Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Illetve minden máshoz is . Egy dohányra egy deszertekre . :shushing_face: Dl

2 kedvelés

Az én kutya dohányaimra sajna sovány lett :wink: de ettől függetlenül jó mindenes

10 kedvelés

Kellemes karácsonyi fát jó sok gőzt és sok boldog asszonyokat kívánok mindenkinek!

9 kedvelés

Aha, szóval ezért hívják “skandalum”-nak: :thinking::stuck_out_tongue_winking_eye::grin:

2 kedvelés

Medvecukor :joy: :rofl:

3 kedvelés

Ez még elmegy szilveszterig… :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 kedvelés

A huzalon még vannak használható részek :rofl:

3 kedvelés

A vattában sincsen maradandó szennyeződés :roll_eyes:

Ugyan még csak a második tekerés benne, de nagy kedvenc lett az Aromamizer. Vattázás már volt párszor, de se száraz slukk, se folyás egyelőre. Ízekben meg nálam sokkal jobb mint a Dvarw, pedig annál aztán már mindent kipróbáltam amit tudtam. :slight_smile:
Claptonokkal szuperül működik, most épp 2x30+40ga 0,75 ohm 2x1,5mm-es Afc, 17W

Gyanús, hogy rendelnem kell belőle mégegyet. :smile:

4 kedvelés

Még tanulgatom a tankot, valami ízt kitudok facsarni belőle, de ízesebbre is gondolom meglehet tekerni, mint egy zeus sub ohm tankot, ami porlasztós, legalábbis lehet hogy túl nagyok az elvárásaim
KA1, 28ga, 2mag, 0.8ohm, bpmods vattával 1.2es afcvel

7 kedvelés

én pl 2,5 magon 5 menet kanth a1 28ga tekerek az 1,2 pinhez és nekem elég
jó vatta meg muji nekem jelenleg.:blush::wink:nekem jó ízeket ad nincs vele bajom.

6 kedvelés

MTL-ben szerintem ne keress DL ízeket, teljesen más világ. :slight_smile: Én pl ezért nem is tervezek gyümis levest MTL kazánból szívni (nekem még podból sem ízlik annyira a gyümis mint egy rosszabb DL setupból akár… ). A Kanthal meg a legrosszabb ízvisszaadású huzal, ha nincs allergiád válts inkább Ni80 vagy SS-re. :slight_smile:

3 kedvelés

Jó vatta ez a bp mods,de èn dvarwba nem tennèm.
Akkor inkább cotton clouds,vagy ahogy Szabi is írja muji.

6 kedvelés

SSem van, 24 ga-s, próbáljak rá azzal akkor?

Sajnos perpill más vattám nincs, esetleg cotton bacon vagy wotofo

Ne, baromi vastag lesz :smile:. A huzal inkább személyes preferencia kérdése, nálam gyümisre ni80 v ss, de desszert/dohány vonalra inkább kanthal. Az ss általában az utolsó választás( egyébként meg NiFe mindenbe is :grinning:). Na most jól leegyszerűsítettem az életed​:thinking:

5 kedvelés

A cotton bacon ès a wotofo is megèrhet egy-egy próbát.

5 kedvelés

Dl törpéim vannak és csak kanthalal a1 20ga :+1:. Szerintem sokan egyet értenek velem , hogy a kanthal a legjobb íz vissza adásra. Ja elfelejtettem még a mesh is kanthal nalam

2 kedvelés

Mit érdemes mtl-re innen? Még nem rendeltem innen

3 kedvelés