Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Jin és jang…ohmmm.

Self Care Meditation GIF by MOODMAN

Amúgy akárhányszor meglátom az Ellipse decket, mindig összerezzenek, hogy ezt ki és hogyan nyomorította össze :joy: mint kezdő vaper a harapófogóval lazítgatja a tankot :grin:
(Attól biztos faxa​:+1: csak ijesztő:grin:)

“Szép”, de egy szikrafogó dobozba azért beletenném. :wink:

Nagyon eláll a vatta. Nem folyt meg? Hogyhogy? Miért nem? :flushed:

A miérteket ne kérdezd, én csak user vagyok. :man_shrugging:

na ebbe még lehet egy pár slukk​:sweat_smile::thinking:ez a dc pistacia meg ette​:grin:

3 kedvelés

muszály voltam cserélni ez már szebb így​:blush::grin:

8 kedvelés

Ez nagyjából hány mili leves után? Tervezek rendelni belőle, de a Bombo ráébresztett, hogy nem akarok naponta vattázni (pedig nagyon jó cucc) :smiley:

Kb olyan 5-15 ml,de valamit valamiért :grin: vatta,huzal van bőven :rofl:

ez kb 5ml leves után ilyen na de nem csodálkozom,hisz a dc levesem olyan sötét mint a cola​:grin::sweat_smile:

4 kedvelés

bombo még pihen nem kóstoltam még nem tudom mennyire lesz koksz bajnok a supra​:grin::blush:ez a díjnyertes leves.Ez a dc finom nagyon de hát ugye koksz bajnok nagyon de van huzal,vatta így cseréljük​:grin:

Nem tudom mit műveltek ezzel a dc-vel,egyiknek sem volt ilyen méreg erős barna szine,pedig én is 20%ban keverem :thinking:

Az a DC akkor jó, mikor ilyen a színe :grin:

Az idő teheti…ez is az utója​:smile:

Mondhatom magam nagy felhasználónak,mert nem spórolok ezzel sem több hónapot hogy vajon milyen lesz :thinking:max kap 2-3-4 hetet,onnantól észre sem veszem és elfogy :grin: ahogy a többi kedvemre való is :smiling_face:

3 kedvelés

4 hét alatt hozzá sem nyúlok. Még kiskorú:rofl:

3 kedvelés

Valami gebasz lehet velem :grin:
Kettő hónapos :joy:

7 kedvelés

Látom ott a Maria RDTA is :heart_eyes:

1 kedvelés

Áhá…ez a classic​:smile: Amolyan kímélő változat!

20 ban van ez is csak lehet túlerett van már vagy fél éves ha nem több a dc​:grin::sweat_smile:

van van majd modot kell még nézzek jan csak addig pihen szerintem​:grin::blush: