Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

És milyen a V9+…

4 kedvelés

Ez olyan full anyuka-tinilánya porté :hugs::grin:

Szépek :+1:

6 kedvelés

Szeretem! Szűkebb szerintem mint a sima, ezért is akarok majd beszerezni egy kicsit nagyobb afct

7 kedvelés

Nem tapiztam meg kár ,nem tűnt másnak…

5 kedvelés

Teljesen jó! Szeretem! Egyébként ugyanolyan mindenben, csak ugye ennek nem lehet kívül állítani. A sima nyitva volt kívül 2-3 lyukra, gondolom ezért ez szűkebb a fix egy lyukkal

7 kedvelés

1? nem 2-

3 kedvelés

Oké, kétszer 1​:+1: de akkor a simán meg 2x3​:rofl:

4 kedvelés

Sajna Milleniummal úgy vagyok mint a Drammal első benyomás után elengedtem. Egy olyan árkategóriás kazánnal nem lehetnének gyermeteg gondok. Hát voltak vele. Aztán azóta, hogy javítottak avagy sem már nem érdekel. Míg az Arcana, Chariot, Diplomat bizonyított, hogy elsőre is lehet jót csinálni kisebb költségvetésből. És lehet még jobbat. Míg az említett másik gyártó sokkal könnyebb helyzetben van mert szarból könnyebb várat építeni pláne úgy, hogy a rávalót már lehúzták a felhasználóktól.

9 kedvelés

Hát jó .Nem értünk egyet de ez ílyen. De Te amúgy Dvarw részvényes vagy? :grin:

8 kedvelés

Ez azért jó mert ha véletlenül vennék nekem pont jó a kettő azaz 2x3…

4 kedvelés

Lehet, most másról beszélünk? :rofl: A v9re írtam a külső tekerős levegő allitasra a 2x3 lyukat. Az meg van neked is, több is :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

A v9±on csak 1lyuk van?

4 kedvelés

Ebből van még egy a másik oldalon

6 kedvelés

Az 2-tő erre felé az oké :grin: Akkor vehetek én így használom a simákat is.

4 kedvelés

Azt írta 2szer 1!!

4 kedvelés

Én a simákat úgy használom, hogy nyitva a három kis lyuk (nyilván mindkét oldalon :rofl:)

5 kedvelés

ez az ovál is majdnem 3 sima lyuknak felel meg…

3 kedvelés

Érzésre nem :person_shrugging:

5 kedvelés

Na keresek egy v9-et…

5 kedvelés

Ránézésre nem tudom melyik nagyobb vagy kisebb. Megmérni meg nem tudom mivel :thinking:

5 kedvelés