0,4Ohm-os coil 15Watt-tal hajtva rekord gyanús.
Ha így is elég a gőz és íz akkor igazi spórolóbajnok az AIOnk…plusz egy érv mellette.
Majd küldök pár tekerésre valót, tapasztalat gyüjtés céljából. Csak írj címet.
Valahogy más ízek is előjönnek, mint a NiFe30-al. Pl. a DC Pistachio-nál ezzel éreztem a dohányos ízt először, bármelyik tankból.
![]()
Embere válogatja, azért írtam, hogy nekem jó most így.
Meglepi volt nekem is. ![]()
eskü, már azon agyalok, hogy veszek egy 3.at is
…pedig ha valaki akkor én nem vagyok egy felhalmozós, gyűjtögetős fazon
400-as TCR mellett simán felszalad az az ellenállás 0.8-0.9Ω-ig, mire megvan az üzemi hőmérsékletet ![]()
Furcsa jószág az a nife…szeretem![]()
Tőlem meg majd kapsz egy 510->810 drip-tipp adaptert…ha végre megjön az aliról egyszer…valahogy éreztem, hogy kelleni fog pluszba a mostani mellé ![]()
Itt senki sem az…![]()
![]()
![]()

Ezt tegnap vetted fel? ![]()
![]()
Igen.
Téged is láttalak két sorral arrébb![]()
Nem minden árufeltöltő visel köpenyt![]()

(Még nehogy belőlem is az legyen
)
Éppen tekerést kellett cserélnem, de gondoltam beüzemelem a 2. B80 AIO Boro-ját is. Szóval megtekertem, izzítottam…0,61 Ohm fasza, bevattáztam, megáztattam, o-gyűrűt megkentem, összepasszintottam, Boro-t behelyeztem. Ment mint a karikacsapás…kivételesen a lefogatócsavar is egyből helyére szorította a coil lábakat. Első slukknál már éreztem, hogy “szódával elmegy”, de mégsem olyan frankó mtl-hez mint eddig…th is kevesebb.
Na, egyből be is ugrott, hogy mitől van a gebasz.
Ki tudja mitől? ![]()
Nem tudom, DL-ezek! ![]()
Na, elárulom…gyárilag a 3as afc van becsavarva a deck-be…mtl-hez az sok, én a 2est használom. A legelső lépés kellett volna legyen annak cseréje…mivel ellen kell tartani a becsavaráskor.
Most büntetem magam a feledékenységem miatt…így használom mert szét nem szedem ma ismét ![]()
Csak szánd rá azt az 1-2 percet a szétszedésre, összerakásra.
![]()
Kiváncsi vagyok Kingának hogyan teljesít a B80.? Egyenlőre csend van a téma felől.
![]()
Ahhoz új tekerést is kell csinálnom mert nem férek oda most az ellentartáshoz
Ha meg kiszedem a méretre vágott lábakat már vissza nem teszem…jó ez így egyelőre, legalább megjegyzem a szitut ![]()
Gondoltam nem lövöm le előre a poént. Majd, ha kész lesz a tesztje a jövő hét folyamán, mert összecsapni sem szeretném. Közben majd megy is vissza, de úgyis írok a hét elején ezügyben. ![]()
@Vaperina_Kinga Tesztelted úgy is ahogy én használom mtl-re…összes levegőnyílást elfedve és 2es afc-vel?
Most ugyan egy gikszer miatt 3as afc-vel szívom…nem ugyanaz, de még ezzel sem rossz annyira.
lehet a 2mm magra tekert coil miatt, ami nagyon üt ebben a boro-ban.![]()
Mindenképp mindent kipróbálok! ![]()