kedvencem a rubik…
Új tekerést kapott a corona v6. Kanthal D. 0.25mm. De mintha lemaradna ízben a Kanthal A1 mellett… pedig mindkettő Kanthal. 2.5 magon, 6 menet, 1.60 ohm, 11 watt.
Ha esetleg valakinek kellene egy tekercs (10m) ni200, 0.30mm-es sima szálhuzal, csak szóljon. Németben vettem 2 hete a pipeline boltjában, Mannheim-ban. (Nyugta is van róla)… De nekem nem jött be.
Régóta vépelek már, de most elakadtam én is…
Nemrég vettem németben egy
vapeshopban ni200 29ga sima szálhuzalt. Próbáltam tekerni de nem látta a modom watt üzemmódban , (ami normális, mert ez a huzal csak tc vagy tcr üzemmódban kezelhető.
Ahhoz hogy legyen legalább 0.7 ohm, ahhoz kellene tekernem kb 40 menetet… az meg sztem lehetetlen… egy mtl kazánban …
U.i. végig olvastam már többször is a @Vaperina_Kinga írását a huzalokról… de ott ilyet nem ír, legalábbis én nem láttam.
A kérdésem annyi lenne h hany menetet tudok tenni mtl-ben hogy azt a megszokott 15-17 watt értéket hozza nekem. Amit watt módban használok napi szinten…
Köszönöm a segítségeteket…
Megpróbálnám összesodorni, hogy dupla legyen a szál. Hátha jobb lesz.
Az ugyanolyan mintha paralel tekerés lenne… ami ugyancsak sok tekerest es wattot igényel… sztem. De köszönöm szépen
Ha a ni200-al akarod megoldani 5-6menet tcr-modban a watt meg 15-17 re állítod az ohm-al ne törödj TCR-ben megoldja a mod
Köszönöm @Janos_Groszeibl. Ebből is látszik h keveset tc-ztem…de ha már itt van egy 10m-es tekercs huzal akkor legalább próbáljam ki h milyen…
Na ja ohm-al nem kell foglalkozni itt ami gond lehet az a mod…tud-e olyan alacsony ellenállást kezelni
Ez rendben de nem tudom mert nem ismerem hány ohm-tól indul és meddig.A huzalod hőmérsékleti együtt hatóját is jó ha tudod mert be kell táplálni,vagy ha van olyan opció Ni200 arra állitani…
Példa a dani:0.05 és 5ohm között használható
Most ni80 28ga sima szalhuzal van az arcana-ban. Ennek az értékét mitatja az utobbi képen
itt a tcr be be kell táplálni a Ni200 huzal TCR értékét…ha kezeli a mod akkor jó.A ni 200 az tök más érték azt kell betáplálni.
Nemnem. Az előbb irtam h ni80 28ga sima szálhuzal van most az arcanaban.
Ez rendben van.De azt mondtad Ni200at akarod ki próbálni .Ha megvan a tcr értéke akkor tekersz egy kazánba és rápróbálsz beállitások után.