Ennek mindegy jó ez bárhogy…
Ez nekem nem volt kérdés, csak annyi volt a beszélgetés indító, hogy a + az szűkebb mint a sima a legnagyobb lyukon szerintem
Igen igaz…Dvarw ment félre…
Sajna nem. Szerintem egyszerűen csak szerencséjük volt, hogy első talira nem volt semmi negatívum. Így ők lettek nálam az etalon. Azóta sem bírtak szart csinálni. Dvarw egyetlen negatívuma a Drip tip. De kontójukra legyen írva a Milla elérhető náluk a mai napig. Bár a Drip a gyártók 95%-nak nem az erőssége.
Hát nem… Az összes Expromizer v4-em gyári tripje pl. egy kbfos csutora, ráadásul azzal kondenzel. A törpéé meg tényleg ilyen bütyök. A Bykáké se egy nagy műsor, de legalább törik. Szóval néha a design legyőzi a használati értéket.
Byka nálam lecsúszott a 4 helyre. Sajna Arcana is meg a Chariot is élből veri TH-ban. De legalább szép, így a Yogra egyenlőre nem találtam szebbet-jobbat ill. megbízhatóbbat.
És ilyenkor lép képbe a rózsaszín!!!
Ami mellesleg 11 évet állt zacskóban, meg a piros is, akkor bontottam fel őket
Teljesen más az ízlésünk ami nem gond amíg nem Te veszed nekem a cuccot.
Nagyon jól tetted!!
De ez nem az SE, ugye? Mert nekem az pl. frankó, bírja a delejt, leszedegeti az arcom ha kell.
A v9 nekem is ilyen cukrász-kóstolós.
Nem ez V9. SE nekem nem tetszetős, sajna.
Abból nekem se jött össze th, a v9 a piros Symphoniából is Multifiltert csinál.
Viszont a kedvenc pisztácia-karamell dubajos levesekre király, 3 dimenziót ad a karamellnek
Ezt teljesen jól látod és ez így is van jól. De felhasználóként én úgy vagyok vele. Ha valamit megveszek és kipróbálok és vannak hibái nem fogom magasztalni meg isteníteni. Ár-érték arányban viszonyítva kell valamit ajánlani vagy nem ajánlani. Ezzel úgy vagyok mind egy kereskedővel. Csak egyszer tudnak lehúzni többet nem.
Ezzel arra gondolsz,hogy szarokat ajánlok?
Szerintem köztudott itt már, hogy ellenkezőleg, te vagy az egyik dobogós szakmai mester itten. Részemről tuti.
Csak ez a nem vagyunk egyformák dolog is tesz különbségeket.
nem hiszem…én csak régóta vapelek.
Ezzel arra gondol(hatott),hogy a saját kedvenceid ajánlod. Ami nem feltétlenül közös halmaz mások kedvenceivel, találkozási pontok vannak. Nálam a tuti csoport a dvarw/Steam crave classic mtl/A22/kf prime/tripod- nem sorrendben, ezek a legtöbbet nyúzott dolgok. Érzésem szerint elég sokat kipöccintenél a listából
Nem is magasztalni, isteni kell. Ajánlani lehet ami bevált, elmondani a saját tapasztalatokat. Ami az egyiknek hiba, lehet a másiknak előny. Lásd pl a th
Ár/érték… Az ár egyértelmű kérdés, viszont az érték pont az előző mondatból kiindulva mindkinek más lehet. Érték esetén csak a minőség ami talán mindenkinek ugyanazt jelenti.
Ez a th jó példa. Vagy 1-2 kolléga meg családtag is eltorzult arccal nézett rám, amikor beleslukkoltak egy setupomba, egy általam jónak ítélt, 18 mg-os 22 Wattos, leégett hentesbolt-ízű levesembe. Én meg erre a th-ra vágytam.