Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Én meg ezzel operálok :slightly_smiling_face:
Összeolvadt Clapton Heizdraht

Ez a speciális Clapton-huzal 2 belső huzalból áll, amelyeket vékonyabb huzallal tekertek

Hossz: 5 méter / 16,4 láb

Ellenállás: 6,3 ohm/méter

Belső vezeték: 2x Ø 0,40mm (26awg) CAN A1

Huzal külső: Ø 0,12mm (36awg) KAN A1

maximális üzemi hőmérséklet: 1400°C

Ötvözet komponensek: Cr 22%, Al 5,8%, Fe egyensúly

Gyűrődésmentesen, nagy orsón (Ø kb. 55 mm) szállítjuk.

6 kedvelés

By-ka v9, klón, hétfői szerzeményem.
Ni80 28ga huzal, Fiber n’ cotton vatta, 2es mag átmérő, a csomagban található legnagyobb afc-vel (Ami szerintem 1.7) 15-15.5 watton szívva, teljes levegőző- és lényíláson, de nem érzem azt a húdejó érzést sajnos.
Esetleg valaki ellátna pár jó tanáccsal? (A lötyi ami ment bele Antimatter Xenon, és picit gyöngyözik a levegőző nyílásán a lötyi ha sokat áll.)

5 kedvelés

2.5 mag én így használom

6 kedvelés

Hétfőn úgy tekertem meg, nem éreztem annyira ízesnek úgy sem :confused:

2 kedvelés

Próbáld meg kissebb AFC-vel is, de 2.5ös magon. Nekem sem volt a legízesebb, viszont tud hozzá közel állni, ha kísérletezel. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Majd kipróbálom az egyel kisebb afcvel
Ennyire szépen visszatudja hűteni a coilt, hogy 2.5 mag alá ne is menjek?

2 kedvelés

Igen. Szerintem több levegő van benne alapból is.

Szerk.: Meg a kialakítás is igényel annyi vattát amit csak a 2.5ös mag tud adni, a 2es sajnos nem. :confused:

4 kedvelés

Rendben, érzem is hogy most 2es magnál folyik a levegőzőjén, míg 2.5 magon nem volt ilyen problémám.
Na majd megpróbálom akkor ismételten délután.
Fiber n’ Cotton vatta helyett esetleg valami más ajánlás?
Van egy pár otthon, cotton bacon, bp mods, cotton clouds, cloud9?

2 kedvelés

Szerintem a Cotton Bacon már nem olyan mint anno, viszont a többit én simán végigpróbálnám benne. Részemről Cotton Cloud’s a favorit. De lehet ebbe az túl laza lesz (a vatta szerkezete miatt), ha így lesz, akkor BP Mods. Már nem emlékszem melyikkel használtam, de ha tippelnem kéne akkor Cotton Cloud’s-al. :thinking: Cloud9-et még nem próbáltam.

3 kedvelés

Köszönöm a tippet, akkor majd meg is lesz a hétvégi elfoglaltságom :grin:

3 kedvelés

Ugyanezt a setupot használom, csak kanthal d-vel és titanium fiberrel. Nekem nincs bajom vele, nem a legízesebb tank, de azért van íze. Az most nem derült ki, hogy mi a baj pontosan, nincs íz egyáltalán? Vagy van csak más? Egyébként ez a tank nem igényel sok vattát, és ami benne van az is csak a 3 lyuk előtt legyen, ennyi. Ja és én olyan 14 watt körül használom.

4 kedvelés

Rosszul fogalmaztam, van íz, de olvasások alapján többet várnék tőle, elég halovány a drága.
Van kanthal 28ga-s huzalom, hétvégén esetleg majd arra is sort kerítek.
Köszi a tippet!

2 kedvelés

Nem biztos, hogy baj van a tekeréssel, lehet a liquid nem működik benne úgy, vagy másképp jönnek ki az ízek. Az ízlelés nagyon szubjektív dolog, hogy kinek mi a jó íz, ki mit érez ki egy liquidből jobban, sajnos ezeket nem lehet összemérni. Kicsit játszol vele, ha nem hozza amit vársz tőle, eladod és veszel mást. Én mondjuk csak desszerteket használok benne, 15 rtam van, nem tenném be a top 5-be íz alapján, viszont remek gőzöket ad, élmény vele vapelni, legalábbis nekem.

7 kedvelés

Persze, tesztelgetem majd folyamatosan, es meglatjuk mi jon ki belole.
Jobban tetszik a felepitese mint a dvarwnak, megtartom, aztan ha mas nem, legalabb lesz ilyenem is :grin:

5 kedvelés

Mondjuk ha a dvarw a kiindulási alap, annál szerintem jobb ízeket produkál. Egész pontosan a dvarw nálam az uccsó helyen figyel.

Én első körben megpróbálnám a vatta mennyiségét finoman csökkenteni, nem kell ennyire szétteríteni legyező szerűen, inkább a 3 lyuk előtt legyen a nagyja, nem egy folyós tank egyébként.

6 kedvelés

A v9 klónba én régebben ss316, egy ideje clapton tekerést használok. 2.5 magon csak, és mostanában a 2.5 BpMods-ot, vattának. A tekerés magassága 1.5-2 mm, 5 menet, 14-17 watt, semmi egyéb extra. Inkább szűkebb levegőzés.
Desszert tank, az édes komplex ízeket is hozza remekül.

4 kedvelés

Istvánom Dvarw nem a Te tankod!:grin: A V9 nagyon jó kis tank a maga módján. Nálam sehol nincs ha moddal hajtom. Se DNA-n se Dicodon. Ezeken még a Valor, Bishop is veri. Viszont Yogs-on olyat produkál mint eddig semmi más!

7 kedvelés

Hát Robi, lehet a v9 nem a tied. :rofl:

Én mondjuk levegősen szeretem, az ilyan 1.5 afc alatt nem használok semmit, a dvarban is 2-es körül van az afc, most nem emlékszem melyik.

8 kedvelés

Látod @MdK9 Balázs, ez a vépelés egy elég szubjektív dolog, kinek mi válik be, én nem szoktam sokat agyalni, ha nálam nem megy, akkor választok mást, nincs nekem energiám kiízzadni egy rtaból, hogy menjen. :sweat_smile:

6 kedvelés

Csak v10 :rofl::sweat_smile:

audi interior GIF by Yiannimize

7 kedvelés