How do you roll, how do you wick? 😊

Gondolom a csavar menete megadja hova kell hajtani, befeszĂ­teni a drĂłtot, mĂ­g a tekerƑsegĂ©d sima,nem bordĂĄs.Ergo,valamivel “nehezebb” szĂ©p kĂŒlalakĂș coil-t csinĂĄlni. :saluting_face: :thinking: :wink:

4 Likes

Feltekered, egyszer összenyomod, kész, kb ennyi a sztori.

3 Likes

Szorosan tekerem,még összesemkell nyomni,amikor kész. :sweat_smile:

2 Likes

Lehet akkor ez lesz a gond, mtl-ben nekem egyelƑre a dohĂĄny/dohĂĄny-desszert vonal tetszik, most is Bombo Nutty-val tesztelem (ami Ammit rda-ban Ă©s Xlim Pro-ban is jĂłval izesebb volt).
GyĂŒmis vonalon nekem mĂ©g mindig verhetetlen az XR Max RDL fejjel, plusz nekem a gyĂŒmölcsös Ă­zek DL-ben mĂ©g mindig 10x erƑsebbek/Ă­zesebbek

Annyira nulla a kĂ©zĂŒgyessĂ©gem, hogy 2 menet sem sikerĂŒl egyforma tĂĄvolsĂĄgra, ha meg szorosan prĂłbĂĄlom tuti 1-2 menetnĂ©l lesz egy kis hĂ©zag.. :smiley: A vĂ©geredmĂ©ny meg csapnivalĂł, nem tetszik. Superfine claptonnal egĂ©sz jĂłl megy, de szĂĄlhuzallal csak szerencsĂ©tlenkedek. Facsavarral Ășgy tƱnik egybƑl siker. :blush:

4 Likes

Nem ismerem a ni80-at, de nem feltekeréskor kell beållítani a tekerést, feltekered ahogy megy, a bal végét megtåmasztod és neki nyomod a jobb oldalról a többit és a vége egy szép hézagos terkerés lesz.

4 Likes

Hidd el, prĂłbĂĄlkoztam vele jĂłpĂĄrszor, hiĂĄba nyomom össze, nekem nem lett közel sem egyforma a tĂĄvolsĂĄg a menetek közt. Facsavarra feltekerni meg ugyanannyi idƑ (sƑt, mivel tudom hogy tuti jĂł lesz, Ă­gy gyorsabban is megvan). A plusz idƑ max az a pĂĄr mĂĄsodperc mĂ©g letekerem a csavarrĂłl Ă©s ĂĄtrakom a tekerƑsegĂ©dre összenyomni. :slight_smile: A vĂ©geredmĂ©ny meg össze sem hasonlĂ­thatĂł az eddigi prĂłbĂĄlkozĂĄsaimmal. :smiley:

2 Likes

Persze, ahogy jĂłl esik, csak arra prĂłbĂĄltam rĂĄvilĂĄgĂ­tani, hogy egyrĂ©szt sem szĂ©pnek nem kell lennie, sem egyenlƑ tĂĄvolsĂĄgnak, a lĂ©nyeg, hogy legyen rĂ©s köztĂŒk ne szoruljanak össze. Amit egyĂ©bkĂ©nt sem tudsz kĂ©zzel megcsinĂĄlni egy drĂłtnĂĄl tekereĂ©skor, mert van mindegyiknek egy minimĂĄlis rĂșgĂłzĂĄsa. A microcoilt is hevĂ­tĂ©s közben lehet kialakĂ­tani csak.

Sima szĂĄlhĂșzalt hasznĂĄlsz, milyen vastag a hĂșzal?

Csak azĂ©rt fura nekem, mert 6 Ă©v alatt most hallok olyat elƑször, hogy valamifĂ©le segĂ©d kell hĂ©zagos tekerĂ©shez, Ă©n eddig azt hittem, hogy minden tekerĂ©s alapbĂłl hĂ©zagos, ha akarod, ha nem. :sweat_smile:

MĂ©g teszt ĂŒzem van, Ășgyhogy hasznĂĄlok mindent is. :smiley: Eddig 28GA SS volt, majd jött Superfine Fused clapton, majd tegnap Ă©rkezett egy nagy csomag huzal Ă©s vatta az egyik fĂłrumtĂĄrstĂłl, Ășgyhogy mostmĂĄr van mindenem IS, bƑsĂ©g zavara.. :sweat_smile:
(26-28-30GA Ni80, 4 féle mtl clapton..)

Aromamizerben elsƑre a superfine 2*32+40 hibĂĄtlan, abban szerintem marad az (brunhildĂ©t is ezzel tervezem), a Dvarw-ban meg tesztelgetek. :slight_smile:

Az a baj, cnc marĂłs vagyok, Ă©s szeretem ha ami kikerĂŒl a kezeim alĂłl, az Ășgy nĂ©z ki ahogy annak kell.. :smiley:

AnnĂł csinĂĄltam mĂĄr egy videĂłt ide, hogyan is nĂ©z ki egy hĂ©zagos tekerĂ©s elkĂ©szĂ­tĂ©se. Igaz Ă©n csak 28-29ga szĂĄlhĂșzalt hasznĂĄlok, claptonnĂĄl nem tudom hogyan megy.

Itt a vĂ©gĂ©n lĂĄthatod, hogy tk. csak összenyomkodod pĂĄrszor Ă©s kĂ©sz, a hĂșzal alap rĂșgĂłzĂĄsa pont elĂ©g a hĂ©zagokhoz, persze nem akarlak lebeszĂ©lni a csavarozĂĄsrĂłl. :joy:

5 Likes

Illetve meglepƑen jĂł hƱsĂ­tƑs Ă©s mentolos cucchoz.

2 Likes

Én pedig desszert dohĂĄnyt töltök bele :sweat_smile:

Én a gƑzĂ©t szeretem, valahogy nagyon jĂł gƑz jön ki belƑle.

4 Likes

JĂł, neked a brĂŒnci is ment elsƑre, nehĂ©z veled versenyezni, te vagy a vape Chuck Norrisa. :joy:

2 Likes

Megtisztelsz :hugs:

2 Likes

Ööö .szĂ©p napot mindenkinek :joy::joy::joy::joy:

Na, felkeltél? :sweat_smile:

Én már 9 óta talpon vagyok. :joy:

Igen,mert tegnap volt a cĂ©ges uccsĂł bulika,Ășgy nem rĂșgtam be ahogy szoktam !
De majdnem az összes coca colåt megittam,mert ezek a dinnyék valami whiskeyt ittak :joy::joy:

3 Likes

SzĂłval a dvarw.
Abban jĂĄrt mĂĄr elĂ©g sok fĂ©le cucc nĂĄlam​:grin:de egyet kell Ă©rtenem,mentolos,gyĂŒgyis az tĂ©nyleg abban hozza amit kell.
Desszert dohányra ott a “másik” amibƑl jobban ízlik .

2 Likes

MĂĄsik dwarv? :roll_eyes:

2 Likes

Ha Ƒszinte akarok lenni,IS :rofl: mindenre van másik :grin:fƑleg ha lusta vagyok tekerni :smiley:

3 Likes