Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Mivel az ördög nem alszik,a biztonság kedvéért ezt is odateszem :joy::joy:

3 kedvelés

Neked hozott valamit az a peek a Cl-be…?

image
Ez…

Ha őszinte akarok lenni,nem volt merszem megvenni a CL-t :joy:
(Én naív :rage:azt hittem jó lesz az fl-hez is ) de beszptam :joy:

Pedig mondtam,hogy nem jó hozzá… :grin:

Akkor már késő volt :joy:tudod izgága vagyok :grin:

Ebbe raktak hasonlót ez szűkítő és tényleg…

2 kedvelés

Alexet néztem,ő kihagyta belőle és nem érzett változást az flhez képest,így maradt az ócska nekem​:grin:

2 kedvelés

Igen dvarwba nem csínál változást…itt igen… :man_shrugging:

3 kedvelés

Ott csak a vatta miatt lett azt hiszem,ennyire megváltoztatja 1-2 mm az ízt ? :flushed:

Igen és igen…én se gondoltam :slightly_smiling_face:

Mondjuk itt nem 1.-2mm itt inkább 5mm a magasságból…

1 kedvelés

Most már győzzön meg valaki, hogy nekem egy CL-re van szükségem, különben veszek még egy FL-t. Az ugyanis jó. Vagy egy ilyen ló-szamár hibridet…vagy valamit… nem érzem a CL hívását​:thinking:

3 kedvelés

azt én se… :slightly_smiling_face:

“Neked egy CL-re van szükséged”
Nagyon BOMBA ízeket ad ki magából,főleg a kivonatos latyakos dohánnyal,annyira füstös mint egy tábortűz !
De csak dual fused hard claptonnal,és REWO vattával !
Egyszerűen BOMBA !
A számlaszámomat majd privátban küldöm 300 :stuck_out_tongue_winking_eye:csak most ,holnap drágább lesz,gondold meg !!!

3 kedvelés

Én meg már nem ajánlok semmit… :slightly_smiling_face: csak azt mondom nekem tetszik a Tellis… :slightly_smiling_face: :man_shrugging:

3 kedvelés

Pedig az fl jobban is mutat. Az egyetlen óriás +pont az újra fém chimney lett volna - haaaa nem kerül bele egy EKKORA műanyaggombóc
-szlaszámot várom! légyszives, mellékeld a kártyaadatokat és a cvv/cvc kódot is, a gyorsabb ügyintézés érdekében-:rofl::rofl::rofl::rofl:

Az nekem is. Pofás

itt a képen amit felraktam ott a Tellis be van a műanyag gomboc mert adnak ahoz is…de gondolom ez tiszta csak én értem félre kicsit amit írsz…

2 kedvelés

Nem kell bele :wink:ha a nagyok kihagyják,akkor jó az úgy is,és szinte dettó az íze a régi simához.
De megidézzük kiváló ízvaper társunkat neki van mindkettő ha emlékeim nem csalnak :grin:
@Ispy tudnál ez ügyben nyilatkozni ? :hugs:

3 kedvelés