Mivel az ördög nem alszik,a biztonság kedvéért ezt is odateszem
Neked hozott valamit az a peek a Cl-be…?
Ez…
Ha őszinte akarok lenni,nem volt merszem megvenni a CL-t
(Én naív azt hittem jó lesz az fl-hez is ) de beszptam
Pedig mondtam,hogy nem jó hozzá…
Akkor már késő volt tudod izgága vagyok
Alexet néztem,ő kihagyta belőle és nem érzett változást az flhez képest,így maradt az ócska nekem
Igen dvarwba nem csínál változást…itt igen…
Ott csak a vatta miatt lett azt hiszem,ennyire megváltoztatja 1-2 mm az ízt ?
Igen és igen…én se gondoltam
Mondjuk itt nem 1.-2mm itt inkább 5mm a magasságból…
Most már győzzön meg valaki, hogy nekem egy CL-re van szükségem, különben veszek még egy FL-t. Az ugyanis jó. Vagy egy ilyen ló-szamár hibridet…vagy valamit… nem érzem a CL hívását
azt én se…
“Neked egy CL-re van szükséged”
Nagyon BOMBA ízeket ad ki magából,főleg a kivonatos latyakos dohánnyal,annyira füstös mint egy tábortűz !
De csak dual fused hard claptonnal,és REWO vattával !
Egyszerűen BOMBA !
A számlaszámomat majd privátban küldöm 300 csak most ,holnap drágább lesz,gondold meg !!!
Én meg már nem ajánlok semmit… csak azt mondom nekem tetszik a Tellis…
Pedig az fl jobban is mutat. Az egyetlen óriás +pont az újra fém chimney lett volna - haaaa nem kerül bele egy EKKORA műanyaggombóc
-szlaszámot várom! légyszives, mellékeld a kártyaadatokat és a cvv/cvc kódot is, a gyorsabb ügyintézés érdekében-
Az nekem is. Pofás
itt a képen amit felraktam ott a Tellis be van a műanyag gomboc mert adnak ahoz is…de gondolom ez tiszta csak én értem félre kicsit amit írsz…
Nem kell bele ha a nagyok kihagyják,akkor jó az úgy is,és szinte dettó az íze a régi simához.
De megidézzük kiváló ízvaper társunkat neki van mindkettő ha emlékeim nem csalnak
@Ispy tudnál ez ügyben nyilatkozni ?