Annyit mondanék ide, bizonytalan ellenállás esetén (laza a derót a csavar alatt, ilyesmi) ha ugrándozik az ellenállás, még a Yihi is megsüti ám a citromos pitét. A mod, ha jobb fajta, próbálja folyamatosan számolni a szükséges feszt.
Ezt csak azért mondom, mert teljesen nem zárható ki.
Kitérnék magára az al carlora . 2 flakon elszívása után számora élhetetlenné vált a fogyasztása hasonló íz világ generálása mellet . Imádtam próbálkoztam vele többször is de akkor sem olyan mint az elején .
Szőlő dohány meg bluberry volt . Azóta se
A citromos pite se jó nyersen Kószáló ellenállásnál előfordulnak ilyen balesetek. Viszont az L200/mtl tankok viszonya a jelek szerint kissé hisztérikus. Gyújtáskor ráereszt egy nagyobb teljesítménylökést, amit a dl tankok tolerálnak(szinte még jól is esik), de a kissebb tekeréseket megsüti
Ne bíztass előre, egy berry tree még várja a sorát itt valahol…
Akkor mondom sajttorta áfonya is csak áfonya .
Al carlonal ez meg úgy mondom a mű dohányt semmi nem nyomja el és
Akkor kissé hátrább rakom abban a sorban
Fene az izlésedbe . Ja de az shoert fill ?
Igen az előresoroltam a régebbi rendeléseimet van pár érdekesség
Ja az gyártónal külön figyelmet kap . Garantálom maximum névben ugyan az mint a sima aroma .
Rohadtul ki van zárva A majmos oldalon nem szoktak ekkora bakik helyesbítés nélkül maradni, vsz. ott is valaki érdeklődött volna, hogy lehet-e??, de nem hinném, hogy Ni80-at javasoltak volna TC-re. Gyakorlati felhasználáskor, ha nem adsz neki túl nagy teljesítményt, akkor nem ég le(VW-ban se lobban el instant a tekerésed), de hogy ott nem sok szabályozás történt TC felől, az tuti.
User Error
Megprobàlom majd visszakeredni a hsz-okat de persze maradjon mindenki a bevàlt biztonsàgos dolgok hasznàlatànàl
Nem arra gondoltam, hogy nem olvashattad, hanem arra, hogy nem működik. Az ilyen úri huncutságok, mint a ‘klasszikus’ ellenálláshuzalok (pl:kanthal,NiCr) pont arra vannak kitalálva,hogy a hőmérséklet változásával minimálisan változik az ellenállásuk. Egy A1 vagy Ni80 huzalnak a hőfok tényezője ~nagyságrenddel kisseb, mint a rozsdamentes acélé. Ami nem a legprecízebb dolog TC-re, mert ott az ellenállásváltozás még mindig csak kb. harmada-ötöde a Ni200/Ti/NiFe huzalhoz képest(kis mérési pontatlanság>>nagyobb eltérés)
Szóval “elvileg” lehet vele TC-zni, csak gyakorlatban nem működik.
Egen ènis pont vmi ilyesmire gondoltam mikor olvastam
A #21-ben ott a lényeg- Nichrome: 0.00040 (így direkt tcr értékkel még nem találkoztam Ni80ról). Szóval a béka popója alatt van az ellenállás változás, ez vacakabb kínai tucatmodoknál belefér a hideg mérési pontatlanságba is…
Kanthal laposka huzal, szerintem jó lesz
Nekem is van, de teljesen kiborít idegileg, teljesen idegbe vagyok miatta!
Ez az: - Zivipf - FLAT WIRE KANTHAL A1 0.60.1mm / 0.240.004’’ / AWG29