Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Passz, az ares addig él nálam, amíg kivettem a dobozból, aztán visszaraktam és eladtam. Az biztos, hogy a dvarw nem egy ízorgia tank, eléggé összemossa az ízeket.

Én a helyedben raknék még rá 2 tekerést, kicsit kevesebb vatta, a vattát a műanyag bizbasz felrakása után a szélénél vágd el, és a csipesszel finoman probált a lyuk elé rakni a végeket. Majd tolj rá 11-12 wattot. Hagyj lássuk! :eyes:

3 kedvelés

Igen, olyan átlagos manó :roll_eyes: de sosem bukik meg​:grin:

4 kedvelés

Igazából mindig meglepődők rajta, mert nagyon kellemes vele vépelni, ha nincs mihez hasonlítani, akkor szerintem teljesen jó. Ha van más is, akkor átlagos. Ha van aresed is kuka. :joy:

2 kedvelés

Ma például reggel levertem az éjjeli szekrényről a dvarwot, utána elkezdett folyni. Viszont ha az oldalára fordíta teszem le a modot, hogy a levegőző felfelé néz, akkor nem folyik, viszont lehet használni. Szóval most itt fekszik mellettem, én szét nem szedem. :sweat_smile:

2 kedvelés

Szia,a 0.75-öt én megküldeném elsősorban olyan 15-18 wattal ha így hagyod :wink:

3 kedvelés

Megküldte már 25-el is, szerintem 1.4-es afc-hez karcsú ez a fém mennyiség, én szinte ugyanezt hasznlom 2-es afc-vel. Egyszerűen túlmelegszik a tekerés, nem kap elég levegőt.

2 kedvelés

1.2-1.4 pineket használok,5-6-7 tekeréssel,de 15 watt ami működik mindnél.
Igaz a melegebb gőzt szeretem,de a boost az 22 watton duruzsol :grin:
(Ja,csak a 2.5 mag :muscle:)

6 kedvelés

A 25W barokkos túlzás szerintem is.

3 kedvelés

De állítása szerint gyenge a íz. Szóval valami nem kóser. Vagy szar a vattázás. Mondjuk én meg pont hogy hideg gőzt használok. :sweat_smile:

2 kedvelés

Menetek összetol,16-17 watt osz’mehet :grin:

3 kedvelés

Most betettem 1-es afc és egy kicsit homlok horpasztó lett ugyhogy kell nézzek egy 1,2 ha találok

2 kedvelés

Épp a kezemben van,nem szedném most szét mutogatni mert most jó :joy:

Teljesen toljam össze?

Én egyszer beraktam a 0.8-at, nem bírtam levegőt kiszíní belőle. :joy:

Lassú izzításnál igen.
Persze ez csak az én setupom,neked lehet más jön be :smiling_face:

3 kedvelés

Az már kínzás :joy:nekem se jött be :grin:

Én csak pislogtam, hogy mi van more? Megdöglöttél? :sweat_smile:

Én rányomok oszt hadd szóljon ami a csővön kifér​:grin: de ha már kell szívni erősebben az nem az én stílusom

1 kedvelés

Akkor az mtl nem a te stílusod :grinning:

2 kedvelés

De csak az már nagyon szük a dvarw 1-es afc az 1,2 már jó

1 kedvelés