How do you roll, how do you wick? 😊

AzĂ©rt az mtl elĂ©g tĂĄg fogalom, Ă©n 1.7-2.0 körĂŒl mozgok, az is mtl. :smiling_face:

2 Likes

Mondom, Ă©n elsƑ sorban fejjebb mennĂ©k ellenĂĄllĂĄssal Ă©s lejjebb a wattal, 1.2-es afchez Ă©n ss-bƑl 7-9 tekerĂ©st hasznĂĄltam 2.5-es magon. Ez olyan 1.2 ohm volt, ha 2-es magra tekered, kapsz 1 ohmot kĂĄbĂ©. És nyomd össze kissĂ©, nem kell microcoil, de ne legyen szĂ©lesebb, mint az afc, csak minimĂĄlisan.

4 Likes

0,79 Ă©s 15 watton 1,2 pinnel Ășgy Ă©rzem megtalĂĄltam a keresett Ă­zt bĂĄr mĂ©g az ares mĂ©g mindig vezet az erĂ©jes Ă­zvisszaadĂĄsba :thinking:

2 Likes

Ne az areshez hasonlítsad, jó vagy nem jó (az arest nehéz megverni).

EgyĂ©bkĂ©nt van 10 rtam, mindegyik mĂĄs feeling izben, gƑzben. Van amelyik Ă©desebb, van amelyik szĂĄrazabb, van amelyik th-sabb stb.

Ha csak az ízt nézném a fél bandåt kidobhatnåm

2 Likes

Megpróbålom 7 menettel és akkor mår lesz egy viszonyítåsi alapom

2 Likes

Helyes. És próbálj a vattával is variálni kicsit, hogy ne follyon, ne legyen dryhit, ki kell tapasztalni.

1 Like

Aberrált
 :rofl:
EgyĂ©bkĂ©nt az. Én 1.2 (0.8-1.5-ig azĂ©rt van szĂłrĂĄs, tankfĂŒggƑ), inkĂĄbb meleg gƑz pĂĄrti lennĂ©k.

Meleg gƑz
broáf. :joy:

Nekem is jobban elmegy a meleg gƑz :thinking:

1 Like

Akkor ahhoz kell kalibrĂĄlni, ez mĂĄr Ă­zlĂ©s kĂ©rdĂ©se, levegƑ, fĂ©m, watt, vatta, ezekkel tudsz variĂĄlni. PrĂłbĂĄlj ki akĂĄr szĂ©lsƑsĂ©geket is, akkor mĂĄr tudod merre ne menj.

Én elsƑ körben a levegƑt lƑnĂ©m be Ă©s ahhoz a többit.

5 Likes

Ha meleg kell,akkor akĂĄc :zany_face:
Ööö .26 ga kanthal :grin:

KeserƱ  :roll_eyes: BĂĄr lehet hogy Mentholossan meg yĂł lenne :grin:

Jött most egy Taifun GTR klĂłn, Ă­z/levegƑzĂ©s egĂ©sz kellemes. :slight_smile: ElsƑ feltöltĂ©snĂ©l megtanultam, hogy a levest el kell zĂĄrni a kupak visszahelyezĂ©se elƑtt, ~2ml bombo nutty bĂĄnta :smile:
MinƑsĂ©gre lehetne jobb, nem mindig ott kezd el meglazulni ahol Ă©n szeretnĂ©m, de ~5ezer Ft-Ă©rt nem vĂĄrtam csodĂĄt.
Még jön egy Diplomat klón a héten, utåna lassan szortírozås, hogy mi marad, mi megy..

8 Likes

Gyors kĂ©rdĂ©s, az mitƑl lehet, hogy az egyik coil jobban izzik? Hamarabb?

Közelebb van a kapcsolĂĄsi sorban amelyik elƑbb izzik , nincs elĂ©ggĂ© meg hĂșzva a mĂĄsik tekercs lĂĄbĂĄnĂĄl a csavar esetleg rossz fel fekvĂ©se van . EgyĂ©bkĂ©nt nekem is volt hasonlĂł kĂ­vĂŒl belĂŒl halĂĄlra kell kaparni :joy::sweat_smile: . De akkor is van egy minimĂĄlis kĂ©sedelem . AmĂșgy is lomha tekercsek ezek harmadik slukk utĂĄn van rendes teljesĂ­tĂ©s . OnnantĂłl nem szĂĄmĂ­t .

2 Likes

Akkor a csavar lesz. MĂĄr lassan el forog az imbusz, nem tudom rendesen meghĂșzni. MĂĄr nincs csere csavar se.

Az cink . :downcast_face_with_sweat:

2 Likes

Köszönöm a vĂĄlaszt. MĂĄr feladtam. Lett mĂĄsik Brunhilde, ez tökĂ©letesen gƑzöl. MĂ©g :joy:

4 Likes

Nem nyert meg magånak ez a tank . Volt nålam egy hétig . Mato jobb , pyro sokkal jobb , profile meg kilómétereket vér rå.

2 Likes

Nekem a kinĂ©zete nagyon tetszik. Csak nagy batĂĄr. VadĂĄszom hozzĂĄ a Brunhilde modot, de kifutott Ă©s mindenhol elfogyott. Így szarul nĂ©z ki. LegalĂĄbbis nekem nem tetszik.

3 Likes