Passz, az ares addig él nálam, amíg kivettem a dobozból, aztán visszaraktam és eladtam. Az biztos, hogy a dvarw nem egy ízorgia tank, eléggé összemossa az ízeket.
Én a helyedben raknék még rá 2 tekerést, kicsit kevesebb vatta, a vattát a műanyag bizbasz felrakása után a szélénél vágd el, és a csipesszel finoman probált a lyuk elé rakni a végeket. Majd tolj rá 11-12 wattot. Hagyj lássuk!
Igazából mindig meglepődők rajta, mert nagyon kellemes vele vépelni, ha nincs mihez hasonlítani, akkor szerintem teljesen jó. Ha van más is, akkor átlagos. Ha van aresed is kuka.
Ma például reggel levertem az éjjeli szekrényről a dvarwot, utána elkezdett folyni. Viszont ha az oldalára fordíta teszem le a modot, hogy a levegőző felfelé néz, akkor nem folyik, viszont lehet használni. Szóval most itt fekszik mellettem, én szét nem szedem.
Megküldte már 25-el is, szerintem 1.4-es afc-hez karcsú ez a fém mennyiség, én szinte ugyanezt hasznlom 2-es afc-vel. Egyszerűen túlmelegszik a tekerés, nem kap elég levegőt.
1.2-1.4 pineket használok,5-6-7 tekeréssel,de 15 watt ami működik mindnél.
Igaz a melegebb gőzt szeretem,de a boost az 22 watton duruzsol
(Ja,csak a 2.5 mag )