CLre gondoltam, az FL peek chimney annyira nem a szivem csücske, de ez így egy lépés előre, 2 vissza gyorsban
Majdnem azt írtam hogy tudnál-e a mikrofonba interjút adni de az too much bocsánat
a műanyagok nélkül is működik a CL és a Tellis is…csak van hozzájuk…
Az mtlnél nincs,az flnél kell,a cl pedig a vatta könnyebb elhelyezés volt a cél szerintem
Az a gomboc nincs benne, külön megveheti, aki akarja. Egyébként jobb a cl, mert egy negyed menettel lejön a tank és halkabb is lett, plusz magasabb is a vattának a hely. Egyébként meg egy dvarw.
Mindetis.
Mantráz kicsit magadban…hátha.
Én mondogatom…de azt meg úgy híják, v1
Szóval nincs az a leküzdhetetlen kényszer, hogy akkor ez most KELL
Van egy V1-em esetleg cserélhető…
Nem nagyon tudok neked mit adni. Ami most van, az mind megmaradós, egyedül a tripodok vannak ketten, egy klón nekem, egy OG anyjuknak
Bár az a borzalmas nőszemély újabban rájár az arcana22re is Azt mondja, valahogy finomabb, meg olyan kis helyes
Pedig elég messze van a v1-től, ez inkább egy továbbfejlesztett fl. Ha valaki eredeti dvarwot akar én csak ezt ajánlanám.
Első tekerésem 4x kezdtem újra tekerni hogy 1 ohm körüli érték legyen és így sikerült égetés után 0,98ohm 26g 10 menet 2 magon 20 watton most egész szépen adja az ízt is a kis Ares 2 aztán hosszabb távon kiderül hogy mennyire válik be
Nem xarozol 10 menettel…még Kovi is csettintett
Javaslom, majd próbáld ki a következő tekerést 5-6 menettel, ellenállást lesz amennyi lesz (olyan 0.6-0.7), és 25 wattról indítva. Amúgy klassz, hajrá
Elsőre 4 menettel csináltam és 0.6 lett amit inkább lecseréltem hogy az íz legyen jobb merthogy azt olvastam 1 ohm körül adja jobban az ízeket
Szintén 2 magon vagy mehet 2,5 magon is?
Jah, 2.5 magon.
(Az ellenállásérték mint villamos.mennyiség, kevéssé befolyásolja az ízt. A felület nagysága, elhelyezkedés, vattázás milyensége, a tekerés magassága sokkal inkább.)
Nyugodtan dolgozz 2,5 maggal ettől is jobb lesz, 6,7 menet ellenállás lesz amennyi lesz nem számít, majd kitapasztalod úgy csnáld ahogy neked a legjobb ezt nem lehet távsegitséggel belőni.
Ez az 1Ω dolog igaz is…volt a mechák távoli múltba vesző világában (igggen! van még néhány köztük járó dínó, de nem ez a jellemző irány)
Szóval az 1Ω dolgot engedd el, azért van a VW mod, hogy ezt a problémát megoldja helyetted. Levegőlyuk mérete után tekerj Csak az ellenállás miatt nem kell bele 10 menet, nagyon sok ekkora kazántérbe az a vas, túlmelegszik, nem lesz íze.
Ares nekem a 3as magot jobban szerette mint a 2,5-öt, de szerencsére ez az élmény is a múlt ködébe veszett
Akkor legközelebb megprobálom 3 magon 5-6 menettel