How do you roll, how do you wick? 😊

CLre gondoltam, az FL peek chimney annyira nem a szivem csĂŒcske, de ez Ă­gy egy lĂ©pĂ©s elƑre, 2 vissza gyorsban :confused:

Majdnem azt Ă­rtam hogy tudnĂĄl-e a mikrofonba interjĂșt adni de az too much :joy:bocsĂĄnat :joy::joy::joy:

a mƱanyagok nĂ©lkĂŒl is mƱködik a CL Ă©s a Tellis is..csak van hozzĂĄjuk..

3 Likes

Az mtlnél nincs,az flnél kell,a cl pedig :man_shrugging:a vatta könnyebb elhelyezés volt a cél szerintem

Az a gomboc nincs benne, kĂŒlön megveheti, aki akarja. EgyĂ©bkĂ©nt jobb a cl, mert egy negyed menettel lejön a tank Ă©s halkabb is lett, plusz magasabb is a vattĂĄnak a hely. EgyĂ©bkĂ©nt meg egy dvarw. :sweat_smile:

4 Likes

Mindetis. :rofl:

2 Likes

Mantráz kicsit magadban
hátha. :sweat_smile:

Én mondogatom
de azt meg Ășgy hĂ­jĂĄk, v1 :grin:
SzĂłval nincs az a lekĂŒzdhetetlen kĂ©nyszer, hogy akkor ez most KELL

Van egy V1-em esetleg cserĂ©lhetƑ.. :slightly_smiling_face:

Nem nagyon tudok neked mit adni. Ami most van, az mind megmaradĂłs, egyedĂŒl a tripodok vannak ketten, egy klĂłn nekem, egy OG anyjuknak :person_shrugging:
BĂĄr az a borzalmas nƑszemĂ©ly Ășjabban rĂĄjĂĄr az arcana22re is​:sweat_smile: Azt mondja, valahogy finomabb, meg olyan kis helyes :grinning_face_with_smiling_eyes:

6 Likes

Pedig elĂ©g messze van a v1-tƑl, ez inkĂĄbb egy tovĂĄbbfejlesztett fl. Ha valaki eredeti dvarwot akar Ă©n csak ezt ajĂĄnlanĂĄm.

2 Likes

ElsƑ tekerĂ©sem 4x kezdtem Ășjra tekerni hogy 1 ohm körĂŒli Ă©rtĂ©k legyen Ă©s Ă­gy sikerĂŒlt Ă©getĂ©s utĂĄn 0,98ohm 26g 10 menet 2 magon 20 watton most egĂ©sz szĂ©pen adja az Ă­zt is a kis Ares 2 aztĂĄn hosszabb tĂĄvon kiderĂŒl hogy mennyire vĂĄlik be​:grin:

6 Likes

Nem xarozol 10 menettel
még Kovi is csettintett :grin:
Javaslom, majd prĂłbĂĄld ki a következƑ tekerĂ©st 5-6 menettel, ellenĂĄllĂĄst lesz amennyi lesz (olyan 0.6-0.7), Ă©s 25 wattrĂłl indĂ­tva. AmĂșgy klassz, hajrĂĄ :+1:

6 Likes

ElsƑre 4 menettel csinĂĄltam Ă©s 0.6 lett amit inkĂĄbb lecserĂ©ltem hogy az Ă­z legyen jobb merthogy azt olvastam 1 ohm körĂŒl adja jobban az Ă­zeket

Szintén 2 magon vagy mehet 2,5 magon is?

Jah, 2.5 magon.
(Az ellenĂĄllĂĄsĂ©rtĂ©k mint villamos.mennyisĂ©g, kevĂ©ssĂ© befolyĂĄsolja az Ă­zt. A felĂŒlet nagysĂĄga, elhelyezkedĂ©s, vattĂĄzĂĄs milyensĂ©ge, a tekerĂ©s magassĂĄga sokkal inkĂĄbb.)

5 Likes

Nyugodtan dolgozz 2,5 maggal ettƑl is jobb lesz, 6,7 menet ellenĂĄllĂĄs lesz amennyi lesz nem szĂĄmĂ­t, majd kitapasztalod Ășgy csnĂĄld ahogy neked a legjobb ezt nem lehet tĂĄvsegitsĂ©ggel belƑni.

7 Likes

Rendben köszönöm a tippeket @Zoli76 és @1958Dodo :+1:

Ez az 1Ω dolog igaz is
volt a mechĂĄk tĂĄvoli mĂșltba veszƑ vilĂĄgĂĄban (igggen! van mĂ©g nĂ©hĂĄny köztĂŒk jĂĄrĂł dĂ­nĂł, de nem ez a jellemzƑ irĂĄny​:smiling_face_with_tear:)
SzĂłval az 1Ω dolgot engedd el, azĂ©rt van a VW mod, hogy ezt a problĂ©mĂĄt megoldja helyetted. LevegƑlyuk mĂ©rete utĂĄn tekerj :grin: Csak az ellenĂĄllĂĄs miatt nem kell bele 10 menet, nagyon sok ekkora kazĂĄntĂ©rbe az a vas, tĂșlmelegszik, nem lesz Ă­ze.
Ares nekem a 3as magot jobban szerette mint a 2,5-öt, de szerencsĂ©re ez az Ă©lmĂ©ny is a mĂșlt ködĂ©be veszett :grinning_face_with_smiling_eyes:

7 Likes

Akkor legközelebb megprobålom 3 magon 5-6 menettel

2 Likes