Van egy Voopoo Drag beépített akkus szemetem, azon is szoktam nagynéha.
Erre jó, illetve közepes hatásfokú önvédelemre
Nekem ez a kettő van!
Én a modon építést szeretem mert nem kell ide oda csavargatni. Másodperceket lehet vele megtakarítani
Én mielőtt utazni fogok leizzítok 10 coil-t még itthon, aztán nem kell csak emiatt mod-ot vinnem…annyi nálam sokáig kitart
10 coil…az nekem február óta
te 1 hétvégén használsz a fürdetés után ennyit
Francot…Ni Clapton, leizzítottam már vagy hatszor a 11 tankot
Pro boro tippek
Utazáshoz én csak a porlasztós tankot választom. A meleg miatt “rákényszerültem” újra használni a PnP-X tankot. Korábban rendelt 0.2 ohm porlasztó jó is volt meg nem is. Bár az ajánlás szerinti maxiumum teljesítménnyel nem hajtottam mert alacsonyabban is elég volt. Ám most a 0.3 ohmos van benne pár napja és annyira meggyőzően adja át az ízeket alacsony teljesítmény (33W) mellett, hogy rendeltem is belőle még 4 dobozzal. Jobban tetszik mint a Sakerz tankot
igazából a boro-ban vatta nélkül is leizzíthatnám, de azért csak jobb azt látni, hogy 10ből 10x középtől kifelé izzik amúgy is
Új tekerést kapott mindkettő. Ezzel elleszek hazáig …
A jó öreg kanthal A1 28ga, 2.5 magon, 5 menet, 1 ohm körüli értékekkel… 14.7 watton…
Sziasztok!
Geekvape Zeus X RTA-t vesz a lányom. Neki az íz a mindene.
Milyen előre tekert huzalt ajánlanátok? Meg single vagy dual szerelés legye? Meg hozzá melyik vattát? Meg milyen magasra építsem?
So, kéne egy gyorstalpaló Zeus X építésre ;), akár fotókkal is!
Előre is köszönöm válaszaitokat!
Nekem csak RDA van a Zeus-ból, de a keresőben találsz fotóval ellátott hsz-t. Lehet közben majd valamelyik tulaj tud érdemben válaszolni, tanácsot adni.
Mintha majdnem összekeverte volna a szippantást és hörpintést…
Szokása Neki.
Szereti az alkoholt
Milyen visszafogott sérója van itt
Amiatt csipázom , hogy ő legalább nem csinál s****et a szájából.
F*CK DISPOSABLE!