Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

13 kedvelés

kedvencem a rubik… :heart_eyes:

6 kedvelés

Új tekerést kapott a corona v6. Kanthal D. 0.25mm. De mintha lemaradna ízben a Kanthal A1 mellett… pedig mindkettő Kanthal. 2.5 magon, 6 menet, 1.60 ohm, 11 watt.
Ha esetleg valakinek kellene egy tekercs (10m) ni200, 0.30mm-es sima szálhuzal, csak szóljon. Németben vettem 2 hete a pipeline boltjában, Mannheim-ban. (Nyugta is van róla)… De nekem nem jött be.:slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Régóta vépelek már, de most elakadtam én is…
Nemrég vettem németben egy
vapeshopban ni200 29ga sima szálhuzalt. Próbáltam tekerni de nem látta a modom watt üzemmódban , (ami normális, mert ez a huzal csak tc vagy tcr üzemmódban kezelhető.
Ahhoz hogy legyen legalább 0.7 ohm, ahhoz kellene tekernem kb 40 menetet… az meg sztem lehetetlen… egy mtl kazánban …
U.i. végig olvastam már többször is a @Vaperina_Kinga írását a huzalokról… de ott ilyet nem ír, legalábbis én nem láttam.
A kérdésem annyi lenne h hany menetet tudok tenni mtl-ben hogy azt a megszokott 15-17 watt értéket hozza nekem. Amit watt módban használok napi szinten…
Köszönöm a segítségeteket…

4 kedvelés

Megpróbálnám összesodorni, hogy dupla legyen a szál. Hátha jobb lesz. :saluting_face:

3 kedvelés

Az ugyanolyan mintha paralel tekerés lenne… ami ugyancsak sok tekerest es wattot igényel… sztem. De köszönöm szépen

4 kedvelés

Ha a ni200-al akarod megoldani 5-6menet tcr-modban a watt meg 15-17 re állítod az ohm-al ne törödj TCR-ben megoldja a mod

6 kedvelés

Köszönöm @Janos_Groszeibl. Ebből is látszik h keveset tc-ztem…de ha már itt van egy 10m-es tekercs huzal akkor legalább próbáljam ki h milyen…:blush:

5 kedvelés

Na ja ohm-al nem kell foglalkozni itt ami gond lehet az a mod…tud-e olyan alacsony ellenállást kezelni

4 kedvelés

A mechlyfe paramour sbs modomban van tcr

3 kedvelés

Ez rendben de nem tudom mert nem ismerem hány ohm-tól indul és meddig.A huzalod hőmérsékleti együtt hatóját is jó ha tudod mert be kell táplálni,vagy ha van olyan opció Ni200 arra állitani…

5 kedvelés

Példa a dani:0.05 és 5ohm között használható

3 kedvelés

2 kedvelés

Most ni80 28ga sima szalhuzal van az arcana-ban. Ennek az értékét mitatja az utobbi képen

2 kedvelés

itt a tcr be be kell táplálni a Ni200 huzal TCR értékét…ha kezeli a mod akkor jó.A ni 200 az tök más érték azt kell betáplálni.

2 kedvelés

Itt a wattot (2 klikkel) 16.5-re fixáltam.

3 kedvelés

Ez 0.67 ohm ez biztos nem Ni200

3 kedvelés

Nemnem. Az előbb irtam h ni80 28ga sima szálhuzal van most az arcanaban.

3 kedvelés

Ez rendben van.De azt mondtad Ni200at akarod ki próbálni .Ha megvan a tcr értéke akkor tekersz egy kazánba és rápróbálsz beállitások után.

4 kedvelés

Vissza keresek itt a vaperinán. Valahol láttam ma este egy táblázatot a tcr értékekkel… ott volt a ni200-nak is, alighanem 600. Vagy 0.0600… valami ilyesmi volt

3 kedvelés