Nekem bevált. Sokat szerelek autókat végülis kihagyható 1-2 csavar :grin:

7 kedvelés

Én meg csak arra lennék kíváncsi ,kitől fogadjunk el tanácsot ha nem olyantól aki 15 éve űzi ezt a sportot??

6 kedvelés

Van más…

6 kedvelés

Van , persze van!! Én sem csak a te véleményed szokom kikérni!! Van az oldalon pár ember akinek sokat adok a tanácsaira!!

7 kedvelés

Én is 10+ éve gőzölök és tőlem mindenki úgy és azzal amivel és ahogy akar. Kicsit már a vájtfülű hifi kategóriába csúszik át az aprólékosság ízvisszaadásra törekvés terén…ott sem olcsó móka a tökéletes kergetés. Itt viszont pl a liquid gyártok stabilan egyforma termékének is ki van szolgáltatva a véper. Elég egy nüansznyi eltérés a recepttől valamilyen irányba és ugrott a drága hardverrel megszokott íz. Én ezért is engedtem el az ízeket…minden csalódásnak az volt a melegágya :slight_smile:

8 kedvelés

Van némi igazad…de nem inkább lustaság és spurág ?Vagy neked még mindig segéd eszköz ahoz hogy ne dohányoz?És inkább másra költesz mint erre?Ami nem gond.Csak érdekel…

3 kedvelés