0,4Ohm-os coil 15Watt-tal hajtva rekord gyanús.
Ha így is elég a gőz és íz akkor igazi spórolóbajnok az AIOnk…plusz egy érv mellette.
Majd küldök pár tekerésre valót, tapasztalat gyüjtés céljából. Csak írj címet.
Valahogy más ízek is előjönnek, mint a NiFe30-al. Pl. a DC Pistachio-nál ezzel éreztem a dohányos ízt először, bármelyik tankból.
Embere válogatja, azért írtam, hogy nekem jó most így. Meglepi volt nekem is.
eskü, már azon agyalok, hogy veszek egy 3.at is …pedig ha valaki akkor én nem vagyok egy felhalmozós, gyűjtögetős fazon
400-as TCR mellett simán felszalad az az ellenállás 0.8-0.9Ω-ig, mire megvan az üzemi hőmérsékletet
Furcsa jószág az a nife…szeretem
Tőlem meg majd kapsz egy 510->810 drip-tipp adaptert…ha végre megjön az aliról egyszer…valahogy éreztem, hogy kelleni fog pluszba a mostani mellé
Itt senki sem az…
Ezt tegnap vetted fel?
Igen.
Téged is láttalak két sorral arrébb
Nem minden árufeltöltő visel köpenyt
(Még nehogy belőlem is az legyen )
Éppen tekerést kellett cserélnem, de gondoltam beüzemelem a 2. B80 AIO Boro-ját is. Szóval megtekertem, izzítottam…0,61 Ohm fasza, bevattáztam, megáztattam, o-gyűrűt megkentem, összepasszintottam, Boro-t behelyeztem. Ment mint a karikacsapás…kivételesen a lefogatócsavar is egyből helyére szorította a coil lábakat. Első slukknál már éreztem, hogy “szódával elmegy”, de mégsem olyan frankó mtl-hez mint eddig…th is kevesebb. Na, egyből be is ugrott, hogy mitől van a gebasz.
Ki tudja mitől?
Nem tudom, DL-ezek!
Na, elárulom…gyárilag a 3as afc van becsavarva a deck-be…mtl-hez az sok, én a 2est használom. A legelső lépés kellett volna legyen annak cseréje…mivel ellen kell tartani a becsavaráskor.
Most büntetem magam a feledékenységem miatt…így használom mert szét nem szedem ma ismét
Csak szánd rá azt az 1-2 percet a szétszedésre, összerakásra.
Kiváncsi vagyok Kingának hogyan teljesít a B80.? Egyenlőre csend van a téma felől.
Ahhoz új tekerést is kell csinálnom mert nem férek oda most az ellentartáshoz Ha meg kiszedem a méretre vágott lábakat már vissza nem teszem…jó ez így egyelőre, legalább megjegyzem a szitut
Gondoltam nem lövöm le előre a poént. Majd, ha kész lesz a tesztje a jövő hét folyamán, mert összecsapni sem szeretném. Közben majd megy is vissza, de úgyis írok a hét elején ezügyben.
@Vaperina_Kinga Tesztelted úgy is ahogy én használom mtl-re…összes levegőnyílást elfedve és 2es afc-vel?
Most ugyan egy gikszer miatt 3as afc-vel szívom…nem ugyanaz, de még ezzel sem rossz annyira. lehet a 2mm magra tekert coil miatt, ami nagyon üt ebben a boro-ban.
Mindenképp mindent kipróbálok!