BKK a háttérben (k nem =kukorica)
Kék villamos most vettem elsőnek nem rossz de nem egy intenzív bombo…
Látom azèrt Te is kipróbálsz ezt-azt a dohányosok mellett.
mostanában alig megy a dohány…
Kèpzeld nálam sem.
Legalább lesz idejük jól beèrni a dohányosoknak.
Csak nehogy elkukoricásodás legyen a vège.
Ennek már a színe is gyönyörű.
Még majd megromlik áltában.
Valaki használt már ilyen vattát?
Első próbálkozásra meglepően jónak tűnik. De ma hosszabban fogom tesztelni. Ha beválik lehet lecserélem a BP Mods vattákat
Várjuk a tapasztalatod Jelenleg a Bp-t használom.
Egyik erdélyi haverom használ ilyet, de neki thc cipő fűzős vatta van. Nagyon dicséri. Állítása szerint sokkal jobb mint a bpmods vatta… de tudjátok…ez szubjektív…
Számomra jobb ízeket ad RDA-ban. Kicsit durva szálakból áll a vattacsík. Nem olyan puha és selymes mind a Bp Mods. Vapeflyhoz képest is durvább az állaga viszont egy leheletnyit jobb íze van a THC-nak a Vapefly/Bp Modshoz képest.
Azért is tetszik most a THC mert eddig úgy tűnik jobban bírja a láncvapelést. Kevésbé barnul be és nem alakul ki kokszolódás. De egyedi esetnek tartom magam mert egyhuzamba elszívok akár 6-8ml-t. Köszönhető annak is, hogy nem használok nikotinos liquidet és így végtelenségig tudom szívni amíg bírom tüdővel. Nem üt ki a nikotindózis
Még ilyen homályosan is látszik, hogy művész vagy
Azért nem veszek kayfunt,mert nem látnám a decket a művész szememmel
Ugyanmár. Nem kell ide szem, a kisujjadban van
Ezt a lapos ss huzalt használja valaki megelégedéssel?
SS Flat Wire V4A 0.9x0.1mm / .035*.004" - AWG 28 (zivipf.com)
Miben jobb ez (ha jobb) mint a kör keresztmetszet? Esetleg a szélesebb felület több gőzt eredményez?
0.7x0.1 A1 29AWG, de jellegét tekintve hasonló. Nagyjából ráhibáztál, lényegesen nagyobb a kontakt felület.
én igazából a befogatás könnyebbsége miatt agyalok rajta…mert a kör keresztmetszettel elég bibelődős sajna.