Én már fontolgatom elég erősen hogy veszek egy Dvarw ot csak nem tudom mennyivel lesz jobb mint az Ares 2 és attól tartok hogy csak hasonló lesz mivel nincs lehetőségem rá hogy kiprobáljam azt is ugyan azzal a liquidel
Jó ötlet ![]()
Ne vegyétek el a kedvem, tegnap rendeltem pont egyet.. ![]()
Nekem ugyan már a harmadik kazán lesz Dvarw és Aromamizer után/mellett, de összesen ha 10-12 mtl tekerésnél tart a pályafutásom.
Videókon/képeken nekem nem tűnik nehéznek a Brunhilde, de majd kiderül.. ![]()
Választási szempontnál nálam is a megjelenés volt az egyik fő (sbs modon megépíthető), illetve azért dícsérik is jópáran. Ha nem tetszik max eladom. ![]()
A 3. választás általában és szintén nem a legélesebb kés a fiókban. ![]()
Neked, mert te fordítva vagy bekötve. ![]()
Nekem az Ares 2-t is sikerült izesre. A vattázáson sok múlik. Ezek a GTA típusú (nem Grand Theft Auto, hanem Genesis Tank Atomizer) tankok nagyon érzékenyek a vattázásra. Nem elég megfogadni a minden által bevállt build tanácsokat, ez bőven a foglalkozós kategória. Ahogy a Brünci is. ![]()
1.5 évig használtam a Brüncit. Szerintem is rohadt jó.
Én csupán meguntam. @SzG88 ha Brüncit veszel számíts rá, hogy nagyon nehéz, de SBS-el mondjuk lehet jó lesz. ![]()
Persze, értem én, de hány tankod is volt előtte? Sosem értem kezdők miért veszik, de nem akarok én kárrogni.
Mondjuk ebben igazad van.
Nem számoltam, de 25-30 biztos.
Én kezdő tekerőként vettem. Soha semmi gondom nem volt vele.
Mert amikor valaki beírja mennyire jó tank és egy kezdő olvassa, akkor azt gondolja jó üzlet, pedig egy kezdőnek kínszenvedés lesz a vattázás, töltés. Plusz egy pici modon túl nagy és fejnehéz lesz. Egy pioneer, bishop jobb választás szerintem, vagy picit drágábban egy diplomat, az meg mindenben jobb.
Te maradjál már csendben. ![]()
Én mindenhol a brünci nem jó bejegyzések olvasok…
Tételesen cáfollak: nincs igazad ![]()
Hát azért a Pio kezdőknek? Nemá ![]()
Jó, igaz, az is egy szar konstrukció. ![]()
Az a deck egy borzalom, főleg azok a post csavarok…
Szerencsére nem feltétlenül szaladgálós lesz, úgyhogy a súly annyira nem lényeg, arra most úgy néz ki a Pico + Aromamizer teljesen bevált (ugyan még csak másodjára vattáztam, de nulla folyás, hibátlan minden szempontból). Én nem látok a brunhildében semmi nehézséget képek/videók alapján, de majd kiderül. ![]()
Vigasztaljon a tudat, hogy ha mégis beleunsz a szeszéjeibe akkor legalább könnyű eladni…mert ahogy magad is tapasztaltad, kezdetben a külcsín a fontosabb szempont.
Persze, ezért sem aggódok. Szerencsére annyi embert “megtérítettem” az utóbbi hónapokban, hogy gyakorlatilag a havi porlasztó/pod rendelés mellé tett saját dolgok ingyen vannak. ![]()
Hogy egy kis témába vágó is legyen.. Az első vállalható hézagos tekerésem (találtam egy megfelelő facsavart
) Ni80 GA30 (ezt is először próbálom).
Nem tudom min tudnék még javítani, de egyelőre nem vagyok elájulva a Dvarw-tól. Az Aromamizer nálam eddig minden tekintetben veri.. (Íz, levegőzés, élmény)
Öszintén szólva nem is leszel soha, a dvarw inkább gyümölcs tank, de én inkább azt emelném ki, hogy nagyon jó levegősre lehet építeni és jó a th, az íz eddig majdnem minden tankonban jobb volt. Ja, meg olcsó egy jó minőségű klón belőle.
Én például gyümi-hűsítőre használom, ilyen váltó ízekhez a sok desszert-dohány után, közben.
Egyébkén nem értem ezt a csavar dolgot, kanthal és ss esetében is van annyi rúgózása a drótnak, hogy alapból széthúzott lesz a tekerés, akkor kell mókolni vele, ha microcoilt akarsz.