How do you roll, how do you wick? 😊

Ez olyan full anyuka-tinilånya porté :hugs::grin:

Szépek :+1:

6 Likes

Szeretem! SzƱkebb szerintem mint a sima, ezért is akarok majd beszerezni egy kicsit nagyobb afct

7 Likes

Nem tapiztam meg kår ,nem tƱnt måsnak..

5 Likes

Teljesen jĂł! Szeretem! EgyĂ©bkĂ©nt ugyanolyan mindenben, csak ugye ennek nem lehet kĂ­vĂŒl ĂĄllĂ­tani. A sima nyitva volt kĂ­vĂŒl 2-3 lyukra, gondolom ezĂ©rt ez szƱkebb a fix egy lyukkal

7 Likes

1? nem 2-

3 Likes

OkĂ©, kĂ©tszer 1​:+1: de akkor a simĂĄn meg 2x3​:rofl:

4 Likes

Sajna Milleniummal Ășgy vagyok mint a Drammal elsƑ benyomĂĄs utĂĄn elengedtem. Egy olyan ĂĄrkategĂłriĂĄs kazĂĄnnal nem lehetnĂ©nek gyermeteg gondok. HĂĄt voltak vele. AztĂĄn azĂłta, hogy javĂ­tottak avagy sem mĂĄr nem Ă©rdekel. MĂ­g az Arcana, Chariot, Diplomat bizonyĂ­tott, hogy elsƑre is lehet jĂłt csinĂĄlni kisebb költsĂ©gvetĂ©sbƑl. És lehet mĂ©g jobbat. MĂ­g az emlĂ­tett mĂĄsik gyĂĄrtĂł sokkal könnyebb helyzetben van mert szarbĂłl könnyebb vĂĄrat Ă©pĂ­teni plĂĄne Ășgy, hogy a rĂĄvalĂłt mĂĄr lehĂșztĂĄk a felhasznĂĄlĂłktĂłl.

9 Likes

HĂĄt jĂł .Nem Ă©rtĂŒnk egyet de ez Ă­lyen. De Te amĂșgy Dvarw rĂ©szvĂ©nyes vagy? :grin:

8 Likes

Ez azĂ©rt jĂł mert ha vĂ©letlenĂŒl vennĂ©k nekem pont jĂł a kettƑ azaz 2x3..

4 Likes

Lehet, most mĂĄsrĂłl beszĂ©lĂŒnk? :rofl: A v9re Ă­rtam a kĂŒlsƑ tekerƑs levegƑ allitasra a 2x3 lyukat. Az meg van neked is, több is :slightly_smiling_face:

4 Likes

A v9±on csak 1lyuk van?

4 Likes

EbbƑl van mĂ©g egy a mĂĄsik oldalon

6 Likes

Az 2-tƑ erre felĂ© az okĂ© :grin: Akkor vehetek Ă©n Ă­gy hasznĂĄlom a simĂĄkat is.

4 Likes

Azt Ă­rta 2szer 1!!

4 Likes

Én a simĂĄkat Ășgy hasznĂĄlom, hogy nyitva a hĂĄrom kis lyuk (nyilvĂĄn mindkĂ©t oldalon :rofl:)

5 Likes

ez az ovĂĄl is majdnem 3 sima lyuknak felel meg..

3 Likes

ÉrzĂ©sre nem :person_shrugging:

5 Likes

Na keresek egy v9-et..

5 Likes

Rånézésre nem tudom melyik nagyobb vagy kisebb. Megmérni meg nem tudom mivel :thinking:

5 Likes

Máááá szívom
 :grin:

5 Likes