Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Azért az mtl elég tág fogalom, én 1.7-2.0 körül mozgok, az is mtl. :smiling_face:

2 kedvelés

Mondom, én első sorban fejjebb mennék ellenállással és lejjebb a wattal, 1.2-es afchez én ss-ből 7-9 tekerést használtam 2.5-es magon. Ez olyan 1.2 ohm volt, ha 2-es magra tekered, kapsz 1 ohmot kábé. És nyomd össze kissé, nem kell microcoil, de ne legyen szélesebb, mint az afc, csak minimálisan.

4 kedvelés

0,79 és 15 watton 1,2 pinnel úgy érzem megtaláltam a keresett ízt bár még az ares még mindig vezet az eréjes ízvisszaadásba :thinking:

2 kedvelés

Ne az areshez hasonlítsad, jó vagy nem jó (az arest nehéz megverni).

Egyébként van 10 rtam, mindegyik más feeling izben, gőzben. Van amelyik édesebb, van amelyik szárazabb, van amelyik th-sabb stb.

Ha csak az ízt nézném a fél bandát kidobhatnám…

2 kedvelés

Megpróbálom 7 menettel és akkor már lesz egy viszonyítási alapom

2 kedvelés

Helyes. És próbálj a vattával is variálni kicsit, hogy ne follyon, ne legyen dryhit, ki kell tapasztalni.

1 kedvelés

Aberrált… :rofl:
Egyébként az. Én 1.2 (0.8-1.5-ig azért van szórás, tankfüggő), inkább meleg gőz párti lennék.

Meleg gőz…broáf. :joy:

Nekem is jobban elmegy a meleg gőz :thinking:

1 kedvelés

Akkor ahhoz kell kalibrálni, ez már ízlés kérdése, levegő, fém, watt, vatta, ezekkel tudsz variálni. Próbálj ki akár szélsőségeket is, akkor már tudod merre ne menj.

Én első körben a levegőt lőném be és ahhoz a többit.

5 kedvelés

Ha meleg kell,akkor akác :crazy_face:
Ööö….26 ga kanthal :grin:

Keserű… :roll_eyes: Bár lehet hogy Mentholossan meg yó lenne :grin:

Jött most egy Taifun GTR klón, íz/levegőzés egész kellemes. :slight_smile: Első feltöltésnél megtanultam, hogy a levest el kell zárni a kupak visszahelyezése előtt, ~2ml bombo nutty bánta :smile:
Minőségre lehetne jobb, nem mindig ott kezd el meglazulni ahol én szeretném, de ~5ezer Ft-ért nem vártam csodát.
Még jön egy Diplomat klón a héten, utána lassan szortírozás, hogy mi marad, mi megy…

8 kedvelés

Gyors kérdés, az mitől lehet, hogy az egyik coil jobban izzik? Hamarabb?

Közelebb van a kapcsolási sorban amelyik előbb izzik , nincs eléggé meg húzva a másik tekercs lábánál a csavar esetleg rossz fel fekvése van . Egyébként nekem is volt hasonló kívül belül halálra kell kaparni :joy::sweat_smile: . De akkor is van egy minimális késedelem . Amúgy is lomha tekercsek ezek harmadik slukk után van rendes teljesítés . Onnantól nem számít .

2 kedvelés

Akkor a csavar lesz. Már lassan el forog az imbusz, nem tudom rendesen meghúzni. Már nincs csere csavar se.

Az cink . :sweat:

2 kedvelés

Köszönöm a választ. Már feladtam. Lett másik Brunhilde, ez tökéletesen gőzöl. Még :joy:

4 kedvelés

Nem nyert meg magának ez a tank . Volt nálam egy hétig . Mato jobb , pyro sokkal jobb , profile meg kilómétereket vér rá.

2 kedvelés

Nekem a kinézete nagyon tetszik. Csak nagy batár. Vadászom hozzá a Brunhilde modot, de kifutott és mindenhol elfogyott. Így szarul néz ki. Legalábbis nekem nem tetszik.

3 kedvelés