Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

megyek is aludni…Sziasztok!

2 kedvelés

Jó éjt!

2 kedvelés

most viszont nem reagál a tűz gombra…egyáltalán.

2 kedvelés

Kicsit több kraft kell neki így, ahogy látom. Ízre adja amit kell?

3 kedvelés

Pedig 0,05-3,0 ohm-ig kéne tudnia…

2 kedvelés

Tcr-ben meg sem mozdul. Viszont tc-ben NI részen rendesen működik

2 kedvelés

Én csak ss huzallal használtam tc-t. Tcr-t talán nem is. Ez most meghaladja a tudásom sajnos.

3 kedvelés

Őszintén, nekem is meghaladja a tudásomat, de működik jol, és az íz is jobb igy. Talán annyit h picit, enyhén melegebb a deck mint egy kanthal huzallal.de van még velem 5 szett, igy nem jelent különösebb gondot

3 kedvelés

Akkor élvezd a gőzölést! Jó éjt!

3 kedvelés

Úgy tudom, hogy a mod-ok gyári TC opcióiban a Ni mint Nickel az pont a Ni200-ra van beállítva.
Azonban szerintem óvatosan használd, mert a Titanium mellett ez a másik olyan fém, ami magas hőfokon káros fém-oxidokat termelhet. Tehát csak megbízható, pontos TC-vel érdemes (én ilyennek tartom pl. DNA, Yihi, Dicodes chipset-eket) és kizárólag TC módban, nem szabad előizzítani (dry-burn) a hotspot kereséshez stb.

Bár a Paramour SBS-t nem ismerem (mondjuk régebben vágytam egyre :slight_smile: ), de a képeid alapján a TCR érték 4 karakteres, ezért úgy tippelem ennél a chipset-nél 1millióval kell a táblázatos TCR értékeket szorozni, azaz Ni200-hoz az érték 6200. A 620-ra valószínűleg azért nem reagált mert az nagyon lapos görbe és kis melegedés után pillanatok alatt elérte azt az ohm változást a huzal.
De mint fentebb írtam, szerintem a gyári Ni módnak jónak kell lennie hozzá.

8 kedvelés

Ez mennyire lehet esetleg káros az egészségemre nézve? Esetleg valami különös mellékhatása is lehet?

3 kedvelés

Tegnap este ni200, 0.30mm sima szálhuzalt kapott az arcana 22mm és a steampipes corona v6 kazánom is. Simán duruzsol mindkettő. Gond nélkül… 6 menet, 2.5 magon, 0.12 ohm 14.7watt. 210 C fok. Tc-vel…Mtl-ben. Eléggé leszűkítve a levegőzője.

4 kedvelés

Melegszík nagyon?

3 kedvelés

Annyira, nem mondanám. Érintésre meleg. Ha az arcommal érintkezik, akkor valamivel melegebb…
Inkább úgy fejezhetném ki magam pontosabban, hogy kb 20-25 lánc slukk után kezd kicsit jobban melegedni. Viszont a levegő is jelentősen szűkítve van. 1.2mm-es air pin van benne. Ami láncslukkoknál jobban melegszik… levegőző gyűrű 3 lyuk. Mindkét oldalon, de több úgysem jön át rajta mint amit az 1.2 airpin átenged…
U.i.
Ha meg lejjebb veszem a teljesítményt akkor az az íz rovására is mehet.

5 kedvelés

Nekem nem jött be a huzal szeríntem jobban melegszik mint a kanthal…szét vágja a levest.

3 kedvelés

Tutira jobban melegszik, mint a Kanthal. Ebben igazad van. De megbuherálhatja annyira a levest?

3 kedvelés

Én úgy éreztem…

3 kedvelés

Viszont akkor mit csináljak ezzel a szűk 10m huzallal? Mondjuk a nagy vape szekrényben van hely bőven…:rofl:

3 kedvelés

ez csak az én véleményem használd el…

3 kedvelés

Egy dolog biztos, @Janos_Groszeibl … ezzel a ni200 huzallal mintha édesebb lenne a Baffometto kivonatos leves, a Kanthal-al pedig, jóval testesebb volt az iz, mint édesebb. Azzal jobban érezhető volt benne az igazi hamutartós dohány.

4 kedvelés