Miért …? nem lehet le tekerni az rta-áid a modjaidról.
A Persian Apricotom ugyanilyen idült fekete 10 százalékos 20 mg
le lehet hogyne lehetne márcsak én ilyen várós vagyok tudod,de lehet holnap megtekerem majd alszok egyet ráenni nem kér úgy vagyok velede ha meg lesz tekerve írok majd róla egyet.
érteni nem értem de rendben…
Akkor én mod hiányban vagyok azt hiszem
Ja, majdnem el is felejtettem… a mod is széép, lassan ez is antik darabnak számít
köszi,szép szép még,lassan múzeális darab de működik szépen megy.Jó erős össze van rakva
Elképesztő. A végén egy habcsók lett belőle
Még jóhogynem egyujjas kifo…!
Megint rossz hejre ír ez a …
Amúgy is megérett már a cserére
Egyet kipróbálom 3 magon ni80 28ga 7 tekerés-el és így lett 1,35 bár lehet elég lett volna bőven a 6 is de már kipróbálom ezt is.
Én 2es magra tekertem 5 menetet. Úgy volt finom. Biztos jó így is, csak nekem tűnik soknak a 3as mag.
Én is újra tekertem és 2 magra 6 menetet de sajnos az íz talán nagyon is selymes mert én jobban szeretem ha jól ki lehet érezni az ízeket de lehet ez nem az a kazán
Lehet, mert elég megosztó az Ares 2. De azért megéri picit játszani vele. A vattát sem túloznám el, csak annyit tennék bele amennyi a levezetésben kényelmesen elfér. A BP Mods jó vatta (remélem jól dereng, hogy nálad láttam), de van betörési ideje, ha túl sok a vatta akkor a betörési idő is megnő. Sok tényezős dolog vapelni. Ha ezzel a vattával ez a tank nem jó, akkor mással kell próbálkozni. Az én kedvencem a Vapefly Cotton Cloud’s. Az mindenbe is jó.
Igen van bp mods vattám is de van muji is ami nem került fel a képre mindenképpen megfogadom a tanácsokat és már délután ki is probálom hátha ízesebb lesz a leves amúgy túl vékony vattát nem merek bele húzni sem mert akkor szivárog a lé
A vatta típusával egyetértek
Ne szépítsük…az egy szép, de sz@r kazán, ahogy a brünci is.
És megfigyeltem, többen elsőnek az egyiket majd másodiknak a másikat veszik…aztán mázli ha nem mennek vissza analógra.
Én se tudok erre a Brünci-őrületre értelmes magyarázatot. Kezdőket látok többeket, hogy veszik. Fész-csoportokban is. Egy magyarázata lehet, relatíve elsőre vagány és szép. (Működés másodlagos ).
Plüss bajusz
Mert az mtl brünci rohattjó
Végre valaki használja a fantáziáját