Köszönöm szépen .
Az függ attól is kigyártotta…a huzal gyártó honlapján vagy az orson rajta kell,hogy legyen.Különben tű a szénakazalba esete soha nem tudod jól beállítani…kuka.
Az arcanaban jelenleg a ni80 28ga sima szalhuzalt. 215 C fokon, 16.5 watton, elég szépen adja. Ráadásul la tabaccheria baffometto kivonatos leves van benne.
A pipeline saját üzletében vettem. Maga a pipeline gyartotta vagy legalábbis az forgalmazza…
akkor ott keresd ne egy táblázatba egy típuson belül 200 szám is állítható ezt nehéz eltalálni…
Ni 200-nak va egy alap száma a 600-620 próbálhatod hátha szerencséd lesz…
Na majd mond milyen lett.
Széles utat!
Szia, Robi!
A Ni80 legjobb tudomásom szerint nem alkalmas TC-re. Én maradnék a watt üzemmódnál.
A Ni200-as tapasztalataidra kíváncsi leszek én is. Nem próbáltam még.
Legjobbakat neked.
ez igaz elkerülte a figyelmem.A ni200 ra koncentráltam…
Ez igy eleg jó lett…szerintem. wattot 11-re állítottam/okéztam. Mtl-ben eleg sok gőze van. Képen látható is… vegul 6 menet lett, 2.5 magon, 0.67 ohm-ot ad, 210 C fokon. La tabaccheria baffometto leves. Annyi a különbség, h azt az ízt, amit itt kapok, azt a Kanthal huzallal nem kaptam meg …
@Janos_Groszeibl jövök neked 1-el…
Ha van lehetőség akkor hagyd kihűlni a tankot. Tekerd le a modról és nyomj egy tűzgombot és gyorsan tekerd vissza a tankot élő kijelzőnél.
Kíváncsi vagyok mit mér akkor.
ez már valós…
Ez már közelebb van a ni200 értékeihez.
Gyorsabb voltál.