Érdekes módon már harmadjára tekerem újra a Dvarw ot de még mindig nem érem el azt az ízt amit az Ares 2-ből sikerült kicsavarni úgyhogy csak ujra vattáztam az arest és pakoltam is vissza gyorsan
A tekerés az biztos hogy lent van mivel próbáltam letolni amennyire csak lehet hogy jobb íz legyen 2magon 0,75 ohm 25 watton és fönnebb nem enged a mod de így azt érzem mintha letisztultabb lenne az íz viszont nem annyira intenzív mint az ares. Lehet nem is lesz annyira erőteljes íz csak inkább letisztult a dvarw-al?
Szerintem valami nem stimmel a watt/ellenállás/afc aránnyal, bár ugye ez most ilyen Gyurcsok féle távgyógyítás. Én a helyedben inkább a magméreten vagy a tekerésszámon változtatnék és ott próbálgatnám a wattokat, hogy hol kezd megjönni az íz. Az összenyomott tekerés nem fog hozni jelentős változást szerintem, legalább is én nem éreztem hatalmas difit.
Akkor gondolom alacsonyabb watton kell probáljam.
A magméretet azért tartottam 2 magon hogy hasonló legyen mint az ares de akkor az afc is kicserélem kisebbre hátha jó lesz és csak azután megyek rá a 2,5 vagy 3 magra
ízvetsztés lehett attól is, hogy túlhül a tekerés meg lehet attól is ha túlmelegszik. Nekem amikor még ss-t használtam, akkor az 1.2-es afc-hez ilyen 1 ohm felett tekertem, 10-11 watt környékén. Szerintem ehhez az 1.4-es afchez kevés lesz a 0.75 ohm. De csak tippelek, mert viszont ni80-at sosem használtam.
Egyszer lemértem, nagyjából, 2-es maghoz kb 1 cm széles vatta kellett. Ne fusson át nagyon könnyen, de ne is szoruljon. Szedj le egy akkorát, ami kicsit szorul, majd kezdj le finoman leszedni belőle. Ha könnyen átmegy kuka, kezded előről.