Ez olyan full anyuka-tinilånya porté ![]()
![]()
Szépek ![]()
Ez olyan full anyuka-tinilånya porté ![]()
![]()
Szépek ![]()
Szeretem! SzƱkebb szerintem mint a sima, ezért is akarok majd beszerezni egy kicsit nagyobb afct
Nem tapiztam meg kår ,nem tƱnt måsnak..
Teljesen jĂł! Szeretem! EgyĂ©bkĂ©nt ugyanolyan mindenben, csak ugye ennek nem lehet kĂvĂŒl ĂĄllĂtani. A sima nyitva volt kĂvĂŒl 2-3 lyukra, gondolom ezĂ©rt ez szƱkebb a fix egy lyukkal
1? nem 2-
OkĂ©, kĂ©tszer 1â
de akkor a simĂĄn meg 2x3â![]()
Sajna Milleniummal Ășgy vagyok mint a Drammal elsĆ benyomĂĄs utĂĄn elengedtem. Egy olyan ĂĄrkategĂłriĂĄs kazĂĄnnal nem lehetnĂ©nek gyermeteg gondok. HĂĄt voltak vele. AztĂĄn azĂłta, hogy javĂtottak avagy sem mĂĄr nem Ă©rdekel. MĂg az Arcana, Chariot, Diplomat bizonyĂtott, hogy elsĆre is lehet jĂłt csinĂĄlni kisebb költsĂ©gvetĂ©sbĆl. Ăs lehet mĂ©g jobbat. MĂg az emlĂtett mĂĄsik gyĂĄrtĂł sokkal könnyebb helyzetben van mert szarbĂłl könnyebb vĂĄrat Ă©pĂteni plĂĄne Ășgy, hogy a rĂĄvalĂłt mĂĄr lehĂșztĂĄk a felhasznĂĄlĂłktĂłl.
HĂĄt jĂł .Nem Ă©rtĂŒnk egyet de ez Ălyen. De Te amĂșgy Dvarw rĂ©szvĂ©nyes vagy? ![]()
Ez azĂ©rt jĂł mert ha vĂ©letlenĂŒl vennĂ©k nekem pont jĂł a kettĆ azaz 2x3..
Lehet, most mĂĄsrĂłl beszĂ©lĂŒnk?
A v9re Ărtam a kĂŒlsĆ tekerĆs levegĆ allitasra a 2x3 lyukat. Az meg van neked is, több is ![]()
A v9±on csak 1lyuk van?
Az 2-tĆ erre felĂ© az okĂ©
Akkor vehetek Ă©n Ăgy hasznĂĄlom a simĂĄkat is.
Azt Ărta 2szer 1!!
Ăn a simĂĄkat Ășgy hasznĂĄlom, hogy nyitva a hĂĄrom kis lyuk (nyilvĂĄn mindkĂ©t oldalon
)
ez az ovĂĄl is majdnem 3 sima lyuknak felel meg..
ĂrzĂ©sre nem ![]()
Na keresek egy v9-et..
MĂĄĂĄĂĄĂĄ szĂvom⊠![]()