Befogatás módja válogatja. Ahol a lapos profil szépen felfekszik, ott kellemes. Ahol nem, ott szívás
Az AIOm esetén felfeküdne klasszul…viszont a több fogyasztás gyakrabb feltöltéssel járna …hmmm, “melyik ujjamba harapjak”
Ezt a lapos huzalt kipróbálom a B80-ban legközelebb. 1-2 nap és építenem kell.Koxol a DC Pistachio.
A probléma megoldása viszonylag egyszerű: próbáld ki, melyiket kellemesebb harapdálni
szuper, kíváncsi vagyok a véleményedre Én csak 2-3 hetente építek, de kell a türelem a lefogatáshoz…na meg mütyür minden ott, jobb lenne biztosabbra menni.
Ugyanakkor a gőztermelődés így is bőven elég, 810es drip-tippel használva a 2es magon lévő mtl tekerést.
OK! Holnap írok.
Szép Pico
A B80-ban a laposhuzalos tekerés.
2,5-es magon 4-5 karika, + a lábak, Cotton Clouds vatta, 0,41 Ohm.
Megfelelően szuperál, könnyű lefogatni ebben az RBA-ban, jók az ízek is, elég nagy gőzfelhő van 1-1 “slukk” után. (70Vg/30Pg Tobacco Bastard Plum)
Mindjárt az első képen, ott kilóg egy szál. Nem tudom… most kissé csalódott vagyok
Elnézésedet kérem,igazad van most egy picit trehány voltam
Vajh, mi lehetett az oka?
Akkor jól sejtettem, hogy esetünkben könnyebb a lapos huzal lefogatása…nem mászik ki annyira a csavar alól ráhúzás közben?
Az a 15Wattocska ugye csak az előizzításhoz volt?
Nálam szétszedésnél is bent marad a kémény a boro-ban…minek szedjem ki ha nem muszáj
És most látom a te huzalod majdnem fele olyan széles (0.5mm) mint amit én kinéztem (0.9mm) …30awg vs 28awg
NiFe48, más az anyag, azt is számold bele!
Nem, annyin megy most éppen.Jó ízek, nagy gőzfelhő. Kicsit szokatlan az alacsony watt a dual coil-ok után, de így remek nekem.
Elmostam az ízcsere miatt, azért szedtem szét majdnem teljesen.
Igen, ízben is másabb picit, mint a NiFe30. (meghát, lapos)
Taníts, mester, milyen?? 48 még nem járt nálam, nincs tapasztalat. A NiFe30 jó ízt ad, jó TH mellett, mi változik?