AzĂ©rt az mtl elĂ©g tĂĄg fogalom, Ă©n 1.7-2.0 körĂŒl mozgok, az is mtl. ![]()
Mondom, Ă©n elsĆ sorban fejjebb mennĂ©k ellenĂĄllĂĄssal Ă©s lejjebb a wattal, 1.2-es afchez Ă©n ss-bĆl 7-9 tekerĂ©st hasznĂĄltam 2.5-es magon. Ez olyan 1.2 ohm volt, ha 2-es magra tekered, kapsz 1 ohmot kĂĄbĂ©. Ăs nyomd össze kissĂ©, nem kell microcoil, de ne legyen szĂ©lesebb, mint az afc, csak minimĂĄlisan.
0,79 Ă©s 15 watton 1,2 pinnel Ășgy Ă©rzem megtalĂĄltam a keresett Ăzt bĂĄr mĂ©g az ares mĂ©g mindig vezet az erĂ©jes ĂzvisszaadĂĄsba ![]()
Ne az areshez hasonlĂtsad, jĂł vagy nem jĂł (az arest nehĂ©z megverni).
EgyĂ©bkĂ©nt van 10 rtam, mindegyik mĂĄs feeling izben, gĆzben. Van amelyik Ă©desebb, van amelyik szĂĄrazabb, van amelyik th-sabb stb.
Ha csak az Ăzt nĂ©znĂ©m a fĂ©l bandĂĄt kidobhatnĂĄmâŠ
MegprĂłbĂĄlom 7 menettel Ă©s akkor mĂĄr lesz egy viszonyĂtĂĄsi alapom
Helyes. Ăs prĂłbĂĄlj a vattĂĄval is variĂĄlni kicsit, hogy ne follyon, ne legyen dryhit, ki kell tapasztalni.
Aberrålt⊠![]()
EgyĂ©bkĂ©nt az. Ăn 1.2 (0.8-1.5-ig azĂ©rt van szĂłrĂĄs, tankfĂŒggĆ), inkĂĄbb meleg gĆz pĂĄrti lennĂ©k.
Meleg gĆzâŠbroĂĄf. ![]()
Nekem is jobban elmegy a meleg gĆz ![]()
Akkor ahhoz kell kalibrĂĄlni, ez mĂĄr ĂzlĂ©s kĂ©rdĂ©se, levegĆ, fĂ©m, watt, vatta, ezekkel tudsz variĂĄlni. PrĂłbĂĄlj ki akĂĄr szĂ©lsĆsĂ©geket is, akkor mĂĄr tudod merre ne menj.
Ăn elsĆ körben a levegĆt lĆnĂ©m be Ă©s ahhoz a többit.
Ha meleg kell,akkor akĂĄc ![]()
ĂööâŠ.26 ga kanthal ![]()
KeserƱâŠ
BĂĄr lehet hogy Mentholossan meg yĂł lenne ![]()
Jött most egy Taifun GTR klĂłn, Ăz/levegĆzĂ©s egĂ©sz kellemes.
ElsĆ feltöltĂ©snĂ©l megtanultam, hogy a levest el kell zĂĄrni a kupak visszahelyezĂ©se elĆtt, ~2ml bombo nutty bĂĄnta ![]()
MinĆsĂ©gre lehetne jobb, nem mindig ott kezd el meglazulni ahol Ă©n szeretnĂ©m, de ~5ezer Ft-Ă©rt nem vĂĄrtam csodĂĄt.
MĂ©g jön egy Diplomat klĂłn a hĂ©ten, utĂĄna lassan szortĂrozĂĄs, hogy mi marad, mi megy..
Gyors kĂ©rdĂ©s, az mitĆl lehet, hogy az egyik coil jobban izzik? Hamarabb?
Közelebb van a kapcsolĂĄsi sorban amelyik elĆbb izzik , nincs elĂ©ggĂ© meg hĂșzva a mĂĄsik tekercs lĂĄbĂĄnĂĄl a csavar esetleg rossz fel fekvĂ©se van . EgyĂ©bkĂ©nt nekem is volt hasonlĂł kĂvĂŒl belĂŒl halĂĄlra kell kaparni ![]()
. De akkor is van egy minimĂĄlis kĂ©sedelem . AmĂșgy is lomha tekercsek ezek harmadik slukk utĂĄn van rendes teljesĂtĂ©s . OnnantĂłl nem szĂĄmĂt .
Akkor a csavar lesz. MĂĄr lassan el forog az imbusz, nem tudom rendesen meghĂșzni. MĂĄr nincs csere csavar se.
Az cink . ![]()
Nem nyert meg magånak ez a tank . Volt nålam egy hétig . Mato jobb , pyro sokkal jobb , profile meg kilómétereket vér rå.