Sokat nem variálsz expo és 1 byka…
Igaz sirent nem mondtam nem is ismerem…
Na, hát ő egy mentett páciens volt, beleszakadt csavar és pozitív híd…nem hittem benne. Nem szeretem a hisszabb belógatós vattát. Nincs lékontroll. De masszív. Th, íz kiváló.
És, kellemesen csalódtam.
Szia! 2.5-nek tűnik. Tekerésbe kevésnek, jobbról balról meg soknak érződik a vatta. Nálam ez a vatta ajándék lett. Kicsi mellék ízt véltem nála felfedezni ill. hamar összeesik. Számomra a hézagos tekerés teltebb ízeket hoz. + egy észrevétel, szerintem nagy is a tekerés meg igen lent is van.
Köszönöm.Hát tényleg nem a legjobb vattázásom,az már igaz. Bár már csepegtetés után fotóztam. A mai napot már kihúzom vele.Holnap ismétlés .
És működik?
Működik bár még ki kell tapasztaljam a tekerések magasságát de eddig szépen muzsikál
A sokadik megfejtés Dvarw-ra, déelezés 20 Watt-on.
Ss316L 26Ga 3as mag, 7 menet, legeslyukasabb air pin:
Ennél hosszabban biztos nem kell: (Bp mods 3mm)
A vatta végét csipesszel lefordítom, alig lóg át a vége:
20W 0,64Ohm
215-230°C,22W max, tcr 090 (itt a sw 5ösével léptet)
Sok videót néztem a taifun gt 2-ről, ami a vattázást illeti. Rengeteg videó van arról hogy kint hagyják a vatta végeit ezen a kis lyukon. Én eleve hosszabbra hagyom a vatta végeit kb 1 centivel, és azokat ‘S’ alakban behajtogatom a tekerés mellé. Tökéletesen működik, nem folyik meg, sőt, a két oldalon lévő kis lyuk lébeönlőkènt szolgál, így szépen adagolja magának a levest. Nincs vele dryhit sem. Maga a tekerés… ni80 28ga sima szálhuzal, 2.5 magon, 5 menet, hézagosan, 0.90 ohm, 15.5 watton. Bpmods 2.5-ös watta.
Kezdetben nem így tekertem, bajszot pödörtem, áthúzva a lényiláson, de a fentebbi módszer számomra egyszerűbb és gyorsabb. Annyi örömöt adott már, a legolcsóbb, legmegbizhatóbb klónok egyike. Meggyöződésem, hogy minden háztartásba legalább kell egy!
Akkor nálad is 0.64 Ohm lett a Watt-takarékos DL felső határa.
Én most 19 Watton DL-ezek éppen
Szóval az Augvape single Intake DL is nyerő választás…és a vattázása “akár csukott szemmel is megy”
Használ valaki UD Kanthal A1 Twisted Wire D: 0,4mm X2 20db huzalt? Dl-re keresek valami jobb huzalt Kanthal -ból.
Nálam Sea Wolf Alien Clapton a DL-hez kedvelt.
Köszi, utána nézek